Bildirim
YEMEK KARTLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bu konuda tecrübeli biri olarak görüşümü paylaşmak isterim... Bu sektörde lider Multinet gibi görünsede aslında öyle değildir, ismi geçen şirket adıyla ve sermayesiyle pirim yapmıştır.. Ayrıca ismi geçen sözde lider şirkette eleman olarakta çalıştım.. Bu şirketin zırt pırt arızası çıkıyor, müşterileri yani işçisine kart veren personelini ve firmalarını mağdur durumda bırakıyor.. Elbette diğer şirketlerde sorun çıkabiliyor.. Ama inan ki en çok arıza bu ismi geçen şirkette..
Ben bir çok yemek kartı kullandım.. Size en yararlı olacak iki kart önerebilirim.. Birincisi Ticket, ikincisi Setcard.. Bunlarla çok sorun yaşamazsınız.. Bu yemek kartı ile daha bir gün kapıdan çevrilmedim.. Her zaman sorunsuz şekilde ihtiyacımı giderdim..
Elbette iş veren olarak son karar sizin olacaktır.. Size diyeceğim bir görüşle hareket etmeyin, bir çok şekilde konuyu araştırın.. Sonuçta belirli bir süre anlaşma yapıyorsunuz.. Ek olarak bugüne kadar mağazalarda, marketlerde restoranlarda en çok kasada kalmış, mağdur olmuş kullanıcı Multinet kullanıcısıdır.. Adamlar cebinden ödemek durumunda kalıyordu, sizde eleman olarak pek bir şey yapamıyorsunuz.. Çünkü bu lider şirket tam bir saçmalıklar şirketi..
-
teşekkürler hocam setcard ve ticket i araştırayım biraz -
Sodexho dan şaşma brader 2 ay ödeme yapmasan carini durdurmazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ona biraz bakındımda bulunduğumuz ilçede çoğu yerde geçiyor. akşam bu 3 kartı inceleyip son kararı veririz -
Geçme muhabbeti eskiden sıkıntıydı hocam. Fakat artık değil.
Daha önce ticket ve sodexho NETSER denilen bir cihaz ile ödeme alıyordu. NETSER cihazı halen kullanılıyor ama pratik bir yöntem buldular. kredi kartı çekimi yaptıkları pos cihazlarının içine yemek kartlarınında çekimini sağlayan bir entegrasyon uyguladılar. İşletmelerde eskisi gibi sodexhoya başvurup NETSER cihazı beklemek zorunda kalmıyor. Yaygınlık açısından ticket veya sodexhodan birini tercih ediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler bilgilendirme için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X