Şimdi Ara

Yedi Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Can Yayınlarının kampanyalı kitaplarından aldım, tanesi 5 liraydı. Yukio Mişima'nın Bereket Denizi dörtlemesinin ilk cildi hariç (bulamadım) geri kalan 3 cildini aldım.
    Lawrence Durrell'in de Avignon Beşlisini (4. cilt hariç, onu da bulamadım) aldım.

Bu 7 kitaba toplam 35 lira harcadım, yani çok ucuz. Sizlere önerim bu fırsatı değerlendirin arkadaşlar, böyle ucuza kitap bulmak pek mümkün olmuyor. Son olarak, kampanya D&R mağazalarında geçerli ve kampanyalı kitaplar öyle çok tanınan, bilinen yapıtlar değil (kötü demiyorum yanlış anlaşılma olmasın) genellikle ancak kendinize göre kitap bulursanız karlı bir alışveriş yapmış olursunuz.

• Bende daha yeni tam bu konuda başlık açıp bilgi istemiştim. Can yayınlarının 2 kitabını alacaktım (Rainer Maria Rilke - Malte Laurids Brigge'nin Notları ve Tahsin Yücel - Dil Devrimi ve Sonuçları) bunlar belki gözünüze çarpmıştır. Bir de genelde hangi kitaplardı bunlar, dediğiniz gibi sadece rağbet görmeyenler mi? Boşuna yorulmasam mı? Yakında D&R yok.

Orijinalden alıntı: yoldakiadam

Bende daha yeni tam bu konuda başlık açıp bilgi istemiştim. Can yayınlarının 2 kitabını alacaktım (Rainer Maria Rilke - Malte Laurids Brigge'nin Notları ve Tahsin Yücel - Dil Devrimi ve Sonuçları) bunlar belki gözünüze çarpmıştır. Bir de genelde hangi kitaplardı bunlar, dediğiniz gibi sadece rağbet görmeyenler mi? Boşuna yorulmasam mı? Yakında D&R yok.

Diğer konuyu görmeden açmıştım bende bu konuyu. Orada da yazdım, aradığın kitapları kesinlikle görmedim. Eğer kampanya dahilindeyse bile birileri almış olmalı. Ankara'da başka bir yerde D&R varsa oraya da bir bakmanı öneririm.

Orijinalden alıntı: tinus

quote:

Bende daha yeni tam bu konuda başlık açıp bilgi istemiştim. Can yayınlarının 2 kitabını alacaktım (Rainer Maria Rilke - Malte Laurids Brigge'nin Notları ve Tahsin Yücel - Dil Devrimi ve Sonuçları) bunlar belki gözünüze çarpmıştır. Bir de genelde hangi kitaplardı bunlar, dediğiniz gibi sadece rağbet görmeyenler mi? Boşuna yorulmasam mı? Yakında D&R yok.

Diğer konuyu görmeden açmıştım bende bu konuyu. Orada da yazdım, aradığın kitapları kesinlikle görmedim. Eğer kampanya dahilindeyse bile birileri almış olmalı. Ankara'da başka bir yerde D&R varsa oraya da bir bakmanı öneririm.

Var tabi de Ankamall dışındakiler 2 vesayet hep, bir de bu eserler çok okunanlar arasında; muhtemelen Can yayınları depo boşaltıyor o sebepten okunmayanlar kampanyadadır. Sağolasın kararsız kalmıştım hiç yorulmaya değmez onu anladım, yine ucuza satan kitapçılarda arayacağım kitapları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tinus

quote:

Var tabi de Ankamall dışındakiler 2 vesayet hep, bir de bu eserler çok okunanlar arasında; muhtemelen Can yayınları depo boşaltıyor o sebepten okunmayanlar kampanyadadır. Sağolasın kararsız kalmıştım hiç yorulmaya değmez onu anladım, yine ucuza satan kitapçılarda arayacağım kitapları.

Çok satan kitapları satmadığı zaten belliydi. Tabii bu o kadar da kötü bir şey değil. Kitabını almak istediğim yazarın kitabını buldum ne güzel. Üstelik kitaplarının bu yayınevinden çıktığını bilmiyordum, kitabı görünce çok sevindim. Neyse, sen aradığın kitapların peşinden sahaflara düşecekmişsin zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.