Şimdi Ara

Yengeç Burcu fan kulüp (22 haziran-22 temmuz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
6
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dahil diğer 25 haziran doğumlu arkadaşlara nice seneler diliyorum

• 12 Temmuz beni de yazın yerimi alayım :)
  • yaz benide 29 haziran
  • (22 Temmuz) en sevmedigim ozelliklerim asiri duygusallik asiri kindarlik alinganlik utangaclik
    en sevdigim ozelligim isim kendimce harbiden iyi insanim herkese iyilik yapmaya calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı görünce Lise anılarım aklıma geldi. Lisede ki kız arkadaşımın burcu da yengeç di. çok bağlılar ve duygusal ve de aşırı derece de Anaç lar. Hasta olduğum zaman üzerime titrerdi resmen. Hey gidi günler be ne günlermiş o zaman bak kötü oldum şimdi aklıma geldi
  • bende yengeç burcuyum arapçada yengeç seretân demektir isterseniz daha çok bilgi verebilirim seretânla ilgili bendeki kitaplar yıldıznameyle ilgili bilgiler veriyor ama kısmen doğru bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 3 Temmuz 2014; 9:34:21 >
  • 8 Temmuz Benide yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 20 Aralık 2014; 12:53:56 >
  • Beni de ekleyin 20 Temmuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

19 Temmuz. Hayal kurmaktan uyuyamıyorum

hocam imzanızın altındaki sıfatlar ne? niçin?
  • 16 Temmuz beni de ekleyin :) Bu arada burçlar kaydı 13 burç oldu diyorlar aslında ama olsun.
  • edit: zaten üyeymişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 22 Eylül 2014; 1:05:44 >
  • 15 temmuz hocam eklersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Beni de ekler misin? 19 temmuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

19 Temmuz. Hayal kurmaktan uyuyamıyorum

19 temmuz bende.Aynı durumdayız hocam.Zar zor uyuyor insan hayal kurmaktan.Belki de bu 19 temmuzda bir sıkıntı vardır.
  • 15 temmuz
  • yazim beni de 4 temmuz. bu tur seylere inanmam ama hepsi dogru cikti
  • ilk mesajdakilerin büyük çoğunluğu gerçekten geçerli benim için: yardımseverlik, geri planda kalma, duygusal yapı, kararsızlık vd. ancak estetik anlayışı, sert görünmek konusunda katılamayacağım ne yazık ki. altıncı his konusunda da emin değilim.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 31 Ekim 2014; 3:55:25 >
  • 1 Temmuz beni de ekle.
  • 3 Temmuz
    Evet doğum günümde o lanet şike operasyonu oldu
  • Yaz 29 Haziran
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.