Şimdi Ara

Yeğenime Hediye Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12 Mart 14 yaşındaki erkek yeğenimin doğum günü. Cep telefonu almak istiyorum. Bütçe 600TL civarı olacak. En önemli kriterim kasasının sağlam olması(GMD kasası pek güven vermedi). Malum mutlaka telefonu düşürecektir. İlk düşmede pert olmasın. Onun dışında şık ve sık oynanan oyunları rahat oynasın yeterli diye düşünüyorum.

buna göre ne almam mantıklı olur?

• onixon29 O kullanıcısına yanıt
    lumia 525 uyar kasasıda çok sağlam düşmede pert falan olmaz :) 1gb ram var zaten mağazada eksik oyun yok.
  • nokia lumia 720 ye bak
    Kesinlikle Nokia L525.
  • Xperia m alabilirsiniz Android tarafında
  • Xperia m
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan_adam

Xperia m
    cevaplar için teşekkürler.

Lumia için yeterli ücretsiz oyun vs uygulama var mı? kendim iphone kullanıyorum ondaki oyunları severek oynuyorlar. whatsapp var mı mesela? nokia sağlamlığını biliyorum ama uygulama konusunda bir fikrim yok.
    Hepsı var whatsapp vıne facebook subway surfers temple run 2 asphalt vs ama 520 almayın 512 mb ram lı lumıaların oyun destegı az 525 1 gb ramı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: doness

Hepsı var whatsapp vıne facebook subway surfers temple run 2 asphalt vs ama 520 almayın 512 mb ram lı lumıaların oyun destegı az 525 1 gb ramı var

teşekkürler. ilgimi çekti doğrusu. peki 150TL fark verip 620 almaya değer mi size göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onixon29

quote:

teşekkürler. ilgimi çekti doğrusu. peki 150TL fark verip 620 almaya değer mi size göre?

Değmez çünkü 512mb ram oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Çoğu güzel uygulama ücretsiz.

Mağazadaki uygulamala ve oyunlara verdiğim linkten bakabilirsiniz.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store

• quote:

lumia 525 uyar kasasıda çok sağlam düşmede pert falan olmaz :) 1gb ram var zaten mağazada eksik oyun yok.

+1 kardeşim .
  • quote:

Lumia için yeterli ücretsiz oyun vs uygulama var mı? kendim iphone kullanıyorum ondaki oyunları severek oynuyorlar. whatsapp var mı mesela? nokia sağlamlığını biliyorum ama uygulama konusunda bir fikrim yok.

Lumiacilar nedense girmezden gelir ama marketi berbattir cogu androidteki bedava uygulama. Wp markette paralidir arkadaslarindan gördüğü. Bqzi oyunları indiremeyince mahsun olur cocuk,xperia M oneririm cokta saglam
  • Bahsettiğiniz kriterlere en uygun telefon xp m
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Lumiacilar nedense girmezden gelir ama marketi berbattir cogu androidteki bedava uygulama. Wp markette paralidir arkadaslarindan gördüğü. Bqzi oyunları indiremeyince mahsun olur cocuk,xperia M oneririm cokta saglam

Alıntıları Göster
    şuan için iki seçenek oldu kafamda. L525 ağır bassa da mağazada gidip telefona dokunarak bakarak son kararımı vereceğim. Wp marketi inceledim. 14 yaşında bir çocuğa yetecek kadar içerik var gibi geldi bana. Hoş onlara neler lazım olur bu yaşta tahmin etmek zor ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: strange01

nokia lumia 720 ye bak

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eziyet01

quote:

Orijinalden alıntı: strange01

nokia lumia 720 ye bak

+1

Alıntıları Göster
    bugün istinyepark teknosa'ya gittim. lumia 525 bana biraz basit geldi. ekranı küçük sanki.

vodafone mağazasında huawei 610 gibi birşey vardı. nasıldır acaba? o oldukça havalı görünüyordu.
    o cihazla çoğu oyunu rahatlıkla çalıştırır ama boyutu epey büyük kullanabilirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77479BCDA

o cihazla çoğu oyunu rahatlıkla çalıştırır ama boyutu epey büyük kullanabilirse
    Lumia 525 bence yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

Lumia 525 bence yetecektir.

Alıntıları Göster
    Xperia M http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-m/features/#tabs

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Xperia M http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-m/features/#tabs

Alıntıları Göster
    Çok fazla oyun oynamayacaksa Xperia M veya Lumia 525 yetecektir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.