Cengin popüleritesini düşünürsek cidden kritik bir durum.Ama bence gelir.Gelmezse de itü falan gibi alternatifleriniz var ama gelir büyük ihtimalle zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YEDİTEPE TIP(İNG.) YAZILIR MI? (5. sayfa)
-
-
Ankara tıplıyım, asla yazma bu okulu. Ege var akdeniz var. Puanın ve imkanın yetiyorsa güzel bir şehirde okumak daha iyi olur. Okulum evet kötü bir okul değil ama güzel hiç değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ama fiziki şartları,eğitim kalitesi daha iyi galiba ankara tıpın hem sıralaması da yüksek o kadar mı sıkıcı oluyor ankarada okumak??
Bahçeşehir tıp hakkında bir fikriniz var mı hocam orada biraz cazip gibi ama Bahçeşehir olması ortam bakımından korkutuyor.
Hocam sıralamanıza değer mi sizce orası
-
Hocam ne biliyim hazırlığı amerikada okuma şansı vermesi ve bursları cazip geliyor kulağa yoksa aklımdan pek geçirmezdim.Siz ne diyorsunuz yazılır mı bau?
İstinye ve bahçesehir tıp hakkında fikri olan hocamları bekliyorum...
Senin kafa çok karışmış , yurt dışı derken hemen yurt dışı kapmayacak seni önce burada kaliteli düzgün eğitim almaya bak yurt dışı yurt dışı diye değişik tercihlere girme derim başarılar
Eğer hacettepe'ye puanınız yerdeydi yazın derdim. Okulun tıp yurdu ile fakülte dip dibe. Yurt kız erkek karışık. Okul ve yurt hamamönünde. Fakülte yine kampüsün içinde.
Eğitim kalitesine hiç kafayı takmayın. Ege'de de alasını verirler zaten. Yine yurdu ve okulu bornova'da kampüsün içinde.
Bizim okulun doğru düzgün bir yurt kapasitesi yok. Erkek öğrenci yurtları uzak. Ben evde kalıyorum bu sebeple. Yurtların kız erkek ayrı ayrı. Kampüsü yok. Tek tıp fakültesi var. Eğitimi istediği kadar iyi olsun, malesef sıkıcı ;). Ben yazmazdım valla ne gerek var. Ege yazsak gider paraşütçülük kulübüne yazılırdık bizde ne var halk oyunları heh he he. Beni tatmin etmedi. Ankara üniversitesinin diğer kampüsleri güzel, olimpik havuzu falan var ama bize uzak işte. Velhasıl kelam zaruri değilse ege akdeniz yaz bari iki deniz, sahil bira falan yaparsın. Burda anca kafe var :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sadece sıralamaya göre olasıkları düşünüyorum.Yurt dışına zaten öyle hemen çıkılmayacağını biliyorum.Ama hazırlıkta bir amerika deneyimi fena olmaz bence.Yoksa anladığım kadarıyla olay iyi bir tıp eğitimi ve dilden sonra usmle ya da plab gibi sınavlarla işi bitirmek.Okuldan açıkçası çok bir beklentim de yok ama okulun da birkaç avantajı olsa güzel olur kafasındayım yani işim daha da zorlaşmasa iyi olur.
Anlıyorum hocam. Türkçesine çok büyük ihtimalle puanım yetecek (ing.e de yetebilir) ama tıpı ing okumak istediğimden dolayı ankara tıp alternatifini değerlendiriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 24 Temmuz 2021; 18:1:56 >
Ben de ilk başta baya düşündüm daha sonra ilk sene Amerika’da ikinci sene Cerrahpaşa da olan baya öğrencisi oluyormuş biliyorsunuz geçiş zor ve herkes yapamıyor orda kalabilirsiniz.Ben o yüzden vazgeçtim.Ekşide baya bi yazı var okuyabilirsiniz
-
Giden çoğunluk o zaman amerikada hazırlık dışında pek bir +sının olduğunu düşünmüyor.Bunun için de değmez gibi hocam iyi bir eğitim köklü bir altyapı daha önemli benim için de haklısınız.
Sizin net durumu nasıl ve nereyi hedefliyorsunuz hocam
Hocam ben de 97.5 a72.5 yaptım başkent tıp yazmayı düşünüyorum bence Koç ve medipolden sonra en iyi vakıf yenisi ülke çapında pek çok hasteneleri var ve baya bi köklü araştırmanızı tavsiye ederim
-
Hocam sıralaması biraz düşük değil mi netinize göre? (bence 1,5k gelir size)Burs imkanı var mı hocam İnternet de bahsetmemişler hiç?
??
Hocam 3k için direk yurt bursu var onun dışında ülke çapında en çok Hastanesi olan vakıflardan biri 2.ciydi galiba Acıbadem’den sonra bir de 3k için 1250 liraydı herhalde bursu var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X