Şimdi Ara

Yengeç Burcu fan kulüp (22 haziran-22 temmuz) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
6
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 haziran
  • İyi hadi yaz beni de 13 Temmuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 temmuz beni de yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mc191

"Liderlik konusunda hevesli ve becerikli değildir yengeçler. Hem böyle bir potansiyele sahip değildirler, hem de bu yönde bir talepleri olmaz. İnisiyatif almak, başkaları için önemli konularda kararlar almak onları cezb etmez. Geri planda kalmayı tercih ederler."
    edit: 20 temmuz :)
    Burası hariç tutuyor gibi. Ekle hocam :)

Bana burayı bile tutturmuş reis :)
  • 22 haziran yaz benide :D ama harbiden ben çok kıskanç ım acayip sinirleniyorum da sevgili durumlarında falan kıskançlıktan herşeyi yapabilirim
  • dalga mı geçiyon birader?herkesi yazdın beni yazmadın.yaz beni balık ama temcilci üye.bir nevi ben varsam sizde varsınız ben yoksam sizde yoksunuz.tarihte önemli yengeçlerden olacam.ayrıca temsilciyim.çünkü x dosyalar yengece girince hayatım anlatılıyor.ayrıca silkroad da ve ikariamda yengecin temsilcisi olarak heykelim var.srodan eminimde ikariam belli bir ölçüde eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürcan4

dalga mı geçiyon birader?herkesi yazdın beni yazmadın.yaz beni balık ama temcilci üye.bir nevi ben varsam sizde varsınız ben yoksam sizde yoksunuz.tarihte önemli yengeçlerden olacam.ayrıca temsilciyim.çünkü x dosyalar yengece girince hayatım anlatılıyor.ayrıca silkroad da ve ikariamda yengecin temsilcisi olarak heykelim var.srodan eminimde ikariam belli bir ölçüde eminim.

anlayan banada anlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

dalga mı geçiyon birader?herkesi yazdın beni yazmadın.yaz beni balık ama temcilci üye.bir nevi ben varsam sizde varsınız ben yoksam sizde yoksunuz.tarihte önemli yengeçlerden olacam.ayrıca temsilciyim.çünkü x dosyalar yengece girince hayatım anlatılıyor.ayrıca silkroad da ve ikariamda yengecin temsilcisi olarak heykelim var.srodan eminimde ikariam belli bir ölçüde eminim.

anlayan banada anlatsın

sen beni balık ama temsilci üye diye yazar mısın?yalan yok temsilciyim.git x dosyalar yengeç yaz orda hayatım anlatılıyor.o bakımdan balık ama temsilci üye yaz.daha da birşey demiyorum.

• Burçlara inanmam diyorumda bunları ne zaman okusam ''o ha lan harbi beni anlatıyor'' diyorum.

Yaz 27 Haziran.
  • yav bi yürü git yengeç kardeşlerim bensiz yengeç burcu fan klub mü olur.

size bu şarkıyı hediye edip ne haliniz varsa görün diyorum nankörler.

• gürcan4 G kullanıcısına yanıt
    Zihinsel rahatsızlığın felan mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Zihinsel rahatsızlığın felan mı var ?

olsa ne olacak?
  • 8 temmuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

anlayan banada anlatsın

sen beni balık ama temsilci üye diye yazar mısın?yalan yok temsilciyim.git x dosyalar yengeç yaz orda hayatım anlatılıyor.o bakımdan balık ama temsilci üye yaz.daha da birşey demiyorum.

kardeş hele otur bakalım bir soluklan hele

• yaz kanka 22 haziran
  • Yaz dostum 13 Temmuz
  • Viu, yazılmışım. Seksen altıyım, sekste alttayım. Hatun istiyor kontrolü
  • 11.07.90
  • 22 haziran hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.