Şimdi Ara

Yeni 20'li Fem Kapsül Deneme SAÇMALIĞI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çıkan fem kapsülü aldım merakla güzel şeyler beklerken saçmasapan bir şeyle karşılaştım. Sorularının hepsi yeni değil, yani %80i benım gozlemlerımle belki tamamı fasikül denemelerindeki olan sorular mesela fem 4'lünün matematiğindeki soruları o kapsülün içine dağıtmışlar aynen bu şekilde soruları bu kapsülün içine dağıtmışlar bende fem 2'li 4'lü 11'li ve 10'lu var neredeyse matematik sorularının tamamı yeni kapsül matematik denemesinde var aynıları tıpatıp. Sadece matematiğine baktım belkide diğer sosyal türkce ve fende de aynıları vardır bılmıyorum bakmadım ama bunu görünce baya şaşırdım. eğer fem fasikül denemeleriniz varsa almanızı pek önermem ama bunu çözdükten sonra da fasiküllerden alırsanız aynı soruları çözmek durumunda kalırsınız kendinizi tekrarlarsınız sürekli. bana başka deneme önerebilecek var mı fem ayarında güzel ?

• Ilk kez mi fem kullaniyorsunuz yoksa daha femi cozemediniz mi? adamlarin sürekli yaptığı iş bu. Senin cozdugun fem 9 lu 4 lu falanda zaman denemelerinden alınma zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene başından beri kullanıyorum ama böyle olduğunu yeni fark ettim. bir yere kadar gidiyor fem ondan sonra kendını tekrarlıyormuş. bölüm denemes güzel olan veya fasikül güzel fem ayarında deneme var mı hiç piyasada?
  • Palme kalitelidir ozellikle fende biyoloji kısmı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni kapsülelleri kullanan var mı feni yine aynı sorular mı var
  • hadi123 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle aynı cünkü sorular hep önceki denemelerdekılerın aynısı yeni soru tarzı yok eskileri alıp karışık karışık yerleştirmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Kitap ve Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.