Şimdi Ara

Yemek Yapamıyorum.Hazır istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem ve babam çalışıyo.lise son sınıfa gidiyorum.yaklaşık 4 yıldır ev de kendim hiç yemek hazırlamıyorum.hazırlarım ama eriniyorum.dışardan parayla söylüyorum.para olmadığı zamanlarda sabah 8 den akşam 5.30 a kadar aç duruyorum(evde olduğum zamanlar).1.78 boy 50 kiloyum sırf bu lanet huy yüzünden.Psikoloğamı gitsem ne önerirsiniz ?

• İnternet iştah kabartıcı tariflere bakabilirsin,psikologluk bir durum yok herkes üşenir arada bende söylerim.
  • 50 kilo insanmı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

50 kilo insanmı olur

oluyo işte böyle hazırcı olursan.ya anne gelip yemek yapacak ya dışardan söylüyecen.lanet olsun böyle üşengeçliğe.ölecek olsam annemi beklerim yemek yapması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

Annem ve babam çalışıyo.lise son sınıfa gidiyorum.yaklaşık 4 yıldır ev de kendim hiç yemek hazırlamıyorum.hazırlarım ama eriniyorum.dışardan parayla söylüyorum.para olmadığı zamanlarda sabah 8 den akşam 5.30 a kadar aç duruyorum(evde olduğum zamanlar).1.78 boy 50 kiloyum sırf bu lanet huy yüzünden.Psikoloğamı gitsem ne önerirsiniz ?

Ayni ben hergun 3 lahmacun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun çözümü belli zaten psikologa niye gitmeyi düşünüyosun.
    Kansızlık varsa, üşengeçliğe, halsizliğe sebep verebilir bol bol kan yapan şeylerden ye. Kuruyemiş tüket gün içi fındık fıstık, enerji versin. Sonra düz duvara bile tırmanırsın, bırak yemek yapmayı. Kafanda bitir olayı önce, git mutfağa canın ne çekiyosa yap.
  • çok basit be kardeşim mantı yapıcaksın en kolayı :D yada üniversite öğrencileri gibi ketilda kanarya yap gitsin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi seçim yapmak zorundayım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Sorunun çözümü belli zaten psikologa niye gitmeyi düşünüyosun.
    Kansızlık varsa, üşengeçliğe, halsizliğe sebep verebilir bol bol kan yapan şeylerden ye. Kuruyemiş tüket gün içi fındık fıstık, enerji versin. Sonra düz duvara bile tırmanırsın, bırak yemek yapmayı. Kafanda bitir olayı önce, git mutfağa canın ne çekiyosa yap.

mantıklı geldi bu kansızlık.doktora bi görünüyüm
  • Bir salçalı sosis yap en azından yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieve

Bir salçalı sosis yap en azından yahu.

Uni.de salcadan sosisten tiksinmistim iyy :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: nieve

Bir salçalı sosis yap en azından yahu.

Uni.de salcadan sosisten tiksinmistim iyy :(

Neden ki, makarna ve salçalı sosis 365 gün yenebilir yani.
  • Hocam karnını doyurman için illa kral sofrası hazırlaman gerekmez, iki yumurta kır, yanına domates salatalık doğra tamamdır. Ne o öyle sabahtan akşama kadar aç durmak? Muhtemelenb 17-20 yaş aralığındasın, gençsin diye şimdi dayanabiliyorsun ama bu açlığın ceremesini ilerleyen yıllarda çekeceksin, özellikle yaşın kırkı devirince. Ya madem yemekten anlamıyorsun ya da üşeniyorsun, git bakkaldan yoğurt al, yoğurt ye. Ya da meyve, kuru üzüm, kayısı türü şeyler ye. Ayrıca, yemek yapmak öyle zor bir iş değil, altı üstü kendine hazırlayacaksın, misafir de ağırlamıyorsun ki birkaç çeşit yemek yapasın. Basit yemekleri araştır, öğren. Mesela yufka al, arasına biraz peynir koy, katla, teflon tavada pişir. Bu kadar üşengeçlik hiç iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.