Şimdi Ara

🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.024
Cevap
321
Favori
586.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titan1905 T kullanıcısına yanıt
    bana mı diyorsunuz? ilk sipariş değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam çalıştı cidden 🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU] Bu sefer sisteme galip geldik 🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU] 

• Daha önce kullanılmış hesapları da merhaba kullanmak için 10 liradan aşağıya satan yok. Hatta 14-16-18 lira bile isteyen var. Sizin Allah korkunuz kalmamış ayıp ayıp. Ederi 3-5 lira olan şeylere 14-16-18 istemek nedir

• Merhaba kuponu için bu kupon bu restoranda geçerli değil diyor. Benzer hatayı yaşayan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir iki kart denedim YS mahalle ve market ödeme yaptırmıyor ödemeniz reddedildi, lütfen farklı ödeme yöntemi deneyin yazıyor acaba online ödeme için sistem bloke mi etti.

• merhaba kodunu yazıyorum 50 tl düşüyor ama sipariş veremedim farklı kart kullanmama rağmen bunun çözümünü biliyor musunuz

• ilk sipariş ENFES60 olmuş, 70/60. yükseltip duruyorlar 🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU] 

• LLithya kullanıcısına yanıt
    bedava mi yapsınlar ? onlar da ekmeğinin peşinde

• Reelrb kullanıcısına yanıt
    kupon parası da var site sahibi kardeş, 14 tl

• Enfes60 70/60
    Merhaba 70/60 olarak güncellendi

• kuponhesap com dolandırıcıdır. hesapye sitesi dolandırıcıdır. sizlerin yerine dolandırıldım. siz düşmeyin bunların eline.

• bir firmayı dolandırmak için dolandırılmayın özetle.

• Arkadaş ucuza yemek yemek için elin karaktersizlerine neden para kazandırıyorsunuz anlamıyorum. Onlara vereceğiniz parayı restorana verin daha iyi.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Konuya dahil olamamışsın sen harbiden :)
    O zaman restorana gidip şöyle diyelim ;

Abi şimdi ben yemeksepetinden sipariş versem 10 lira ödüyorum 10 lirada hesaba ödüyorum. Sana 20 lira vereyim 70 liralık yemek ver sen bana.

Ahasgsgsgdhdh

• 🍕🍔YEMEKSEPETİ,YEMEKSEPETİ MARKET,YEMEKSEPETİ MAHALLE İNDİRİMLERİ VE FIRSAT PAYLAŞIMLARI [ANA KONU]

Kişiye özel olabilir.Ben de çalıştı.

• iasker11 İ kullanıcısına yanıt

Bende hata veriyor aptal kod, daha önce de hiç kullanmadım.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.