Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ - ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
7
Favori
27.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Yurtta kalanlara verilen tek ayrıcalık yurt otoparkından faydalanma hakkı, o da dağın taa öteki ucunda, üşenmedim km sayacından baktım yarım km neredeyse. Yoksa yurdun kantininden dahi bir çay ve tosta 4 lira öder çıkarsın.

peki bu kapalı yüzme havuzu olsun fitness olsun nasıl kullanabiliyoruz?
  • Bana da posta geldi bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Yurtta kalanlara verilen tek ayrıcalık yurt otoparkından faydalanma hakkı, o da dağın taa öteki ucunda, üşenmedim km sayacından baktım yarım km neredeyse. Yoksa yurdun kantininden dahi bir çay ve tosta 4 lira öder çıkarsın.

Parasiyla kullaniyorsun da fitness salonunun kullanilir bir yani yok, en kalitesiz aletler var ve cogunlugu bozuk, en son gittigimde 3 kosu bandi vardi 2 si bozuktu, 3 bisiklet vardi 1 i bozuktu havasizdi ufakti. Hic de heveslenmeye degmez, sorumlu gorevlinin de bir seyden anladigi yok. Filmlerdeki gibi bir universite hayati bekledigini saniyorsun da gercek tokat gibi vuracak pek de beklentilerini yuksek tutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Bana da posta geldi bugün

Ne postasi hocam bana birsey gelmedi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Parasiyla kullaniyorsun da fitness salonunun kullanilir bir yani yok, en kalitesiz aletler var ve cogunlugu bozuk, en son gittigimde 3 kosu bandi vardi 2 si bozuktu, 3 bisiklet vardi 1 i bozuktu havasizdi ufakti. Hic de heveslenmeye degmez, sorumlu gorevlinin de bir seyden anladigi yok. Filmlerdeki gibi bir universite hayati bekledigini saniyorsun da gercek tokat gibi vuracak pek de beklentilerini yuksek tutma.

hocam ona bakarsan hiçbir üniversite düşündüğün kadar iyi değil. yine kötünün en iyisi yeditepe istanbulda

• merhaba hocam Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) benide ekliyebilirmisin?
  • ben de seneye (şuan başkent biyomedikaldeyim). iyi bir burs alırsam yatay geçiş yapıcam. ama söylediğiniz gibi her şey paraysa bu okulda 2 kere düşünürüm çünkü yurtta kalıcam burdaki gibi ev yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrregya -- 29 Ağustos 2013; 23:30:14 >
  • Kamu Yönetimi %50
  • 17-20eylulde yapilacak.sinavlar listening writing felan hangisi yazarmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Means

17-20eylulde yapilacak.sinavlar listening writing felan hangisi yazarmisiniz?

Uppp

• Okula 2001 girişliydim , 2010 yılında mezun oldum . Daha diplomayı bile gidip almadım . Hazırlık ve fakülte sınıflarının kokusu hala burnumda . Hazırlıkta verilen beyaz kaplı kitapların kokusunu unutamıyorum . Hazırlık yıllarında ki aşk hayatım Ünv hayatımın uzamasına sebep oldu . Fakültede ise orası burası gez dolaş derken bitmek bilmedi .

Herkese hayırlı olsun diorum . Bir kaç tavsiyem var arkadaşlar ,
    - Çalışkan yada tembel farketmez her zaman hazırlığı bitirmeye çalışın .
    - Hazırlıktan sonra okulu 1-2 sene uzatabilirsiniz ki , elinizden geliyorsa durumlar yeterliyse uzatın ki Üniversite hayatını yaşayın .
    - Muhakkak birbirinize göre bir sevgili bulun ( ben çok buldum ama sonunu getiremedim ) .
    - 7Tepe'de okuyorum die havaya girin ! ( Kesinlikle )
    - Tadını çıkarın . . . .

Edit : ufak tefek sorular var ise yardımcı olurum , konuda haberdar edin .

Mutlu Üniversite yılları dilerim . Değerini bilin .

• Baska tavsiyelerini alalim hocam :F

• Means kullanıcısına yanıt
    sınavların hiçbirinde listening yok.proficiency'de writing var sadece.zaten önemli olan writing.
  • Arkadaşlar yurt odalarında lig tv ve dsmart yayını var mı acaba?
  • okulun proficiencysi kolaydır gidip yok toefl ielts alıcam die kasmayın . Profciency de grammer-reading ve writiing var grammer kolay readingde paragraflar var sıkıo biraz ama en iyisi bu sınav .

lig tv ve dsmart war ama hd değil , kardeş odalarda tv yok ne yayını . maçlar sadece sosyal tesislerde ve yurt girişinde bazen tv oluyordu onlarda izlenebiliyor . güldürdün valla . ilk sene yurtta kalın sonra ewe çıkın iyi bi arkınızla yurt cekilmio .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

kayıt oldum hazırlıktayım hazırlıklar ne zaman baslıyor tam olarak. 9 eylül de baslıyor diyolar ama daha kur sınavı vs hic bir seye girmedik

Arkadasim kagit olurken hazirlik sinavi ile ilgi kagit doldurmadin mi? Bize 9 eylul, siz ne zaman basliyorsunuz bilmem.

• arkadaşlar okul ile sorusu sıkıntısı olan özel msj atabilir hoşgeldiniz her konuda kızları, dersleri, uyumu zor bir okuldur ama bir sene sonunda alışırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

okulun proficiencysi kolaydır gidip yok toefl ielts alıcam die kasmayın . Profciency de grammer-reading ve writiing var grammer kolay readingde paragraflar var sıkıo biraz ama en iyisi bu sınav .

lig tv ve dsmart war ama hd değil , kardeş odalarda tv yok ne yayını . maçlar sadece sosyal tesislerde ve yurt girişinde bazen tv oluyordu onlarda izlenebiliyor . güldürdün valla . ilk sene yurtta kalın sonra ewe çıkın iyi bi arkınızla yurt cekilmio .

Odada tv yayını yok mu? Kendimiz televizyon getirebiliriz.
  • getirebilirsiniz ama odalarda digiturk yada herhangi bir yayın yok , anten takabilirsiniz tv üstü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

getirebilirsiniz ama odalarda digiturk yada herhangi bir yayın yok , anten takabilirsiniz tv üstü .

Artık kablo var.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.