Şimdi Ara

Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
18
Favori
8.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Teşhir derken test sürüşü yapılan araç değil di mi ? Normal showroom da duran araç?
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt

    Evet. Normalde ben harman, park assist plus ve drive assist plus eklettim. Teşhirdekinde harman ve drive assist plus yok. Yerine alarm, kişisel esim ve gereksiz iç mekan kamerası var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 17 Ağustos 2024; 15:45:24 >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Benim aracım da showroom aracıydı. Hatta temmuzun ilk haftasında gönderildi gelen görsün baksın incelesin diye. Ay sonunda da satışı yapılacak şartıyla bayiye gönderilmiş. Tam da istediğim renk kombinasyonuydu ve sağolsunlar 29 u gibi verdiler . Bence sıkıntı edilecek bir şey değil showroom aracı almak
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Kampanya fiyatından almıyorsunuz o zaman siz. Çünkü yapılan en ufak ekleme fiyatı arttırıyor diye bilgi verilmişti bana
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt

    Ben benzinli sipariş verdim. Benzinlide kısıt yok.

  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Anladım zaten kampanyadan yararlanmıyor olsaydım ben istediğim gibi doldururdum aracımı
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt

    Sipariş verdim istediğim gibi. Normalde Eylül teslimat yazıyordu. Ekim'in ilk haftasına kalabilir dediler. Euro ne olacak belirsiz. O yüzden acaba hazırlardan mı seçsem diyorum. 20" jantlı astında istediğim gibi bir model var. Ama konfordan çok ödün verilir mi diye düşünüyoruz. 20" jant daha konforsuz ve patlama riski var diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 17 Ağustos 2024; 16:14:34 >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt

    Bunu kestirmek zor ama elektrikli modele eylül ayında zam gelecek diye duydum. ÖTV limiti 1450, şu an %10 ÖTV'den satılan aracın vergisiz fiyatı 1449'muş. Benzinlide ÖTV matrahı olmadan fiyatı kaç ve vergi dilimi kaç ona bakmak lazım. Eğer limitteyse bence alın. Elektrikli versiyonunun vergi hariç fiyatı aşağıda duruyor sadece 500 TL'lik fark var.




    Yeni 2024 Countryman (U25) Benzinli / Elektirikli
  • thief27 kullanıcısına yanıt

    Şu an elektrikli siparişlerinde teslimat süresi 9-10 hafta görünüyor. Eğer zam gelecekse ötv matrahını geçip 2.5 milyon seviyesine çıkacaktır. Yukarıda bir arkadaş fiyat garantisi verdiler yazmıştı. Ne olacak göreceğiz. Eylül’de zam geleceğini kimden öğrendiniz? Kesin ise siparişimi stok araçlardan seçerek değiştireceğim.

  • gbriel G kullanıcısına yanıt

    FİYAT GARANTİSİ BANA VERİLDİ. AMA SIFIRDAN TASARLAYIP REZARVASYON YAPMADIM. BANA MEVCUT GÜMRÜKTE OLAN ARAÇALAR TEKLİF EDİLDİ. 3-5 GÜN İÇİNDE TESLİM EDERİZ DEDİLER. AYRICA RENK KOMBİNASYONU OLARAK GRİ VE SİYAH TAVAN ARAÇ OLDUĞUNU ANCAK BÜYÜK İHTİMAL AY SONU GELECEĞİNİ EN KÖTÜ ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞI GELECEĞİNİ ARACIN ALMANYA LİMANDA OLDUĞU BİLGİSİ VERİLDİ.FİYATA ZAM GELİRSE ALMIYACAĞIMI İLETTİM. ST ÜRETİLMİŞ ARAÇLARIN SİZİZ ADINIZA ÖN ÖDEME İLE BAĞLANMASINI YAPTIĞIMIZ İÇİN ZAM GELME İHTİMALİ YOK DEDİ. 150 BİN TL ÖN ÖDEMEYİ YAPTIM. EĞER ZAM GELİRSE VOLVO EX 40 ALIRIM ZATEN İKİ ARAÇ ARASINDA KALMIŞTIM F/P NEDENİ İLE BU ARACI TERCİH ETTİM AMA SÖZLERİNİ TUTMAZLARSA NET VOLVOYU ALIRIM.

  • onu20uz O kullanıcısına yanıt

    Ön ödeme sözleşmesini okursanız hiçbir garantinin olmadığını görürsünüz. Almama hakkınız saklı tabii ki.

  • YAZILI SÖZLEŞMEDE FİYAT GARANTİSİ OLMADIĞINI BİLİYORUM. AMA ST SÖZLÜ BEYANI BU, ÜRETİLMİŞ VE ÖN ÖDEME İLE BAĞLANAN ARAÇTA ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL DEDİ. DEDİĞİM GİBİ ARAÇ GÜZEL ANCAK BİR ÜST ÖTV DİLİMİNE GİRMESİ DURUMUNDA ALMAM ZATEN ÖDEMEYİ KK İLE YAPTIM. BİR DAHAKİ AYA FİİLNEN CEBİMDEN PARA ÇIKACAK KENDİLERİ BİLİR KK İADE EDERLER.

  • onu20uz O kullanıcısına yanıt

    Şu an gümrükteki araçlar için olabilir belki. Ama fabrikada üretimden çıkmış ve ülkeye yeni gönderilecek araçlarda bu garantiyi vermeleri zor gibi geliyor bana. Aracınız şimdiden hayırlı olsun.

  • gbriel G kullanıcısına yanıt

    TEŞEKKÜRLER. DEDİĞİM GİBİ AY BİTMEDEN ARACIN GELMESİNİ BEKLEDİĞİ İÇİN DE FİYAT GARANTİSİ VERMİŞ OLABİLİR ST YAŞAYIP GÖRECEĞİZ. ANCAK BİR ÜST ÖTV DİLİMİNDE ARACIN SATIŞ RAKAMI ÇOK DÜŞECEKTİR ALTERNATİFLER ARTIYOR.

  • onu20uz O kullanıcısına yanıt

    Gece yolculuğu yaptım, farlar otomatik olarak uzun - kısa geçişi yapıyor ve tabelalarada fokus oluyor gibi geldi bana..

  • Speedozi S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, uzun far asistanı uzunu tamamen aç ya da kapa şeklinde mi çalışmaktadır yoksa açtığında bölgesel olarak karartma ya da açma yapabiliyor mu?

  • gbriel G kullanıcısına yanıt

    BU GÜN SİPARİŞİMİ İPTAL TALEBİNDE BULUNDUM. KOSİFLER BOSTANCI DAN 7-10 GÜN İÇERİSNDE KREDİ KARTINA İADE OLUR DEDİLER. BİLGİNİZ VAR MI KONULA İLGİLİ DAHA UZUN SÜREMZ DEĞİL Mİ?

  • onu20uz O kullanıcısına yanıt

    Neden iptal talebinde bulundunuz? Artış mı olacakmış? Bugün araçlar kapış kapış gitti. 55 olan stok 40'a düştü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 19 Ağustos 2024; 23:6:22 >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bu stok bilgisini neresi hangi model için veriyor, 1 haftadır elektrikli countryman için borusan ankara çayyolu ile görüşüyorum ve şu anda şipariş geçip 10 hafta beklemek harici çözüm sunmuyorlar.

  • Voyageer V kullanıcısına yanıt

    Stok ile kastım Rezerve et bölümündeki araç sayısı idi.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.