Şimdi Ara

YENİ A6 ESKİ A6'YI ARATTI BANA...(Test İzlenimlerim..:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes e250 bmw 5.30 d yeni kasa ve audi a6 testinde
    Uzak ara audi a6 birinci oldu
    KAynak auto motor sport dergisi
    Bence on numara arac tabi zevk isi o sinifta arac alsam ya mercedes e250 yada a6 alirim gerisi beni pek ilgilendirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

eski A6 2.0 tdi'da motor sesi duyuluyordu o kasaya yakışmayacak şekilde

golf bu açıdan daha sessizdir her türlü iddiaya girerim

140 lik makinede pompa meme sistemi kullanıldığından evet ses duyuluyordu.

Ancak 170 lik comman rail motorda bu ses olayı yoktu..

Gelelim cihaniar arkadaşın bahsettiği sis farı olayına, ben bunu negatiflik olarak söylemedim.

Sadece insanın gözü sis farını arıyor.Takıntı olayı değil bu.

Ondan dolayı negatif olarak bahsettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

eski A6 2.0 tdi'da motor sesi duyuluyordu o kasaya yakışmayacak şekilde

golf bu açıdan daha sessizdir her türlü iddiaya girerim

140 lik makinede pompa meme sistemi kullanıldığından evet ses duyuluyordu.

Ancak 170 lik comman rail motorda bu ses olayı yoktu..

Gelelim cihaniar arkadaşın bahsettiği sis farı olayına, ben bunu negatiflik olarak söylemedim.

Sadece insanın gözü sis farını arıyor.Takıntı olayı değil bu.

Ondan dolayı negatif olarak bahsettim...

Sonuna kadar haklisin bir bavul para ver sis fari yok
    Ayiptir gunahtir be kardedim
    Bu dogus oto sahibi nasil olucek cok merak ediyorum :::)))
    Okadar beddua aliyor adamcagiz ::))

• Paylaşım için teşekkürler..İnsanların zevkleri beklentileri birbirinden farklıdır bu yüzden testi yapan arkadaşın da dediği gibi ona eksik-yanlış gelen şeyler bir diğerimizin dikkatini bile çekmeyebilir..Sübjektif bir yorum olarak şunu da ekleyeyim o sınıfta BMW ve Mercedes'ten başka araca bakmam sanırım,bu kadar açık ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 1 Kasım 2011; 0:36:35 >
  • ne golfmüş arkadaş, e sınıfına rakip de oldu sonunda
  • Ön taraf güzel fakat arka lambalar banada hoş gelmiyor A8'dede benzer şekilde. Ama gözümüz zamanla alışacaktır.
  • Yeni a6 yi son birkaç gündür görüyorum umitkoy taraflarında. Dış gorunumu fotolardakinden daha etkileyici. eski a6 dan çok daha güzel bence.
  • bu son kasa çıkmadan önce a6 ufak bir makyaj ile ön farlara ufak bir led uygulaması ve stopları ince uzun bir yapıya sokmuştu.

kocaman kasa aynı, görünen bir kaç ufak şey vardı.

bu son kasada da şu arka stopları yine değiştirse çok güzel olur.

ha bir de şu yeni vitesin tipi de çok çirkin. eskisine hayrandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 1 Kasım 2011; 2:14:01 >
  • Sayın kayacem yorumlarınız için bende kendi adıma teşekkür ederim araçları hakkıyla yorumluyorsunuzBmw 5 serisi ile ilgili kayma görüşünüzü birebir test etmiştim haklılık payınız oldukça yüksekti.Bende navigasyon hariç full donanıma yakın bir a6 2.0tdi sipariş ettim s-line dış donanım paketiyle birlikte umarım dediğiniz sorunlar üzecek kadar bariz değildir.

Belirtmek istediğim şu ayrıca sevgili dostlar bu araçta ve a7de(a8de de öledir ama kesin bilmediğimden yanıltmak istemem) BİLDİĞİMİZ TİPTE BİR SİS FARI mevcut değil.Yani sis farları fara gömülü biçimde geliyor.Opsiyon olarak dahi klasik anlamdaki sis farını sunmuyor audiBen ekstra olarak full led far sipariş ettim full led farlı bu araç ön bölümden çok güzel gözüküyor bence.Görsel olarak standart xenon plustan çok farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

yazıyı okudum. elinize sağlık. fakat yazının neredeyse %50'si aracın izolasyonunun yetersiz olduğu ve içeri ses aldığıyla ilgili. tekrar tekrar belirtmişsiniz. bu aracı alacak insan ses yüzünden araçtan soğumaz. en büyük problemi o olsun. gidip iyi bir yalıtım yaptırır, yine de biner bu araca.

ama yazının özüne inersek: premium bir araçta yalıtım problemi olmamalı!

Bu kadar para verilen arabaya ekstra izolasyon yaptiracaksak E segmenti araç aldık demesin kimse o zaman.

Tamamen konuyu açan arkadasın izlenimleri doğrultusunda konuşuyorum.aracı incelemiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin146

Sayın kayacem yorumlarınız için bende kendi adıma teşekkür ederim araçları hakkıyla yorumluyorsunuzBmw 5 serisi ile ilgili kayma görüşünüzü birebir test etmiştim haklılık payınız oldukça yüksekti.Bende navigasyon hariç full donanıma yakın bir a6 2.0tdi sipariş ettim s-line dış donanım paketiyle birlikte umarım dediğiniz sorunlar üzecek kadar bariz değildir.

Belirtmek istediğim şu ayrıca sevgili dostlar bu araçta ve a7de(a8de de öledir ama kesin bilmediğimden yanıltmak istemem) BİLDİĞİMİZ TİPTE BİR SİS FARI mevcut değil.Yani sis farları fara gömülü biçimde geliyor.Opsiyon olarak dahi klasik anlamdaki sis farını sunmuyor audiBen ekstra olarak full led far sipariş ettim full led farlı bu araç ön bölümden çok güzel gözüküyor bence.Görsel olarak standart xenon plustan çok farklı

Konuya ilgi gösteren arkadaşlara tşk..

Sayın aydın146,öncelikle hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum.

Araç s line paketle inanın çok farklı görünüyor.

Zaten doğuş navigasyon.tv olayına girmiyor.Sis farı olayına gelince,

bu araçlarda sis farı ekipmanın yeri var kendi yok, çünkü oraya lazerli yol tarama algılayıcısının

sensörlerini monte ediyorlar.O da dışarıdan bakıldığında sis farıymış gibi görünüyor.Bunu bazı

resimlerde görebilirsiniz.

Ses olayında şunu da ilave etmek istiyorum.Aracı test ettiğim yer Kayseri

bilen arkadaşlar, özsa!nın önünden Nevşehir istikametine Kayseri çıkışına doğru olan

parkurda kullandım.Düz virajsız bir yoldur.Kayseri'nin ilkim şartlarından dolayı, belki o satıha sert asfalt

karda az zarar görecek şekilde asfaltta atılmış olabilir.O da bir nebze sesi artırmış olabilir.

Bende 2008 den 2 ay önceye kadar bir audi kullanıcısıydım.

Aracım gümüş gri 2.0 tdi 143 hp idi.Sl ine görünümlü yaptırmıştım.

Araca bakan hayran kalıyordu.Off bu araba ne gider ve benzeri.

Gerçekten bende aracı ilk aldığımda o izlenimlere kapıldım, aracın dış görünüşünün verdiği hisle yoldaki

realite aynı değildi.Üstüne birde yol sesi eklenince araçtan soğudum.Önden kafadan kopmalar falan tekrar

bu konulara girmeyeceğim.O dönemde A6 da test etmiştim.

Şuna karar vermiştim Audi A6 dan başlar demiştim..

Şuan GOLF 6 dsg dizel kullanıyorum bu aracı A4 den sonra aldım.Esas amacım

A4 satıp lanet olası marka imajını sarsmamak adına kafama yatan d segmenti araç almaktı.

Ama beni cezbeden araba olmadı kıyamadım paramı hak edecek araba yoktu.

Aklımda beyaz M paket 520 d vardı.Onun da handikabı alacağım aracın grey market olması idi.

Neden grey market borusanın getirdiği m paketler sadece, body kiitten ibaret spor süspansiyon yok.

Şu an için yeni 3 serisini beklemekteyim.Şubat ayında gelir diyorlar.

Beyaz veya siyah bir 320 d M paket alma yolunda, mevcut aracımla mutlu şekilde ilerliyoruz.

Saygılar..

• İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerYeni 3 serisi gayet güzel gözüküyor iç hacime aşırı önem vermiyorsanız 5 serisine iyi bir alternatif olabilir fiyat-performans kriterine bakarak.Umarım içinize sinecek bir araç alırsınız.Ayrıca yeni 3 serisi derin mavi rengiyle çok güzel duruyor özellikle ön far grubu bu rengi aklınızdan geçirmenizi tavsiye ederim...
  • A6 o arka tasarımıyla asla ama asla ilgimi çekemez. Arkadan tam bir felaket, hiçbir albenisi yok BMW 5 Serisi bu sınıfta tercihim olur E Klasse'nin son kasasını da sevmiyorum F10 diyorum başkada bir şey demiyorum.
  • passat daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortturuboz

passat daha iyi

• A 6,5! S line sız gerçekten birşeye benzemiyor;
    ben yeni A6 dan çok şey bekliyordum!; Audi markası da sahibi VW den talimatları almışki, yenilikleri belirginleştirilmiş ütü izinden ibaret kalmış,
    aracın iç ergonomisi hoşuma gitti ayrı; Audi de A6 dan fazla birşey beklemiyorki sloganları, ağırlığın yüzde 10 azaltılmasından iberet,
    Audi sanatını A8 de konuşturmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Mercedes e250 bmw 5.30 d yeni kasa ve audi a6 testinde
    Uzak ara audi a6 birinci oldu
    KAynak auto motor sport dergisi
    Bence on numara arac tabi zevk isi o sinifta arac alsam ya mercedes e250 yada a6 alirim gerisi beni pek ilgilendirmiyor

Halen aynı test sonuçlarıyla yanıltıyorsun herkesi cihan arkadaşım yapma ya tartışmaya girmek istemem ama dünya onaylamışmı bunu herkes diyormu a6 açık ara iyi f10dan diye. Tek bi derginin sonuçları alt tarafı. Şu sınıfta 5.35xd liderin lideri tartışmasız. Audi a6 güzel araç kalite ama cidden f10 na yetişemezzzzzzz.
  • kayacem yeni 3 gerçekten etkileyici olmuş, ilgili gözler kasanın pek değişmediğini görecektir ama gerçekten büyük bir ustalıkla araç dinamikleştirilmiş,o bakışlar için bmw bayağı bir mesai harcamıştır;
    hatırlıyorum 2004 te 320i 70 bin eur lardaydı; yeni kasaya da ilgi üst düzey olacağı için ilk etapta yanına yaklaşılmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin146

İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerYeni 3 serisi gayet güzel gözüküyor iç hacime aşırı önem vermiyorsanız 5 serisine iyi bir alternatif olabilir fiyat-performans kriterine bakarak.Umarım içinize sinecek bir araç alırsınız.Ayrıca yeni 3 serisi derin mavi rengiyle çok güzel duruyor özellikle ön far grubu bu rengi aklınızdan geçirmenizi tavsiye ederim...

İyi niyet temennileriniz için teşekkürler.

Yeni 3 serisini, her geçen gün daha çok beğeniyorum.

Her izlediğim yeni video, beni kendisine daha çok çekiyor.

F30 forum ve you tube dan takip ediyorum.

Yalınız araç gelsin görelim.Test etmem gerekir.Yol tutuş umarım, güncel kasayı aratmaz.

Yeni 5 serisinde ki gibi bir durumla karşılaşmak istemem.

Mavi renk M paketin lansman rengi.Haklısınız çok yakışıyor.Ancak bu rengin çok tutulacağını sanmıyorum.

Benim favori rengim, beyaz M paket 5 kol dizayn jant.

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/3series/sedan/2011/showroom/design/visualizer.html

Saygılar..

• Bu arada gerek İstanbul içi gerekse otoyollarda çok az sayıda yeni A6 gözüme çarptı.

Ankara'da daha çok A6 satılmış sanırım. Ankara'da daha çok A6 gördüm.

Bulunduğunuz illerdeki durum nedir.?

Satış rakamları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Üzücü bir durum bence. Audi'nin A3'ten sonra en çok satan modeliydi.

Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.