Şimdi Ara

yeni 307

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• daha önce açıldımı bilmiyorum ama yararlı bi topic. eski 307 kullanıcıları 0 larından ne farkı olduğunu bilmiyorlar. dıs görünüm olarak önündeki ızgara kapatılmış tampondaki ızgara açılmıs. + arka stoplar çok hafif şeffaf laştırılmış. bide ufak tefek ayrıntılar. motoru değişti sanırım ama fazla bilgim yok. içi hakkındada. bilen arkadaş lar yazarlar sanırım.
  • ön farlar tampon ön kaput... içinde standart cd çalar elektronik klimanın şekli değişmiş biraz... arkadada sanırım bide ufak tefek değişiklik var... sanırım jantlar değişti bide... bluetooth kondu çift bölge klima xenon gibi donanomlar eklendi daha başkada ufak tefek şeyler var...
  • ön tampon değişti , arka farlar led oldu. radyo kumandaları , göstergeler , klima sistemi ve butonları değişti. iç mekan döşemeleri değişti. esp-asr standart oldu.
    bluetooth seçeneği geldi, koltuk kafalıkları değiştirildi. elektronik aksam ve beyin elden geçirildi. arka süspansiyonlar elden geçirildi. 340 lt bagaj 420 lt ye çıkarıldı..
  • yani cok buyuk farklar yok
  • Bir makyajla yapılabilcek max. değişiklikleri yaptılar bence.. İç konsolu-arka farları falan tamamen değiştirmeye kalksalar hem maliyetli olcak hem de şasi eski kalcak vs. Iyi oldu bu haliyle de..
  • Bagaj nasıl büyümüş ya 60 litre?
  • benim için büyük farklar var eski kasayı hiç beğenmiyordum. sonuçta bu makyaj işlemi ,, başarılı bir iç tasarımı vardı ama bence önü güzel değildi şimdi çok güzel oldu. 1.6 dizelin keyfide ayrı..

ama aracın önü bile çok çok büyük bir etki yapıyor. ama demek istediğim parça sayısı olaraksa evet büyük değişim yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: shaquılle

yani cok buyuk farklar yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

benim için büyük farklar var eski kasayı hiç beğenmiyordum. sonuçta bu makyaj işlemi ,, başarılı bir iç tasarımı vardı ama bence önü güzel değildi şimdi çok güzel oldu. 1.6 dizelin keyfide ayrı..

ama aracın önü bile çok çok büyük bir etki yapıyor. ama demek istediğim parça sayısı olaraksa evet büyük değişim yok.
    quote:

bence uzaması kötü olmuş. kısa olmasını seviyodum hafiften. önü baya bi değişmiş, güzel olmuşmu tartışılır. bence gzl olmuş ama bazıları yeni hakine alışamaya bilir veya beyenmeye bilir. içinde özellikle klima bölümünün değişmesi çok iyi olmuş. eski 307 nin klima kısımı epeyce eskimişti. dijital olması iyi olmuş. yani içi dışı eskisinden güzel olmuşta, eski 307 kullanıcıları bu farklar nedeniyle yeni 307 almas bence. başka şeylere yönelir. çok sıkıcı olur bikere. hele uzun zamandır 3-5 sene 307 kullananlar hiç almasınlar bence. başka şeylere yönelsinler. aynı sınıftaysa c4,golf sınıf atlamak istiyorlarsa 407-c5-passat.

• abi peugeot a girdim daha yeni makyajlandığı zaman bi makyajlı 307 sw vardı bi de makyajsız 307 sw 2sinde de aynı sayılacak donanımlar vardı...inceledim 2 sinide ve makyajlı hakikaten çok hoş olmuş... eskisini beğenmeyen bir kişi söylüyor bunları dikkatinizi çekerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

quote:

benim için büyük farklar var eski kasayı hiç beğenmiyordum. sonuçta bu makyaj işlemi ,, başarılı bir iç tasarımı vardı ama bence önü güzel değildi şimdi çok güzel oldu. 1.6 dizelin keyfide ayrı..

quote:

bence uzaması kötü olmuş. kısa olmasını seviyodum hafiften. önü baya bi değişmiş, güzel olmuşmu tartışılır. bence gzl olmuş ama bazıları yeni hakine alışamaya bilir veya beyenmeye bilir. içinde özellikle klima bölümünün değişmesi çok iyi olmuş. eski 307 nin klima kısımı epeyce eskimişti. dijital olması iyi olmuş. yani içi dışı eskisinden güzel olmuşta, eski 307 kullanıcıları bu farklar nedeniyle yeni 307 almas bence. başka şeylere yönelir. çok sıkıcı olur bikere. hele uzun zamandır 3-5 sene 307 kullananlar hiç almasınlar bence. başka şeylere yönelsinler. aynı sınıftaysa c4,golf sınıf atlamak istiyorlarsa 407-c5-passat.

bencede bende katılıyorum bende de bi tane 307 war ama yeni 307 almak cok sacma gelio sadece on kısmını begeniyorum baska ufak tefek yenilikler yuzunden alınmaz mesela golf ile yeni golf arasında cok fark war ole olsa neyse

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

quote:

quote:

bencede bende katılıyorum bende de bi tane 307 war ama yeni 307 almak cok sacma gelio sadece on kısmını begeniyorum baska ufak tefek yenilikler yuzunden alınmaz mesela golf ile yeni golf arasında cok fark war ole olsa neyse

bende onu kastettim golfe yönelmek derken. veya diğerleride yeni passat çok farklı eskisinden. 407 406 dan, c4 te x-sara dan çook çook farklı.

• quote:

quote:

+1,

ben de onceki kasayi hic sevmezdim, bu makyajli haliyle peugeot 307 yi ciddi ciddi dusunur oldum. Bakalim ne olucak, kismetse bu ayin sonunda yeni arabami almis olucam galiba...

• arkadaşlar 307 almayı düşünenler alıcaksanız çelik gri alın , içide diamant gri .. aracın güzelliği ortaya çıkıyor.

hangi marka olursa olsun hakkınızda hayırlısı nasip olsun..
  • yeniyle eskisi arasında çok büyük farklar olamaz. bu pego ya ters. pego bi modelini dewamlı mesela 307 yse diğerini atıyorum 308 diye çıkartır. pego sadece 307 yi makyajlamış bence çokta başarılı bir makyaj. golf ise ismini edeğiştirmeden kökten değişmiş. yani 307 nin de golf gibi değişmesi için 307 değil başka bir rakamla çıkması lazım.
    206 207
    106 107
    406 407
    307 ???
  • olsun yinede biraz deismeliydi özellikle arkası.arkasında hic bir fark yok
  • Şahdı şahbaz oldu , kronik kusurlarını gidermeden far değiştirerek bu iş olmaz..
  • kronik sorunlar giderildi....... daha önce yazılmıştı..
    quote:

Orjinalden alıntı: Umit

Şahdı şahbaz oldu , kronik kusurlarını gidermeden far değiştirerek bu iş olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.