Şimdi Ara

yemeksepeti.com memnun olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdan ne zaman sipariş versem pişman oluyorum, "bu sondu" diyorum.

18:30'da Ankara Batıkent Dominos'tan 1+1 classic pizza istedim, adam 19:30'da geldi ve sadece 1 pizza getirmiş. Online chat'ten anlattım şikayetimi, sözde +1 pizzayı da göndereceklermiş, heralde onu da yarın kahvaltıya anca yetiştirirler. . Dün Popeyes'ten sipariş vermiştim, sadece 1 km mesafede olan şubeden tam 1,5 saatte geldi sipariş.. Demek ki sorun restoranlarda değil, yemeksepeti.com'da.

Bu siteyi kullanıp memnun olan var mı? Bu tarz hizmet veren başka bir site var mıdır?

• 1km ise niye yürümüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gayet memnunum. Android uygulamasından söylüyorum, yarım saate eksiksiz geliyor.

• Valla eskişehirde motorla 10dakikalik mesafe olan yer eger kaliteli mekan degilse 40 dakikada geliyor. Ha tabi memnunum çünkü getirmeden önce bi yemeği yapmalari lazim dimi ..

Tesekkurler tüm gece burdayim

• Geçen sipariş verdim online odemistim iptal ettim ama getirdiler bende kul hakkı olmasın diye geri gönderdim tesekkur bile etmediler

• iptal et kardeş, iptal etmek istiyorum dersen iptal ederler
  • Yemeksepeti.com'dan memnun olmayla alakası yok, aracılık yapıyorlar. Ben sipariş verdiğimde fişe bakıyorum ne zaman kesilmiş diye, internet siparişimle arada en fazla 3-4 dk fark oluyor. Yoğunluktan herhalde. Geç geldiği bana da oluyor, aldığın yerin şubesine göre değişir. Arabayla 10 dakikalık mesafeden, 1 saatte getiriyor MC. Ama aynı mesafedeki Domino's 25 dakikada getiriyor. Little Cesears gerçekten hızlı, 6 Km'den 20 dakikada getirdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Memnunum sıkıntı cikartmiyor

• bunun şubeyle alakası var yemek sepetiyle yok sanırım
    geçen yıl hayat kurtardı bizim için özellikle sınav zamanı yakınlarda yiyebilcegimiz bi yer yoktu baya kullandık burayı
  • çok memnunum
  • pek bir sorunum olmadı şu zamana kadar memnunum, zaten memnun olmasam bile alternatifi yok senin sorunların tamamen restoranlar ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Ağustos 2015; 20:59:25 >
  • Hocam hiç söylemedim yemek sepetinden bişey de bi sorum olacak arayıp söylemek yerine yemek sepetinden söylemenin farkı ne ki
  • Bence sorunun yemeksepetinde değil şahsen ben memnunum

• 2009'dan bu yana 40,000TL'den fazla alış-verişim oldu yemeksepeti üzerinden ve gayet memnunum. sipariş verirken restoranların puanına dikkat etmelisin. mesela Yıldız Aspava'dan (Ankara, 100.Yıl) evime verdiğim sipariş en geç 15dk içinde elimde oluyor, okuldayken verdiğim sipariş en geç yarım saat içinde elimde oluyor. ev ile lokanta arasındaki mesafe 1km, okul ile 7.5km. Dominos'tan da sipariş veriyorum bazen. Gazi Mahallesi şb.'sinden verdiğim sipariş en geç 35dk içinde elimde oluyor. 100.Yıl şubesinden ise 25dk. olay tamamen sizin restoran seçiminiz ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

2009'dan bu yana 40,000TL'den fazla alış-verişim oldu yemeksepeti üzerinden ve gayet memnunum. sipariş verirken restoranların puanına dikkat etmelisin. mesela Yıldız Aspava'dan (Ankara, 100.Yıl) evime verdiğim sipariş en geç 15dk içinde elimde oluyor, okuldayken verdiğim sipariş en geç yarım saat içinde elimde oluyor. ev ile lokanta arasındaki mesafe 1km, okul ile 7.5km. Dominos'tan da sipariş veriyorum bazen. Gazi Mahallesi şb.'sinden verdiğim sipariş en geç 35dk içinde elimde oluyor. 100.Yıl şubesinden ise 25dk. olay tamamen sizin restoran seçiminiz ile alakalı.

+1.

Ben de balgat yıldız aspavadan çok memnunum.Yıldız aspavaların hepsi hızlı galiba.Adamlar sanki dış kapıda ellerinde yemek sadece siparişi vermemi bekliyorlar gibi geliyor.Dikmendeki dominoslarda aynı şekilde hızlı ve sıcak getiriyor.Dikmen, Balgatta restorantlardan hiç şikayetim olmadı.Tabi puana bakmadan da hiç sipariş vermedim.

• Fast foodlar (pizza haric) en az 1 saatte geliyor normalde.

• Sence sorun söylediğin yerlerde mi yoksa yemeksepeti.com'da mı :) Sonuç olarak burası aracı, servisi veren firmalar yemek söylediğiniz firmalar ki puanlarına bakarak değerlendirebilirsiniz.
  • quote:

2009'dan bu yana 40,000TL'den fazla alış-verişim oldu yemeksepeti üzerinden ve gayet memnunum. sipariş verirken restoranların puanına dikkat etmelisin. mesela Yıldız Aspava'dan (Ankara, 100.Yıl) evime verdiğim sipariş en geç 15dk içinde elimde oluyor, okuldayken verdiğim sipariş en geç yarım saat içinde elimde oluyor. ev ile lokanta arasındaki mesafe 1km, okul ile 7.5km. Dominos'tan da sipariş veriyorum bazen. Gazi Mahallesi şb.'sinden verdiğim sipariş en geç 35dk içinde elimde oluyor. 100.Yıl şubesinden ise 25dk. olay tamamen sizin restoran seçiminiz ile alakalı.

6 yıldır hergün 20 liralık sipariş mi veriyorsun yemeksepetinden, 40k nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Ağustos 2015; 22:01:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

6 yıldır hergün 20 liralık sipariş mi veriyorsun yemeksepetinden, 40k nedir

eve söylediğim en düşük tutar 25-30tl civarı. okulda yemek söylerken arkadaşlarla beraber söylüyoruz o da 120tl tutuyor en az. yoksa zor 40,000 olması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.