Şimdi Ara

Yemeksepeti 20/10 çek tanımlamış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maillerinizi kontrol edin arkadaşlar.Benim hesaba 20 tl alt limitli 10 tl çek tanımlanmış.

Yemeksepeti 20/10 çek tanımlamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkartaln -- 19 Ağustos 2015; 12:48:37 >

• Teşekkürler banada gelmiş.
  • bana gelmemis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman oldugu gibi yine yok. Yemek sepetini kullanmayan kişilere gönderiyorlar. Kulllannalara bi kıyakları yok .
  • 6 hesaba da gelmemiş
  • Hesap açmayla gelmediğini anladım. 25 hesabım var. 24 tanesi sipariş verilmemiş hesaplar, bunlara çek gelmemiş. Her zaman sipariş verdiğim hesaba gelmiş
  • 2008'den beri üyesiyim ve sürekli sipariş veriyorum, 1 kez gelmedi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yemeksepeti 20/10 Kupon Kodu 4TL
    6 yıl önce açıldı
    Tyol 500/100 15 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de daha geldiğini görmedim neye göre veriyor acaba.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı bunun bir sırrı?
    bana da bir kere bile gelmedi...
  • Sürekli sipariş verenlere elbette gelmez, adamların amacı , sipariş vermeyen veya çok nadir verenlerin ağzına bal çalıp , alıştırmak. Sizde "çek satış" bölümündeki çakallar gibi onlarca hesap açın nadasa bırakın, elbette 3-5 aya sizede gelir

• yaşadığım yerde şunların bi alternatifi olaydı ellerim kırılsın bunlara bulaşmazdım.yine yok yine yookkk
  • Bu sektörde felaket para var yatırımcıların kafası basmıyor mu bir rakip çıkarmak yemek sepetine niye alternatifi yok bu sitenin ya Football Manager gibi bu da el mecbur

• 2007 yılından bu yana üyesiyim, 1800 tl'yi geçik sipariş vermişim, 1 sefer bile çek göndermediler, illah çakallık yapıp 3-5 sahte hesap mı açalım. nasıl rezil bir müşteri kazanma şekli anlamış değilim.

• Çek dışında neden telefonla arayıp vermiyorsunuz siparişinizi zorunlu hissediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tek hesabım var siparişlerimide burdan veriyorum ve bu hesaba gelmiş.. Ama neye göre veriyolar bende çözmüş değilim açıkçası.
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Aynen ve son zamanlarda neredeyse hergün sipariş verdim, 1 kere bile kupon vermedi herifler.

Doğum günümde de abuk subuk restoranlarda %15 indirim verdiler sadece.

Sevmiyorum Yemek Sepeti'ni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 19 Ağustos 2015; 14:15:20 >
  • sık sipariş verenlere gelmiyor, geçen ay bana da gelmişti hem de üst üste iki kez, bir tanesinin süresi geçti bir tanesini kullandım, ama 6 ayda 3-4 tane siparişim olmuştur toplam... niyetleri bir kere paçasını yakaldığı adamdan daha çok para kazanmak heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byosmanli

Her zaman oldugu gibi yine yok. Yemek sepetini kullanmayan kişilere gönderiyorlar. Kulllannalara bi kıyakları yok .

Zaten kullansınlar diye hocam. Sen sürekli alıyorsan yine alır diye yollamaz. Ben olsam bende öyle yapardım. Alıcaksan neden 10 tl zarar etsinki durduk yere :)
  • SaintFaithless S kullanıcısına yanıt
    Yok dostum ben 1 sene, 2 sene boyunca hiç sipariş vermediğimi de bilirim. Ben de çok sipariş veren birisi değilim ancak son 10 günde hergün sipariş verdim. Günde 1-2 siparişim dahi oldu.

Ben de eski üyelerdenim fakat onca sene içerisinde 1 kez dahi kupon göndermediler.

Mantığı neye dayalı hiçbir fikrim yok açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 19 Ağustos 2015; 14:21:35 >
  • Joker indirimi dışında bir halt gelmiyor bana da göndereceksen herkese gonder eyyy yemeksepeti

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.