Şimdi Ara

yemek odası ve oturma grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün daha doğtaş kadıköy mağazasında duruyor teslim almadım.Planlarımda değişiklik olduğundan ürünü satmak istiyorum.Benim ödediğim tutar 2300YTL.İşine yarayabilecek birisi olabilir o yüzden dükkana satmak istemedim.Yemek odası ve oturma grubu mevcut.Kampanyalı olduğundan fiyatı çok uygun gelmişti.Fiyat konusunda çok net birşey söyleyemiyorum kafanızdaki aktarırsınız beni incitmeyecek sizi de üzmeyecek bir fiyata anlaşmak istiyorum.0533 9531904 nolu telefondan irtibat sağlayabilirsiniz.Gün içinde işte uygun olmazsam ,o yüzden cevap veremeyebilirim ancak mutlaka geri dönüş yaparım aradığınız telefona.Kalın sağlıcakla.
    Gelen uyarı üzerine fiyat 1700Ytl'dir.Eksik bilgim dolayısıyla özür dilerim.Bu arada arkadaşlar not dusmekte fayda var modern takımlardır oturma grubu çekyat olarak da işlevi var.Düzdür çiçekli böcekli bir takım değil.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkkeskinel -- 22 Mayıs 2007; 23:21:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar arkadaşım ancak ilanınızda fiyat belirtmek zorundasınız. Aksi taktirde ilanınız kilitlenir ya da silinir.
  • RESIM VEYA MODEL NO VARMI ?
  • internet sitesinde yer almıyor.mağazadan brosur istedim scanleyip koymaya çalışacağım.Sizler de haklısınız tabi ancak fatura uzerinden eve gidince model bilgisini yazarım umarım brosuru yollarlar ben de resimlerini aktarırım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.