Şimdi Ara

Yemin Ediyorum İçim Acıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lore ye bağlı biri olarak wow un geldiği durumdan dolayı oldukça mutsuzum.Bu aşık olduğum kadın değil artık.Wow u bunun için sevmedik insanlara da bu günlerdeki içler acısı hali için başlamalarını tavsiye etmedik.Pandaların geleceği günü göreceğimi bilseydim yemin ediyorum ki başlamazdım bu oyuna.Sevdik be abi.Paramızı zamanımızı verdik pişmanmıyım asla çok güzel zamanlar geçirdim çok iyi dostlar edindim.Ben sadece mutsuzum üzgünüm ve artık doluyum.Ama artık iyiden iyiye kolaylaştırılan 12 yaşındaki kız çocuklarına hitap etmeye başlayan bir sweeter oyunu olmaya başladı wow.
    Azeroth;ölümün,savaşın,dramların,ihirasın,gücün,ihanetin dünyası.... öyleydi artık pandaların at koşturduğu,embesil bir aspect dragon kraliçesinin sözüm ona warchief olan bir çapulcu başına "artık ölümlülerin çağı başlıyor"diyerek lale devrini ilan ettiği hırsdan,ciddiyetten,mücadeleden,epiklikten, yoksun bir sosyal mesajlaşma ve barbie giydirme oyunu....
    Dragon Soul raidinin end cinematiğini izlediğimde midem bulandı.Bir Wotlk Lich King raidinin end cinematiğini izleyin birde bunu.Oturup ağlansa yeri.Yazıklar olsun be bumudur.Ölümlülerin çağı başlıyormuş hadi oradan.Thrall kimdir vasfı nedir çapı nedir ki Deathwing onun elinden olsun.Koskoca Aspect Of Death bu patchte adeta kuzuya çevrilmiş 3-5 çapulcu dragona ve diğer çapulculara peşkeş çekilmiştir.Adamantium kaplı dev bir ejderha ama 3-5 çapulcu kolayca öldürebiliyor helal olsun 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..

Arthası onuruyla öldürtmediniz çapsız bir paladin koskoca king i alaşağı etti
    Koskoca İllidan Maiev e yem oldu
    Ama Deathwing kadar trajik bir ölümü onursuz bir ölümü blizzard kimseye yaşatmadı.Thrall ölemedi gitti koskoca Dw bu adamı öldüremediyse onuda old god filan yapın bari.Ayıptır sen tut kitaplar çıkart insanlar alsın.Lore ile öne çık insanlar bağlansın ama içine et.
    Deathwing boss fight gelmiş geçmiş gelecek(burda şüpheliyim malum blizzard artık emolara hitap ediyor 12 yaş altı) en berbat boss fight olup beni hayalkırıklığına uğratmıştır.Lore de burada biter ölümlülerin çağı başlıyormuş,oldu canım gözlerim yaşardı.Artık savaşmasın iki taraf tam olsun.Kız alıp kız versinler birbirlerine horde alliance.Wow da jadde gibi sosyal dalkavukluk çöpçatanlık oyunu olsun bitsin.
    Bitti yazı da oyun da

• Olayı görmek istediğin gibi görüyorsun tamamen. İllidan koskoca, Thrall çapulcu oldu bir anca. Thrall Dragon Soul ile öldürdü Deathwingi en azından heroicleri yaparken baksaydın birazcık. Thrall, benim kişisel olarak hikayesini Arthastan da Illidan dan da daha çok sevdiğim bir herodur. Durnholdedan kaçışı ile Horde'un kuruluşunu sağlayan adam çapulcu oldu iki dakikada. Thrall sadece bu yeni cataclysm cinematiclerinde görüldüğü gibi pasif bir lider değil. Gün gelecek Garroshu da yerinden edecek. O dediğin 3-5 çapulcu dragon da, Kalecgos hariç, Deathwingle aynı amaç adına yaratılmış diğer aspectler ve hepsi olabilecek en güçlü ejderhalar.

Lich King öldü yerine yeni bir Lich King lazım olayı ise trollemenin en büyük örneğidir. Bir Nerzhul vardı, ne oldu ona. Bu oyunu Vanilla wowun son dönemlerinden beri oynuyorum ve şu anda gereksiz derecede haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bir kişi şikayet ediyorsa, diğer iki kişi de ondan etkilenip şikayet etmeye başlıyor. Trial of the Crusader zamanını hatırlayın bir. Bu patchten daha mı iyiydi. Cevabın ne olduğunu sanırım herkes biliyor. Wow'daki içerik azlığının şu anda herkes farkında, ancak bu Blizzardın oyuncuları Diablo'ya çekmek için yaptığı bir hamle zaten. Ancak lore yönünden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annihilan -- 2 Aralık 2011; 23:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

Lore ye bağlı biri olarak wow un geldiği durumdan dolayı oldukça mutsuzum.Bu aşık olduğum kadın değil artık.Wow u bunun için sevmedik insanlara da bu günlerdeki içler acısı hali için başlamalarını tavsiye etmedik.Pandaların geleceği günü göreceğimi bilseydim yemin ediyorum ki başlamazdım bu oyuna.Sevdik be abi.Paramızı zamanımızı verdik pişmanmıyım asla çok güzel zamanlar geçirdim çok iyi dostlar edindim.Ben sadece mutsuzum üzgünüm ve artık doluyum.Ama artık iyiden iyiye kolaylaştırılan 12 yaşındaki kız çocuklarına hitap etmeye başlayan bir sweeter oyunu olmaya başladı wow.
    Azeroth;ölümün,savaşın,dramların,ihirasın,gücün,ihanetin dünyası.... öyleydi artık pandaların at koşturduğu,embesil bir aspect dragon kraliçesinin sözüm ona warchief olan bir çapulcu başına "artık ölümlülerin çağı başlıyor"diyerek lale devrini ilan ettiği hırsdan,ciddiyetten,mücadeleden,epiklikten, yoksun bir sosyal mesajlaşma ve barbie giydirme oyunu....
    Dragon Soul raidinin end cinematiğini izlediğimde midem bulandı.Bir Wotlk Lich King raidinin end cinematiğini izleyin birde bunu.Oturup ağlansa yeri.Yazıklar olsun be bumudur.Ölümlülerin çağı başlıyormuş hadi oradan.Thrall kimdir vasfı nedir çapı nedir ki Deathwing onun elinden olsun.Koskoca Aspect Of Death bu patchte adeta kuzuya çevrilmiş 3-5 çapulcu dragona ve diğer çapulculara peşkeş çekilmiştir.Adamantium kaplı dev bir ejderha ama 3-5 çapulcu kolayca öldürebiliyor helal olsun 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..

Ama Deathwing kadar trajik bir ölümü onursuz bir ölümü blizzard kimseye yaşatmadı.Thrall ölemedi gitti koskoca Dw bu adamı öldüremediyse onuda old god filan yapın bari.Ayıptır sen tut kitaplar çıkart insanlar alsın.Lore ile öne çık insanlar bağlansın ama içine et.
    Deathwing boss fight gelmiş geçmiş gelecek(burda şüpheliyim malum blizzard artık emolara hitap ediyor 12 yaş altı) en berbat boss fight olup beni hayalkırıklığına uğratmıştır.Lore de burada biter ölümlülerin çağı başlıyormuş,oldu canım gözlerim yaşardı.Artık savaşmasın iki taraf tam olsun.Kız alıp kız versinler birbirlerine horde alliance.Wow da jadde gibi sosyal dalkavukluk çöpçatanlık oyunu olsun bitsin.
    Bitti yazı da oyun da

Çapulcu sözlerine katılmasamda çoğu sözünün altına imzamı atarım.Hani o beğenmediğin aspectlerin hepsi deatwingin ayarındadır. Deathwingin aspectlere üstünlük kurması hilekarlığındandır.Ejderhanın günü kitabındada dragon soul rohonin tarafından yok edildiğinde aspectler deathwingi kaçmasa az daha öldüreceklerdi.Ama bu kadar bosu öldürüp hepsini harcayıp ölümlülerin çağını başlatmak??? ne bileyim bence kötü ama benim için wow dan daha iyi bir oyun yok henüz. mecbur ne kadar kızsakta oynayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Olayı görmek istediğin gibi görüyorsun tamamen. İllidan koskoca, Thrall çapulcu oldu bir anca. Thrall Dragon Soul ile öldürdü Deathwingi en azından heroicleri yaparken baksaydın birazcık. Thrall, benim kişisel olarak hikayesini Arthastan da Illidan dan da daha çok sevdiğim bir herodur. Durnholdedan kaçışı ile Horde'un kuruluşunu sağlayan adam çapulcu oldu iki dakikada. Thrall sadece bu yeni cataclysm cinematiclerinde görüldüğü gibi pasif bir lider değil. Gün gelecek Garroshu da yerinden edecek. O dediğin 3-5 çapulcu dragon da, Kalecgos hariç, Deathwingle aynı amaç adına yaratılmış diğer aspectler ve hepsi olabilecek en güçlü ejderhalar.

Lich King öldü yerine yeni bir Lich King lazım olayı ise trollemenin en büyük örneğidir. Bir Nerzhul vardı, ne oldu ona. Bu oyunu Vanilla wowun son dönemlerinden beri oynuyorum ve şu anda gereksiz derecede haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bir kişi şikayet ediyorsa, diğer iki kişi de ondan etkilenip şikayet etmeye başlıyor. Trial of the Crusader zamanını hatırlayın bir. Bu patchten daha mı iyiydi. Cevabın ne olduğunu sanırım herkes biliyor. Wow'daki içerik azlığının şu anda herkes farkında, ancak bu Blizzardın oyuncuları Diablo'ya çekmek için yaptığı bir hamle zaten. Ancak lore yönünden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam ben yabancı forumlarıda takip ediyorum bir ben rahatsız değilim bugünkü halinden.İnsanlar isyan ediyor.Daibloya çekmek için insanları wowu mahvetmek nasıl bir hastalıklı düşünce ürünüdür bu dediğini yapıyorsa blizz merak etmesin oyun dünyası tarihin çöplüğüne gömülmüş büyük oyun şirketleriyle dolu.kimse vazgeçilmez değil

• Lore deyip durmuşsun, Thrall'u yerden yere vurmuşsun.. Ejderhanın gününü hiç okuma ki Rhonin gibi bi çapulcu(!)'dan dolayı da üzülmeyesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntepergens

quote:

Lore ye bağlı biri olarak wow un geldiği durumdan dolayı oldukça mutsuzum.Bu aşık olduğum kadın değil artık.Wow u bunun için sevmedik insanlara da bu günlerdeki içler acısı hali için başlamalarını tavsiye etmedik.Pandaların geleceği günü göreceğimi bilseydim yemin ediyorum ki başlamazdım bu oyuna.Sevdik be abi.Paramızı zamanımızı verdik pişmanmıyım asla çok güzel zamanlar geçirdim çok iyi dostlar edindim.Ben sadece mutsuzum üzgünüm ve artık doluyum.Ama artık iyiden iyiye kolaylaştırılan 12 yaşındaki kız çocuklarına hitap etmeye başlayan bir sweeter oyunu olmaya başladı wow.

Bitti yazı da oyun da

Çapulcu sözlerine katılmasamda çoğu sözünün altına imzamı atarım.Hani o beğenmediğin aspectlerin hepsi deatwingin ayarındadır. Deathwingin aspectlere üstünlük kurması hilekarlığındandır.Ejderhanın günü kitabındada dragon soul rohonin tarafından yok edildiğinde aspectler deathwingi kaçmasa az daha öldüreceklerdi.Ama bu kadar bosu öldürüp hepsini harcayıp ölümlülerin çağını başlatmak??? ne bileyim bence kötü ama benim için wow dan daha iyi bir oyun yok henüz. mecbur ne kadar kızsakta oynayacağız

Ben ciddi söylüyorum dragon soul end raid cinematiğini sadece bir kez izledim ve ikinci kez izlemeye ne yüreğim el verdi ne de duygularım.Rahatsız oldum ciddi ciddi bumudur.Çok üzgünüm ama içimdeki wow aşkını öldürdü bu paragöz firma.Eminim çoğu insan da bu duyguları yaşıyor.Öyle olmasa yabancı forumlarda millet isyan etmezdi,youtube de ki mists of pandaria videoları olsun,dragon soul ending vdeosu olsun bir tane olumlu yorum yok.liek dislike lere de bakarsak wow un geldiği dramatik durumu rahatlıkla görürüz.En koyu wowcular zaten oyunu bırakmaya başladı

• İçin acıyorsa bırak arkadaşım ahaha triplere bak zorla oynatıyorlar sanki.
  • birde bu dragon soul yok edilmemişmiydi??? yeni hikayeyede pek dikkat etmedim ama bilen varsa paylaşırmı aceba?
  • Sen bu konuyu daha öncede açtın gereksiz tartışmalar oldu ve sonunda konu silindi.Gelip tekrar açtın amacın ne merak ediyorum?Ki tekrar aynı şeyi söylemişsin Thrall'a çapulcu diyen birini zaten adam gibi Warcraft loreu bilen kimse takmaz...
  • Lore, lore diye gezip lore hakkında hiçbir şey bilmemek bu olsa gerek.
  • kaç sene önce şu oyunu bir gün demon hunter sınıfı gelir diye aldım.Oyun bitecek halen demon hunter yok.
    madem druidin 4 talentı var, warlock'a da bir talent ekleyin, hazır demon form da var, illidan vari bir oynanışı olsun, ama yok keçi inadı var bu blizzard da.
    gerçi death knight'ı da çok bekledik ama beni tatmin etmedi, orası ayrı
    Ben demon hunter bekliyorum, adam bana panda veriyor, monk veriyor. Monk nedir, plate zırh giyen adama tekme tokat işler mi, ayrıca wow da tekme tokatın ne işi var.
    Benim wow dan beklentim biraz ciddi bir oyun olmasıydı, wow giderek çizgi filme döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

kaç sene önce şu oyunu bir gün demon hunter sınıfı gelir diye aldım.Oyun bitecek halen demon hunter yok.
    madem druidin 4 talentı var, warlock'a da bir talent ekleyin, hazır demon form da var, illidan vari bir oynanışı olsun, ama yok keçi inadı var bu blizzard da.
    gerçi death knight'ı da çok bekledik ama beni tatmin etmedi, orası ayrı
    Ben demon hunter bekliyorum, adam bana panda veriyor, monk veriyor. Monk nedir, plate zırh giyen adama tekme tokat işler mi, ayrıca wow da tekme tokatın ne işi var.
    Benim wow dan beklentim biraz ciddi bir oyun olmasıydı, wow giderek çizgi filme döndü.

"Monk nedir, plate zırh giyen adama tekme tokat işler mi, ayrıca wow da tekme tokatın ne işi var. "

Güldürdün gece gece.

Uzun uzun yazmamam daha doğru olur, bu lore konusunda kim ne derse onun etkisinde kalıyorum çünkü.
    Yine de demeden edemiycem, çapulcu biraz koyabiliyor sevenlerine, lâkin Thrall harbiden sırıtıyor ya..
    Tamam önemli bi' karakter, Türkçe'ye çevrilen kitabından öğrendiğimiz kadarıyla etkileyici de bi' hikâyesi de var.
    Ama garip işte, o sinematikte Thrall sırıtıyor arkadaş.

O bu değil de ben yazın kitapları okuduktan sonra en çok Medivh'ten tekilenmiştim, oyunda istediğim kadarıyla da göremiyorum.
    Ben mi çok şey kaçırdım zamanında, yoksa harbiden o adamı oyunda iyi kullanmadılar falan mı?

• "embesil bir aspect dragon kraliçesinin sözüm ona warchief olan bir çapulcu başına" şurdan sonrasını okumadım. Uzun zamandır foruma girmiyordum, tam saçmalayanlar artık gitmiş diyordum ki bu tırnak içindeki cümle beni benden aldı. Git kumda oyna kardeş uğraştırma insanları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaire -- 3 Aralık 2011; 3:40:17 >
  • birisi thrallı övmüş ondan sonra herkez mualefet olmak için onun tarafını tutmuş ya sizin senarodan haberiniz yokmu ?? thrall 2-3 gün öncesine kadar insanları arenada eğlendiren ezik bir köle değilmiydi ? ne zaman köken bir dragon olan deatwingi öldürecek kadar güçlendi siz harbi sürekli zıt gidiyorsunuz konu açanlara karşı yada thrall ile gözden kaçırdığım 2-3 parça yazı felan olmalı tamam hordenin en büyük savaşçılarından eğitim almış olabilir ama bu adam köle değilmiydi?? bu adam köleyken de deatwing vardı bu adam yokkende deatwing vardı yani kos koca deatwing i öldürmek için bütün dragonlar thrallımı bekledi?? bu thrall ne kadar güçlüde titanların dünyaya bıraktığı köken ejderhayı öldürecek kadar güçlendi o savaşda 2-3 tane aspect dragon yokmu ?? alexstraszanın gücü yetmedi galiba ki thrall ı beklediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 3 Aralık 2011; 3:51:05 >

• Hiiiç uzun uzun yazamayacağım kusura bakmayın.

Thrall gelmiş geçmiş en büyük shamandır wow evreninde ki, "Thrall nedir ya, şurda 20 yıl önce köle değişmiydi bu adam" demek, WoW alemenin en büyük büyücüsü Medivh için "Medivh kimdir ya daha 20 yıl önce altını pisleten bir çocuk değilmiydi bu" demek gibi birşeydir.

Thrall tüm dragon aspectlere DW'nin yenilebileceği ümidini veren adamdır, bütün elemant lordları ile ortak bir bağ kurup onların gücünü kullanan adamdır. Lore'dan bu kadar bihaber olup lore'dan yakınmakta ayrı bir komikmiş.
  • Anlamadığım şey bütün aspectler tek başına bir DW kadar güçlüler. Rhonin Dragon soulu yok ettiğinde dw nin nasıl kaçtığını gördük..Şimdi ne oldu da 4 tane aspect bir dwyi yenemiyor..Bir adamantiumun bu kadar etkisi varsa diğer aspectler yaptıramıo muydu 2k gold verip :)

Burda Thrallı kullanmalarının tek sebebi bence Tirion gibi bir humandan sonra dünyayı birde Orc kurtarsın mantığıdır başka bişey değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 3 Aralık 2011; 4:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Anlamadığım şey bütün aspectler tek başına bir DW kadar güçlüler. Rhonin Dragon soulu yok ettiğinde dw nin nasıl kaçtığını gördük..Şimdi ne oldu da 4 tane aspect bir dwyi yenemiyor..Bir adamantiumun bu kadar etkisi varsa diğer aspectler yaptıramıo muydu 2k gold verip :)

Burda Thrallı kullanmalarının tek sebebi bence Tirion gibi bir humandan sonra dünyayı birde Orc kurtarsın mantığıdır başka bişey değil..

Bu cevap yeterli sanırım.

quote:

In recent years, the whisperings of the Old Gods have gotten worse; the Old Ones' dread power steadily increased as C'Thun and Yogg-Saron stirred from their ancient slumbers, and the growing influence of the Old Gods has magnified Deathwing's power ten-fold. From within his lair in the elemental plane of Deepholm, Deathwing has awoken from his slumber and literally erupted into the world. His explosion into Azeroth was so powerful that it tore a rift between the Elemental Plane and Azeroth and caused earthquakes, volcanic eruptions, and floods, reshaping the very face of the world. Very few lands have remained untouched in the wake of the devastating Shattering.

• Ya ben şu " koskoca X i 25 tane çapulcu yendi" düşüncesini anlamıyorum. Siz hiç wc3 oynamadınız mı? Biz arthas'ıda illidan'ıda archimonde ve sayısız "koskoca" heroyu "çapulcu" footmenlerle, priestlarla, archerlerle dalaran magelerle devirmedik mi? Hikayeye göre, aynı Wc3 teki gibi, büyük herolara yardım eden çapulcularız. Bu kadar basit.
  • Thrall'a çok yüklenmişsin ancak yazdıklarından genel çıkarım yaptığımda haksız sayılmazsın.

quote:

Bitti yazı da oyun da

katılıyorum blizzard eskileri pek düşünmüyor artık. ingilizce birşeyler araştırmaktan aciz olup oyun türkçe olsun diyenler mi dersin,
    yeni yetme fanboylar mı dersin..
    son patchden sonra diablo kampanyasının nasıl bir satış stratejisi olduğunu daha iyi anladım. ama düzelir tahminim bu kadar büyük şirket bunca yıl oyaladı bizi sonuçta.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.