Şimdi Ara

Yeni 6s ekran ve şarj problemli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Dün 6s 32 gb aldım.Gece %89 da bıraktım ve yattım.Kalktığımda %85 di.Normal mi bu durum? Birde ekranın tamamı sarımsı gibi.Benim için sorun değil ama bu telefon için bir sorun mu herkeste aynı mı onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %4 lük bir kayıp normal sayılır hocam. Ekran konusunda bir şey diyemeyeceğim 7 serisi kullanıyorum. Aynı renk sıkıntısı 7 serisinde de mevcut. Biri sarı bir diğeri daha sarı vs vs.

• Hocam uyumadan telefonu kurcalarsanız ve bıraktığınıza şarj oranı değişmemişse sabaha illa birkaç düşmüş oluyor. Bu sorun değildir. Telefonu şarj ettikten sonra olduğu gibi bırakırım. Sabah aynı şarj oranıyla alırım ama bir iki kurcalama ile yine düşer. Ya da %100 olduktan sonra az kurcaladım, oyun oynadım, nette sörf yaptım. Hala %100'se sabaha kesin %96, %97 olarak alırsınız. Normaldir bu.

Bunu sorun olarak lanse edenlere kızıyorum ya! Cidden yeter artık!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %4-5 lik kaybı kafaya hiç takmayınız. Bazen arkada küçük işlemler ve esal olarak şebeke harcadığı için zaten bıraktığın gibi alamazsın. Sarı ekran da Night Shift açık olabilir bir onu kontrol et.
  • %4luk bir durumda genellikle wifi yada arka plan uygulamalardan oluyor.

Şimdilik bir sorunu yok.

• Teşekkürler arkadaşlar.sarı ekran sorununu çözdüm dediğiniz gibi çıktı.akşam 10 ile sabah 10 arasında sarı ekran açık kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.