Şimdi Ara

Yemek Siparişinizi Hızlı Kart ile Ödeyin, %25'ini Geri Alın! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
18
Favori
20.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynı aynı şekilde yemek sepetinden verdiğim siparişler mcc kodu tutmadığı için iade vermiyorlar

Fakat Yemeksepeti siparişleri hiçbir zaman otomatik yatmıyor. Hep siparişin ekran görüntüsünü alıp e-posta olarak gönderiyorum ondan sonra yatırıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    1. Verdiği iade anında yatmıyor. 2- İade oranı %25 (illa daha iyisini yapen bulursunuz. Şu an bende iki farklı Akbank hesapta 1000'e 200 restoran kampanyası var mesela) 3- Ücretsiz para transferini belli şartlara bağlamışlar. 4-Eskiden doğrudan Midas ve Oyak ile anlaşması vardı. Şu an yurt dışı yatırımı yapılamıyor. Yurt içi yatırımda da sadece süreli komisyonsuzluk reklamı yapıyorlar. 5- Çark çevir kazan diyorlar onda bile açıkça hile yapıyorlar. 6- Başka zaten doğru düzgün kampanyası yok. 6- İlla kullanmak isteyen Getirfinans üzerinden kullanıyor zaten. 7- Finansbank'ı Türkiye'nin en büyük bankalarından biri yapan, Cardfinans'ı sıfırdan en majör 5. kart yapan Özyeğin'in Fibabank'ı şu durumda bırakması gerçekten garip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Altın top adlı *hileli bi oyun vardı onun ödülleri idi kampanya bitti

Orijinalden alıntı: shutterbug

1. Verdiği iade anında yatmıyor. 2- İade oranı %25 (illa daha iyisini yapen bulursunuz. Şu an bende iki farklı Akbank hesapta 1000'e 200 restoran kampanyası var mesela) 3- Ücretsiz para transferini belli şartlara bağlamışlar. 4-Eskiden doğrudan Midas ve Oyak ile anlaşması vardı. Şu an yurt dışı yatırımı yapılamıyor. Yurt içi yatırımda da sadece süreli komisyonsuzluk reklamı yapıyorlar. 5- Çark çevir kazan diyorlar onda bile açıkça hile yapıyorlar. 6- Başka zaten doğru düzgün kampanyası yok. 6- İlla kullanmak isteyen Getirfinans üzerinden kullanıyor zaten. 7- Finansbank'ı Türkiye'nin en büyük bankalarından biri yapan, Cardfinans'ı sıfırdan en majör 5. kart yapan Özyeğin'in Fibabank'ı şu durumda bırakması gerçekten garip.

Alt limit olmadan %25 veren yer yok, nkolay ekstra var %20

Mcc uyumsuzluğu giderek artacak misal yemeksepeti 3 farklı firmayı kullanmaya başladı kayıtlara kanıt eklerseniz yatıyorlar daha red verdikleri görmedim.

Şans topunu yapan çok uğraşmış hediye vermemek için.

@shutterbug @kepazeadam @borbayrak @slickman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Eylül 2026; 10:31:57 >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Hocam 2 hesapta ta hızlı kart almaya calısınca hata veriyor nasıl alabilirim sıkayet kaydı mı oluşturmak lazım

Hızlı kart ve hızlı banka kartı ayrı veriyor internet şubeden açmıştım bir ara 4 kart veriyordu süresi doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Eylül 2026; 10:50:3 >
  • Arkadaşlar trendyol yemek ve getir yemek siparişlerime iade gelmedi kayıt actım.Gelen kayıda foto yollayın dendi,mcc kodu uygun değil diye.Mcc kodu ne geçiyor peki getir yemek ve trendyol yemek alışverişlerim için diye sorunca 5812 dedi.E bu kod dahil yazıyor şartlarda dedim.

Temsilci bana sonra kod doğru olsa bile banka sizin yemek siparişi versiğinizden emin olamıyor dedi :) Yani ne diyeceğimi şaşırdim açıkçası.

Kullananlar zaten biliyordur ve ekran görüntüsü alarak kendilerini garantiye alıyordur ama kampanya konusunda kesinlikle güvenilmez bir banka

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.