Şimdi Ara

YEDİTEPE TIP VS İSTİNYE TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisini de ingilizce burslu ve hazırlık düşünüyorum. Sıralama 1091

Yeditepe Tıp: 9 ay 1000 lira + yemek + 1-2 kişilik yurt (kampüsün içinde) kampüs baya büyük ve güzel gibi spor salonları, havuzlar, fitness var ve bunlar da ücretsiz. Dezavantaj ataşehir merkezden uzak geldi biraz. 2.00 altına düşmeyince burslarda kesilme yok. Akredite. 1600 sıralamayla almış

İstinye Tıp: 8 ay 2000 lira + yemek + 2 kişilik yurt ancak yurt sefaköy republika okula 40 dk uzaklıkta.yurt iyiymiş, Yakınında küçükçekmece gölü, florya ormanı, florya plajı var.Okul Liv hospital ve medical park grubu kurduğu için övülüyor. Kampüs küçük ve yeditepe gibi spor alanları yok fazla. Yeri merkezi baya. Daha mezun vermediğinden akredite değil, verince büyük ihtimal olacaklar. 2.50 not altında burslar kesiliyor okul ücreti hariç ama kalmam heralde. 3500 sıralama ile almış

Eğitim ikisi de iyidir heralde yeditepe yazarsam yılda 7k daha az almış olucam ama okul yurt arası vakit yemicek. Fitness ücretim de olmaz. Ama istinye daha kaliteli gibi geliyor hastaneler grubu ile.Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phlevid -- 28 Temmuz 2021; 22:44:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• buradan istinye gibi am yeditepenin eğitimi de oturmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf instagirller için yeditepe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstinyedense Yeditepe daha iyidir

• istinye okul mu la git yeditepefe hayatını yaşa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.