Şimdi Ara

Yemek Tarifi sitesi yaptırmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır yemek tarifi sitesi yaptırmak istiyorum fiyat = örnek verebilirmisiniz, oktayustam nefisyemektarifleri gibi kaç liraya olur bu tarz siteler

• 200 TL Ye yapar hazır bir şekilde teslim ederim .
  • Fiyatları ve kaliteyi incele derim.

Ben 299 TL + KDV 'ye yapıyorum. Fatura da veriyorum. En geç 2 güne teslim ederim.

Fiyata Ne Dahil
    Yönetici Panelli
    Alan adı (.com, .net)
    1 Senelik hosting
    100 GB disk alanı
    50 adet E-posta adresi
    Kurulum ve Ayarlar (Böylece tek yapman gereken tarif girmek ve resim eklemek)
    Google Adsense Kurulumu (İyi bir gelir kapısı olabilir)
    In-Text reklam kurulumu (Bu da başka bir gelir kapısı senin için)
    Teknik Destek

İlgileniyorsan mail@tosatdanismanlik.com tan bana ulaşabilirsin. Subject kısmına "Donanımhaber" yazabilirsin.
  • Pm gönderildi.
  • bütçe 100 tl arkadaşlar varsa yaparım diyen örnek demo pm atsın domain host bende var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leef1616 -- 10 Temmuz 2013; 23:40:33 >
  • bugün 100 TL dışarı çıktığınızda yolda kalıyorsunuz ve burada siz iş yaptırmak istiyorsunuz şaka mı bu ? hazırcıların yüzünden bizler gibi emektarların işleri sayenizde tabiri caizde çöp oluyor eğer adam akıllı iş ve özgün bir sistem istiyorsanız biraz paraya kıyın
  • kendimi geliştirmek adına sıkılmazsak zaman ayırabilirsek ışık görürsek dediğini zaten yaparız ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boşuna uğraşmaya değmez o zamana iyi bişey istiyorsan keseyi biraz açman lazım oda sende yok bu işi yapacak arkadaşa kolay gelsin
  • Yazık ya şu fiyatlara bakar mısınız canım mesleğimiz ne hale geldi.
  • domain hosting ücretine yakın bir ücrete yaptırmaya çalışıyor insanlar işe değil en azında kişilere saygı ama
  • yaw sen biraz öteye bıdı bıdı sdfdfdfsd
  • Konu Kilit
  • wordpress kurun, 100 tl ye güzel de bir tema aldınız mı ohh mis, orijinal olmaz orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biltektasarım

Yazık ya şu fiyatlara bakar mısınız canım mesleğimiz ne hale geldi.

aynen haklısın kardeşim
  • 100 tl ye web sitesi :D

Lunix tabanlı host zaten 50 lira 15 tl dominde :D web tasarımcı 25 tl felan kalıyor Sırf hazırcılar yuzunden işimden soguyorum musterılere hesap veremiyorum ınternete yazıyorlar yonetlım panellı site 199 tl felan filan nefret ediyorum.
  • bu hazırcılar insano-ı işinden soğutur müşterilerde bak bu fiyata yapıyorlar yapıyorsan sende o fiyata yap bu arkadaşlar sağolsun
  • varsa başka yaptırcak alsın Linkten
  • hocam siten ve tasarımın hayırlı olsun mümkünse şuanlık gelirini söylerimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lensimaii

bugün 100 TL dışarı çıktığınızda yolda kalıyorsunuz ve burada siz iş yaptırmak istiyorsunuz şaka mı bu ? hazırcıların yüzünden bizler gibi emektarların işleri sayenizde tabiri caizde çöp oluyor eğer adam akıllı iş ve özgün bir sistem istiyorsanız biraz paraya kıyın

Aynen katılıyorum.zaten nasıl 100 liraya anahtar teslim vereceksin ki. Host + Domaine 50 tl vereceksin sonra bir de tasarımdı ıvırdı zıvırdı 100 tl vereceksin hadi kendin yap diyelim zamanlarını harcayacaksın vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.