Şimdi Ara

Yengeç kıskacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz denizde bir yengecin kalıntılarına rastladım. Görünüş olarak harika olan kıskacı saklıyorum, bir süs olarak kullanılabilir. Fakat iki sorun var. Buzlukta muhafaza ediyorum oda sıcaklığında ne olur ? Ayrıca balık gibi kokuyor havalandırsam kokusu gider mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w.wallace -- 14 Eylül 2012; 0:32:11 >

• çamaşır suyuna yatır bi gece koku filan kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

çamaşır suyuna yatır bi gece koku filan kalmaz

O güzelim renkleri de çıkmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.wallace

Bu yaz denizde bir yengecin kalıntılarına rastladım. Görünüş olarak harika olan kıskacı saklıyorum, bir süs olarak kullanılabilir. Fakat iki sorun var. Buzlukta muhafaza ediyorum oda sıcaklığında ne olur ? Ayrıca balık gibi kokuyor havalandırsam kokusu gider mi

ss at ona göre diycem
  • ss at lütfen çok merak ettim
  • Birazdan geliyor SS
  • ben evde yengeç beslemiştim,yengeçler belli aralıklarda büyümek için vücudunu değiştirirler,senin bulduğunda o eski vücut parçalarıdır...o parçayı dışarıda bıraksan bir şey olmaz,suda iyice yıka o kokuda gider...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oksijen almayan kapalı bir kap yada tapur içinde kurutman lazım. Oksijen alırsa çürür. Ben bu şekilde buldugum ölü bir deniz atını kurutmuştum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yengeç kıskacı
    Bu yengecin kendisi

Yengeç kıskacı
    Bunlar da ben de olan parçaları

Yengeç kıskacı

• NotToday haklı bu arada SS bekliyoruz.
  • pvc kaplat kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

ben evde yengeç beslemiştim,yengeçler belli aralıklarda büyümek için vücudunu değiştirirler,senin bulduğunda o eski vücut parçalarıdır...o parçayı dışarıda bıraksan bir şey olmaz,suda iyice yıka o kokuda gider...

Tüm parçalarını bulmuştum. Eğer üst kabuğu da bir şekilde kırıp çıkartıyorlarsa dediğin gibi olabilir
  • Şu an buzlukta. Dışarıda dursun diyen de var oksijen almasın diyen de. Ne yapmalı ..?
  • Çok güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.