Şimdi Ara

Yedek su deposunda kahverengi köpürme var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
42.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam emin değilim fakat sorun yedek su deposunun kapağından kaynaklanıyor. 2 hafta önce radyatör kapağı bozulmuştu bende yenisini aldım fakat sanırım yan sanayi ürünmüş. Bugün başka bir forumda benim yaşadığım sorunların aynısını yaşayan biri sorunu radyatör kapağını değiştirerek çözmüş. Bende bugün orjinal kapak aldım ve taktım. Umarım sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor yağında seviye artışı var mı ?

• Kendi ustanız kendiniz olacaksınız kolunu bir kere kaptırdın mı komple motor yapılacak bile derler benim arabam son iki gündür rampalarda ölüyordu avans ayarı yaptım düzeldi sanayiye gitsem bir sürü sorun çıkartacaklar.

• Çok haklısın. 2 ustaya gittim su kaçağını kimse bulamadı. Herkes contadan olma ihtimali yüksek diyor. Fakat conta yakma belirtisi hiç yok diyorum ustalar o belli olmaz vs. diyor. Araştırmak her zaman daha iyi. Umarım radyatör kapağını değiştirmek sorunu çözecek. Ben umutluyum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Narcotiq

Çok haklısın. 2 ustaya gittim su kaçağını kimse bulamadı. Herkes contadan olma ihtimali yüksek diyor. Fakat conta yakma belirtisi hiç yok diyorum ustalar o belli olmaz vs. diyor. Araştırmak her zaman daha iyi. Umarım radyatör kapağını değiştirmek sorunu çözecek. Ben umutluyum.)
    yedek su deposunun kapağını değiştirdiğinizde sorun çözüldü mü?
  • Aynı şey bayramda başımıza geldi aracın yedek su deposundaki su tahin gibi olmuş sürekli su eksiltiyordu sanayiye götürdük 2 usta baktı conta yakmış diyip yarı motor sökülcek masraf 3-5 bin arası çıkar dediler sonra yetkili servise götürüp baktırdık.Baş usta aracı kontrol etti ve contadan bahsetmedi bile aracın yedek su deposu,sensörler,yağ esanjörü değişti ve sorun çözüldü 2.500 tl para ödedik ama motorun boşu boşuna sökülmesinden kurtulduk.

• Tamircin zır cahil galiba ,
    motor yapılan aracın radyatörü ve soğutma sisteminin temizlenmesi gerekiğini ve soğutma sıvısının komple antifreez ile doldurulması gerektiğini bilimiyor,

Muhtemelen motor yapılmadan önce soğutma sistemine yağ karışmıştı onun neticesi bu durum.
    Ayrıca hemen temizletmeyip böyle kullanmaya devam edersen
    1. devirdai.
    2. termostan
    3. radyatör
    Bunları eline verir haberin olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.