Şimdi Ara

Yeditepe Üniversiteliler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü tuttu benim arkadaşlar sizin ?

• Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık. Başka kazanan arkadaş varsa yazsın lütfen. Bir de şu anda Yeditepe'de olanlar biraz bilgi verebilir mi hazırlık konusunda falan?
  • Naber züppeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık. Başka kazanan arkadaş varsa yazsın lütfen. Bir de şu anda Yeditepe'de olanlar biraz bilgi verebilir mi hazırlık konusunda falan?

giden arkadaşlarımdan biliyorum . Hazırlıkta baya kasıyorlarmış. hatta face de bi grup vardı www.facebook.com/group.php?gid=21281963179

• Hazırlık sınıfında,Bırakmak için ellerinden geleni yaparlar... Hocalarına birakmalari icin kontejan verildiğini dahi duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 20 Ağustos 2011; 13:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Hazırlık sınıfında,Bırakmak için ellerinden geleni yaparlar... Hocalarına birakmalari icin kontejan verildiğini dahi duydum.

Geçen Yök soruşturma başlatmış diye duydum , hazırlıkta baya öğrenci kalıyormuş diye.
  • +1

bölüm: psikoloji.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA TIP YAZACAKLAR BURAYA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde üniversiteler hakkında böyle söylentiler dolaşıyor. Ne kadar doğrudur bilinmez. Ama hazırlığı cidden zormuş. Sınav örneği var bende. İsteyen olursa buradan hazırlık sınavı örneğini paylaşabilirim.
  • Sınav örneği isteyenler için, TIKLAYIN
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım
  • Forumda lojistiği kazanan yok galiba. Daha doğrusu Yeditepe kazanan pek yok.
  • quote:

Forumda lojistiği kazanan yok galiba. Daha doğrusu Yeditepe kazanan pek yok.

lojistik kampüsü nerede ?
  • Merhaba arkadaşlar... Benim sorum üniversitenin yurt ücretleri ne kadar acaba? Birde örneğin %50 burs kazandığımız da sınıfta kalma olayı olursa burs iptal oluyor mu? Cevaplarınız için teşekkürler...
  • Bir sene 2.00 ın altında kalırsan sorun yok ama bir sonraki sene tekrardan kalırsan bursun kesiliyor diye biliyorum. Notunu tekrardan 2.00 yaparsan bursunu geri alırsın. Yturt ücretleri odaya ve kişi sayısına göre değişiyor. 8.000 liraya da var 3000 liraya da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 22 Ağustos 2011; 0:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Nerde derken İstanbul içinde nerde diye mi soruyorsunuz? Bütün fakülteler aynı yerleşkede bildiğim kadarıyla. Lojistik de ticari bilimler fakültesinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Nerde derken İstanbul içinde nerde diye mi soruyorsunuz? Bütün fakülteler aynı yerleşkede bildiğim kadarıyla. Lojistik de ticari bilimler fakültesinde.

he tmm ben meslek yüksek okulu sanmıştımda lojistiği

• quote:

Bir sene 2.00 ın altında kalırsan sorun yok ama bir sonraki sene tekrardan kalırsan bursun kesiliyor diye biliyorum. Notunu tekrardan 2.00 yaparsan bursunu geri alırsın. Yturt ücretleri odaya ve kişi sayısına göre değişiyor. 8.000 liraya da var 3000 liraya da.

Cevabın için teşekkürler... Hedefimi belirlemeye ( üniversite olarak ) çalışıyorum. Gelecek sene sınavlara gircem... Yeditepe'yi görme ve gezme fırsatım oldu.. Gerçekten çok güzel bir üniversite... İnşallah kazanabilirim... Bir çok devlet üniversitesinden daha iyi olduğu ortada... Tabi bunlar benim görüşlerim.. Sizin bu konuda bir öneriniz var mı?
  • quote:

Bir sene 2.00 ın altında kalırsan sorun yok ama bir sonraki sene tekrardan kalırsan bursun kesiliyor diye biliyorum. Notunu tekrardan 2.00 yaparsan bursunu geri alırsın. Yturt ücretleri odaya ve kişi sayısına göre değişiyor. 8.000 liraya da var 3000 liraya da.

olum nası kazanıyonuz siz hiç mi okumuyonuz

http://www.yeditepe.edu.tr/dotAsset/145301.pdf

burs kesilmiyo hiçbir şekilde .))

bursluysan -ilk 5bin bazı bölümlerde ilk10bin dilde ilk 200- yurt ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: luce

quote:

Mesajımı bir daha dikkatlice okursan kesin yargıda bulunmadığımı görürsün. Tercihler açıklanmadan önce burs yönetmeliğine baktığımda aynen yukarıda yazdığım şekilde bir sistemin geçerli olduğu kendi sitesinde belirtilmekte idi. Belli ki burs sistemini değiştirmişler. Defalarca tercihlerimdeki üniversitelerin sitelerini inceledim. Ha bu arada belirteyim, yılda ortalama 20 kitap okurum(abartmıyorum.) Okumayıp bilgi sahibi olmadan kesin kanaat getiren de sen oluyorsun böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 24 Ağustos 2011; 3:20:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luce

quote:

Mesajımı bir daha dikkatlice okursan kesin yargıda bulunmadığımı görürsün. Tercihler açıklanmadan önce burs yönetmeliğine baktığımda aynen yukarıda yazdığım şekilde bir sistemin geçerli olduğu kendi sitesinde belirtilmekte idi. Belli ki burs sistemini değiştirmişler. Defalarca tercihlerimdeki üniversitelerin sitelerini inceledim. Ha bu arada belirteyim, yılda ortalama 20 kitap okurum(abartmıyorum.) Okumayıp bilgi sahibi olmadan kesin kanaat getiren de sen oluyorsun böylece.

yahu ben tercihler açıklanmadan da gördüm bu yazıyı. bakamamışsın o zaman. ona göre tercih yaptım ona göre bu okulu seçtim. ya da yanlış şeye baktın. yılda yirmi kitab az. neyse. iyi günner diliyorum ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.