Şimdi Ara

Yemeklerde 'Ayçiçeği' kullanan arkadaşlar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: redwhiteee

Riveria sağlıklı değil. Daha zararlı bile olabilir.
    Balik kizartacagiz mesela riviera kullanıyoruz onun dışında hepsi köyden sızma zeytinyağı.
    Riviera sıcağa daha dayanıklı sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • connli kullanıcısına yanıt
    https://www.ortakoy151.com/single-post/2018/01/16/yemekleri-zeytinya%C4%9F%C4%B1yla-pi%C5%9Firmek-i%CC%87yi-bir-fikir-mi Bu linkten gayet doğru şekilde bilgilenebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pasta yapımı dışında Ayçiçek yağı kullanmıyoruz. Bu fiyatlarla Ayçiçek yağı zeytinyağından ucuz değil, kaliteli bir Ayçiçek yağı ortalama 20-25 liradan satılıyor, zeytinyağı 25-30'dan satılıyordu bu sene bizim burada. Yemeklerde de çok güzel oluyor, bana ağır gelmiyor.

• connli kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi olamazsınız. Aksine zeytinyağı daha yüksek sıcaklıkta bozulur böylelikle daha sağlıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Yemek yapmak için zeytinyağının hangisini almalıyım. Birde önerdiğiniz marka var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Sağlıklı beslenmek tr'de lüks.

Beslenmek tr'de lüks.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8032C9D2B

Hocam ciddi olamazsınız. Aksine zeytinyağı daha yüksek sıcaklıkta bozulur böylelikle daha sağlıklı.

Ben de öyle biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_67

Yemek yapmak için zeytinyağının hangisini almalıyım. Birde önerdiğiniz marka var mıdır?

Hocam dediğim gibi zeytinyağına hiç para vermedim. Köyden 5lik su şişelerinde geliyor hanıma bahçelerinden. Bilgili arkadaşlar cevap verirler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinyağı sağlıktır.

• Yemegi pisirirken yag koyma pistikten sonra zeytinyagi koy karistir aycicek yagi en az 7 yildir almiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

Zeytinyağını sızma değil de riviera olanını kullanırsanız ağır kokmaz. Sızmayı salataya, soğuk lezzetlere kullanabilirsiniz.

ARkadaşlar, sakın ama sakın Rivivera yağ kullanmayınız. Rivivera zeytinyağ değildir, sadece yağdır. İçerisinde %1-2 oranında Naturel Sıkma yağ karıştırılır, geri kalanı baz yağdır.

• spawn_67 S kullanıcısına yanıt

Naturel Sızma , kuzeege zeytinyağ almanız gerekiyor. Erken hasat ve Güneyege ağır gelir. Kuzeyege naturel sızmaya sabah ekmek ban akşam sıcak yemeğini yap.

• 1) yemekleri zeytinyağı ile yaparsan aksine daha hafif olur.

2) her yemeğe 2 kaşık zeytinyağı atıyorsun zaten baya gidiyor.

3) damarlarda oluşan plaklar sağlıklı beslenme ve egzersizle evet temizlenebilir. bu arada sadece beyne değil kalp krizinede sebep olur. son yıllardaki tamamlanan çalışmalar sağlıklı beslnme ile damarların temizlenebildiğini göstermiştir. amerikada şubeler var damar temizleme diyetleri ve egzersizleri yazıyorlar.

• Eskiden ayçiçeği yokmuş ki hep zeytinyağı. Ne kadar ucuzsa artık fakir kesim bile kullanıyormuş. Bizden sonraki nesil ne ile beslenecek acep yazık

• benim annemde kızartmaları ayçiçek yağı ile yapar, zeytinyağı ile ağır olur, kokar diyor..

• bizim damarlarımızda sanayağ akıyor  

ayçiçeği bile lüks

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.