Şimdi Ara

YEDİİKLİM Tamamı Yanlış Çözümlü Aday Kanser Eden ve Çıldırtan Son 7 Yılın Hatalı ÇözümlüSoruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kırtasiyeden 55 TL vererek aldığım yediiklim tamamı çözümlü son 7 yıl çıkmış ales soruları adlı kitapla geçirdiğim krizlerin özetidir. Sınavlar sorular hatalar şeklinde ilerleyeceğim. 2018 Ales 2 28. soru; Soru kısmında ''depodaki'' ve ''renkli'' kelimeleri arasına siyah yazılmadığı için sorunun çözülmesi imkansız. 17. soruda ''diğer'' kelimesinden sonra 'iki' kelimesini yazmadığınız için 50 farklı kombinasyon denesemde çözümü bulamadım. 10 dakikam da burada gitti. Gelelim 2018 ales 1 e 12. sorunun çözüm kısmında a,d,f,g, değil b,d,g,f olacak. 25. sorunun çözüm kısmında b şıkkı denmiş ama c şıkkı olacak. 41 ve 42. sorunun çözüm kısmında ; 42. soruyu hiç çözmemişsiniz. 41. sorunun yarısını 41. çözüme kalan yarısını 42. çözüme yazmışsınız ve ikisine de 41. sorunun cevabını yazmışsınız ama doğru şıklar farklı.Siz aynı yazdığınız için sınavı bitirdikten sonra da bi ton burda uğraştım. Kısacası 1 deneme sınavında sadece matematikten (2018 ales 2) 3 tane soruyu becerip doğru düzgün yazamamışınız bile. Millet soruyu hazırlayıp ales sınavında öğrencilere çözdürüyor, sizin gibi yeteneksiz varlıklarsa becerip kopyalayıp aynısını kitaba yapıştırmaktan bile aciz. Beni buraya getirip şikayet yazdırırken bile vaktimi çaldınız .Verdiğim para haram olsun , yanlış sorularınız ve cevaplarınız yüzünden boşa giden zamanlar da .Beceremiyorsanız çıkın piyasadan. Aynı şikayetler kpss kitaplarında da var hem param hem vaktim boşa gitti, uzak durun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RizabzoN -- 8 Ağustos 2020; 0:19:42 >







  • Hocam selamlar aynı yayının son 5 yıl çıkmış sorular kitabını almıştım, baskı hataları daha ilk sayfalardan mevcut ve soruların çözülmesini imkansız hale getiriyor çünkü en can alıcı yerler yazılmamış. Hatta 3-4 satırlık ara bilginin atlandığı sorular mevcut o kadar vahim durum. Şahsen kitabı açar bakarım, bilgisayardan çıktıyla videolarla onla bunla uğraşmam diye aldım kitabı keşke biraz uğraşıp internetten halletseymişim işimi.

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu yayını. Sıfırdan soru yazmıyorlar, hazır olanı da yanlış basıyorlar
  • Woida W kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bende önümde kağıtta dursun ekrandan bakmayayım, süre tutup çözeyim diye almıştım. Yazıcıdan çıkarsam da her yerde ÖSYM yazdığı için kitabı tercih ettim. Lakin böyle bir kitap olmaz olsun. Yararından daha çok zararı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.