Şimdi Ara

Yemin töreni günü rahatsızlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bedelli askerliğin son birkaç günü yemin töreni için prova oluyor en son gün de tören yapılıyor diye biliyorum. Peki asker son 2-3 gün bir rahatsızlık geçirip revire kaldırılırsa yemin etmiyor mu? sonradan ayrıca mı etmesi gerekir tecrübe eden arkadaşlar var mı acaba?



  • Son 2-3 günmü 😂 gittikten 2 gün sonra yatak döşşek olacaksın zaten merak etme ve o şekilde askerliğini yapacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorumun cevabı bu değil.
  • sorumun cevabı bu değil.
  • Ben cevaplayım kardeşim.

    İlk hafta biz prova yaptık 2. hafta silahla eğitim oldu cumasında atış yaptık. Son hafta tugayda 5 bin kişi prova yaptık banyo vs gerçek bir prova oldu bu.

    Son gün hastalanırsan rapor verirler zaten sen törene katılmazsın.
    Zaten mesela 1 bölük 400 kişiydi bizde 250 kişi aldılar her mangadan 5 kişi almadılar onlar yürüyemiyor diye. Yürüyüşü güzel olmayan 5 kişiyi ayırıyolar. Onlar son gün yemekhanede yemin ediyolar öyle bi hızlıca.

    Sen de hasta olursan son gün yemekhanede yemek yer sivilleri giyer terhis belgeni alırsın sıkıntı etme. Ama yanına ilaçlarını götür gizliden benden demesi. Özellikle pastil ve antibiyotik götür
  • Hocam askerliğin boyunca daima hasta olacaksın. Bunu ilk olarak bilmen gerekli. Soruna gelirsek eğer son 2-3 gün hasta olsan dahi revir kolay kolay sana istirahat vermeyecektir. İlaç takviyesi ile geçirirsin. Kendini gerçekten çok kötü hissediyorsan ve törene katılacak takatin gerçekten yoksa revirde söyler istirahat yazdırırsın. Ama bu büyük bir risktir. Yüksek ihtimal istirahat gününü fazladan yazıp askerliğini uzatmana neden olacak bir davranıştır bu. Ayrıca herkes yemin törenine katılamıyor. Ailesi gelenlere ve gönüllülere öncelik tanınıyor. Hedeflenen sayıya ulaşılamadıysa gönülsüzlerden boyu uzun olan fiziği iyi olanlardan seçilip törene katılacak grup oluşturuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.