Şimdi Ara

YEDITEPE mi yoksa BILGI Universitesi mi kafam cok @@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukta ve tıpta %30 yabancı dil sınırı var, İngilizce olması çok etkilemez herhalde. Yeditepe daha iyi duruyor, gezip dolaşma imkanınız olursa kantinlerine de bir uğrayın hocam bir su ve topkek alıp 15 lira vermek gibi bir durum söz konusu.
  • Bimden alir orada yerim guzel kardesim nolucak sanki

• Açık konuşayım, illa ikisinden birini seçecek olsam Bilgi'ye giderdim.

Fakat Bilgi bu sene zamlandı, hukuk fakültesi de 40 bin lira oldu. Yeditepe'nin fiyatlarını bilmiyordum, baktım 33 bin lira diyor. Yeditepe'den yarı burs alıyorsun, ödeyeceğin 16 bin küsür lira, öte tarafta 40 bin lira var. Bilgi'de okuyan biri olarak ben bile 40 bin lirayı oraya vereceğime 44 bin verir Koç'a giderdim ama herhalde oranın ücretlisine de puanın tutmuyor.

Şartlarını göz önünde bulundurursak, Yeditepe daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 30 Haziran 2015; 4:06:47 >
  • Ozelhukukxx O kullanıcısına yanıt
    Fakültenin kantinleri sosyalleşme mekanlarıdır hocam, sosyalleşmeyi düşündüğünüz için söyledim. Memur çocuğuyum ben kesinlikle ucuz olanı tercih ederdim ama utangaç birisiyimdir toplum içerisindeyken baskı hissedip herkes kantinden bir şey alırken benim almamam dışlanmış hissi yaratırdı herhalde bende. Sevgili durumları felan da var.
  • O konuda cok haklisin kardesim ben anadolu lisesindeyken bile neler donuyordu.Benim babam doktor durum biraz daha iyi her zaman herkesten durumu iyi olan cikiyor piyasada bir de ozel olunca ipin ucu da kaciyor ama utanma duygusu yerine arsizlik modayken bizim yaptigimiz hata.

• Bilgi hukuku ben de merak ediyorum.2500lerdeydi sanirim tam burslusu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.