Şimdi Ara

YENİ 308 TANITILDI !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
28.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acquiles

    Aracı henüz test etmiş olmanız pek mümkün değil :)


    Direksiyon yeni nesil PSA araçlarında ortak (Citroën, Peugeot, DS) oldukça keyifli ve sportif bir yapısı var. Büyük direksiyonlara alışmış sürücüler olarak bir kaç gün garip hissettiriyor sonrasında sıkıntı olmuyor.

    Gösterge yi direksiyonun üst kısmından rahatça görüyorsunuz, boyunuz 1.50 değilse  

    bu acilstop denen hesap kadrolu honda fanı ve trolüdür. o yüzden itibar etmeyin. yeni tanıtılan aracı deneyimleme yapmasından pay biçin.

    bu ve ekibi honda civic konu başlığında da insanlara yanlış bilgi veriyorlar ki araç satılsın diye. bunlar konuların içinde ekip halinde honda hakkında olumsuz yorum yapanı linç ediyor. honda harici vw Peugeot Renault vs araçları yalan dolanla eleştiriyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOMBOM41 -- 19 Mart 2021; 13:29:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    2.bir araba lazım oldu...eşim için...clio baktık olmadı..toyotadan ümitliydim ama..onuda beğenmedi..fiyatlar uygundu..herhalde fransız oturma dizynına vs alıştı..citroen C3 shine veya 308 allure sport arasında kaldık..ben c3 e ikna ederim derken bu çıktı..inşallah görmez diyeceğim ama..1 haftaya youtube bunun videoları ile dolar..yandık..=((((

    bunun gelmesi 1.5 seneyi bulur hocam, anca videolarını izlersiniz korkmaniza gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vag grubu allah yapımı, psa kul yapımcıları gelmiş. YENİ 308 TANITILDI !!! 


    İyiye iyi demeyi öğrenemedik..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra16

    3-5 yıla kalmaz Peugeot böyle devam ederse diğer markalara toz yutturacak. Mazda 3 var ama arada kafamı kurcalıyor satıp bunlara geçsem mi diye.  

    bence ön tarafta mazda 3'ten çok esinlenilmiş zaten.


    YENİ 308 TANITILDI !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Styric

    vag grubu allah yapımı, psa kul yapımcıları gelmiş.  


    İyiye iyi demeyi öğrenemedik..

    hay ağzına sağlık. konun bam teli işte bu söz "İyiye iyi demeyi öğrenemedik.."


    MK7 kasadayken hep golfü övmüşümdür ama Mk8 kasa bence çok kötü olmuş. pejo ise tam tersi T7 kasa 308'den beri üzerine katarak araçları geliştirmeye devam ediyor. YENİ 308 TANITILDI !!! 

  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

    Benim mazdam da yakışıklı şimdi hakkını yemeyeyim. 2014 model bir araba için fazla güzel tasarımı. Atmosferik motor olmasaydı keşke diyor insan tabi. Özellikle rampalarda üzüyor.

  • Astra seven bir insanım ancak bu segmentin en iyi görseli, albenisi yüksek olan aracın 308 olacağı aşikar. Hele Astra L kasada ki tahmini görselleri görünce istemsiz gülme isteği oluşuyor. Malum fiyatlar neticesinde bizde anca inceleme videosuna bakarız. En kötü ihtimalle 400 bin tl den başlar.

  • Araç güzel olmuş ama bu paralara başka alternatiflere giderdim şahsen

  • bu bize gelene kadar en alt paketi 400'den başlar 2 sene sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobra16

    Benim mazdam da yakışıklı şimdi hakkını yemeyeyim. 2014 model bir araba için fazla güzel tasarımı. Atmosferik motor olmasaydı keşke diyor insan tabi. Özellikle rampalarda üzüyor.

    katılıyorum, mazdanın 5-6 sene önceki tasarımına yeni geçiyor pejo, geriden geliyorlar bariz şekilde YENİ 308 TANITILDI !!! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rst78 kullanıcısına yanıt

    katılıyorum çok doğru tespitleriniz. Tabi bunları tecrübe etmeniz kötü olmuş.

  • Eski logo daha güzel bence. İç tasarım çok albenili duruyor. Araç bilimkurgu filmlerden çıkmış gibi. Umarım kaliteyi düşürmezler bu kadar detay olunca.


    YENİ 308 TANITILDI !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 19 Mart 2021; 14:49:55 >
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt

    yorumunuzu görünce internetten astra ya baktımda gerçekten hiç bir albenisi yok arabanın. Bu segmente bakınca opeli Golfü mercedesi BMW si aklınıza hangisi geliyorsa artık 308 açık ara en güzel tasarıma sahip olan (şahsi görüşüm)


    Fiyata gelince, kara kara düşündürüyor ne yazık ki bu vergiler ile insanda heves bırakmıyor.

    Fiyatın yüksek olmasını geçtim, üretici Türkiye ye araç pazar kaybetmesin diye fiyatını makul tutabilmek adına paketler ile oyayıp tırpanlayıp öyle yolluyor o daha kötü.

    Bu sefer paranızda olsa aracı çokta beğenmiş olsanız istediğiniz ve araçta aslında olması gereken özelliklerden yoksun bir şekilde satıldığı için tadınız kaçıyor.

  • YENİ 308 TANITILDI !!!
  • Dış tasarım çok güzel de asıl aracın içi mükemmel değil mi yaaa ?


    Normal markaları geçtim Mercedes A, A3, BMW-1 falan iç mekan tasarımı ve kalite hissi bakımından bunun yanında çok sönük kalıyor. Aracın içi bu dünyadan değil gibi duruyor resmen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 19 Mart 2021; 15:15:7 >
  • Gördüğüm en güzel hatchback arabalardan birisi. Param olsa alırdım. Gerçi parası olan da bu ülkede biraz zor alır YENİ 308 TANITILDI !!! 

  • Harika bir araç olmuş gerçekten. Fransızların üzerine tasarım yok artık bence. Motor şanzıman zaten efsane. Kalite konusunda da sorun kalmadı. C HB premium sınıfa bile kafa tutar.

  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Hocam 307'nin sorunlu araç olmasına elbette lafım yok. Ama pejo o tarihten bu yana çok geliştirdi kendisini. Marka fanatiği olmayan bir kişi olarak size şunu içtenlikle söyleyebilirim ki 2014 yılında çıkan 308 ile birlikte Pejo kalite olarak bambaşka bir marka oldu. Ben de vw, honda, toyota, hyundai gibi markaların araçlarına senelerce bindim. 308 ile markaya olan tüm önyargılarım kırıldı.

    Benzer bir örnek vermek gerekirse; Android telefonlar ilk çıktıkları yıllarda hem yazılım, hem donanım hem de sağlamlık olarak apple'ın gerisindeydi. Ama şu anda android işletim sistemini kullanan telefonların apple ürünlerinden bu konularda eksiği yok hatta fazlası bile mevcut. Ama 2010 lu yıllarda android telefonlarla kötü deneyim yaşayan kullanıcılar şu anda önyargı ile androide geçmeyerek çok şey kaybediyorlar. Aynısı pejo araçlarını beğenen ama sizin gibi kötü tecrübe yaşayıp markadan uzak duranlar için de geçerli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tasarımı adeta tuvalette ekmek yemiş gibi. YENİ 308 TANITILDI !!! 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: forcsf

    Keşke dediğiniz gibi olsa ama ÖTV olmasa da o rakamlar hayal. Bu sefer de firmalar bu boşluğu doldurur fiyatlar Avrupa seviyesine çıkar. Mevcut 308'in Almanya satış fiyatı (liste) 22.700 avrodan başlıyor. Elbette daha ucuza almak mümkün.

    Ne yazıkki bu konularda bilginiz yok.Afaki şekilde firmalar o boşluğu doldurur diyorsunuz,altını dolduracak sebebiniz yok.


    Türkiye bayii kar marjları avrupanın en düşüğü.Eğer ötv olmasa sadece %18 kdv olsa,Açık ara farkla Avrupadaki en ucuz yeni arabaları satın alırız.


    Boş 308 in net satış fiyatına sadece %18 kdv ekleyin. Fiyatlar aynen o şekilde sunulur.


    Hatta tüketim ve satış rakamları 2-3 misli artacağından kar marjını bir miktar daha bile aşağı çekerler.Sürüm arttıkça fiyat düşer.





  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.