Dostlar aklımda bomba gibi bir fikir var yemeksepeti tarzı bir şirket kuracağım. Olmaz kuramazsın tarzı yorumlar yapmayın baştan anlaşalım. Yemek ile ilgili olmayacak sadece sistem aynı. Yemeksepetinin sistemini merak ediyorum. Yani bu adamlar nasıl bu kadar resteurantla anlaştı, küçücük bir ekipken kimler bu adamlara inandıda iş yaptılar, ilk başta bünyelerinde hangi görevde çalışanlar yer aldı. Bu tarz bir şirket için ne yapmak lazım. Fikirleri olan biraz bahsederse çok sevinirim.
Adamlar bunu 1 yılda yapmadı 2000 lerin başında mı ne kurulan bir şirket. Yani o zamandan bu yana 2010 gibi ünlenmiş desek 10 yılda falan kat ettiler o yolu ve pes etmediler. Bence en büyük etken finansal ve girişimcilik ruhu.
Olmaz kuramazsın
quote:
Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont
Adamlar bunu 1 yılda yapmadı 2000 lerin başında mı ne kurulan bir şirket. Yani o zamandan bu yana 2010 gibi ünlenmiş desek 10 yılda falan kat ettiler o yolu ve pes etmediler. Bence en büyük etken finansal ve girişimcilik ruhu.
Biliyorum hocam hikayesini çok detaylı bir şekilde araştırdım hatta Nevzat Aydın'la canlı bir şekilde konuşma fırsatımda oldu ama bu soruları soramadım işte adama. 2000'lerde interneti bilen yoktu Türkiye'de adamlar büyük bir risk aldılar ve ödülünü hakettiler. Ancak şuan herkes internet kullanıyor yani bu tarz bir oluşumun gelişmesi 2-3 senede olabilir diye düşünüyorum. Bütçe önemli tabi mesela ne kadar bütçe ayrılabilir bu işe.
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
Olmaz kuramazsın
Güzel 1.olmazım geldi varmı arttıran
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Slayer
quote:
Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont
Biliyorum hocam hikayesini çok detaylı bir şekilde araştırdım hatta Nevzat Aydın'la canlı bir şekilde konuşma fırsatımda oldu ama bu soruları soramadım işte adama. 2000'lerde interneti bilen yoktu Türkiye'de adamlar büyük bir risk aldılar ve ödülünü hakettiler. Ancak şuan herkes internet kullanıyor yani bu tarz bir oluşumun gelişmesi 2-3 senede olabilir diye düşünüyorum. Bütçe önemli tabi mesela ne kadar bütçe ayrılabilir bu işe.
Bütçe konusunu bilemem hocam fakat internetin herkesin elinin altında olması sizin sitenin de arada kaynayıp yok olmasına yol açabilir. O yüzden gerçekten farklı dikkat çekici bir şey yapmalısınız ki isminiz duyulsun. Benim de aklımda 5-6 tane fikir var tutar gibi duruyor şimdilik. Ama benim yolum uzun size başarılar.