Şimdi Ara

Yeditepe mi Doğu Akdeniz mi (psikoloji)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkisi arasında gidip geliyorum Doğu akdeniz %50 burslu Yeditepe bursuz geliyor
    1.soru=>eğitimi ve diploma değeri sizce ikisi arasında nasıldır doğu akdeniz için de Türkiyedeki özel üniler arasında yarışır durumdaymış

    2.soru=>"arkadaşlık ortamı" eğer kıbrısa gidersem yurtta kalıcam ve arkadaş edinmek için ideal bi ortam oluşucak burada(ist) olursam arkadaş edinmede sıkıntı yaşayabilir miyim sizce(bu iş sana kalmış diyeceksiniz biliyorum ama yeditepe için zengin züppe,tiki,şımarık çocukların gittiği yer diyorlar onların arasında yer edinmem)

    3.soru=>"özlem"doğduğumdan beri ailemle yaşıyorum acaba şehir dışına gitsem psikolojik anlamda kendimi yanlız hisseder miiym diye meraklanıyorum daha önce 1 ay ayrı kalmıştım hiç bi özlem çekmedim ama eğer kıbırısa gidersem 9 ay gibi bi süre göremicem bu beni telaşlandırıyor ama bi yandan da kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir05 -- 11 Temmuz 2013; 17:25:24 >







  • upuppupupupupu
  • upupupupupupuppup
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.