< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etihw13 -- 1 Ekim 2021; 16:45:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yemeksepeti ilk sipariş 30 TL indirim kodu Skt 15 ekim

-
-
Sağol hocam. Kaça kaç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemek sepeti değildir o yemek sepeti olsa ceza yersin :)
GErçi ceza satıştan yiyo ama olsun :)
https://forum.donanimhaber.com/t-yol-dan-sonra-yemeksepeti-kupon-satislari-yasaklandi--150704995
-
Uygulanabilir bir kupon kodu değil: KUPON30
uyarısı geldi sepette.
-
İlk siparişe özel. Hesapta daha önce sipariş verilip iptal edildiyse bile geçmez.
-
hocam 3 tane telefon onaylı hesabım vardı simdi tek tek denedim hepsinde aynı hatayı aldım.
daha önce birsey sepete ekleyip kupon30 yazıp telefon numarası onay yapıp sonra hesaptan cıkmıstım. acaba bu nedenle mi?
şimdi sıfır hesap açıp sepeti yapıp kupon30 yazmayı deniycem bakalım sepet 30 tl düşecekmi.. düşerse direk siparişi veririm.
Maalesef şimdi yeni hesap yeni telefon ilk sepet 50 tl ye uyguladım kupon30 u iptal etmişler sanırım. olmadı yine
-
HOPİ den gelen 25 tl indirim kodunu girdim ona da geçersiz dedi çok enteresan sistem mi çöktü acaba.
-
ben cumartesi günü enişteme yeni hesap açarak kullandım.
-
Oh ne güzel olmuş ,tüm çek satisı yasaklanir tez zamanda inşallah .
En başından müsade edilmemeliydi..bütün siteler bunların yüzünden önlemlerini aldı .artık vatandaşa hediye kuponu gelmez oldu ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X