Nokia 6600: Üstünde ki kapama açma tuşunun bulunduğu bölüm yok kırık.Telefon bu yüzden açılmıyor.
Nokia 7610: Üstüne çay dökülmüştü açılmıyor. Arka kapak ve ön kapak bir kısımları yok.
Nokia 3510i: Telefon sağlam.Sadece açma kapama tuşu hasarlı açmak için baya bir kuvvet uygulamak gerekiyor başka sorunu yok.
Samsung D900İ: Ekran sorunlu filmi yanık galiba açılıyor ancak kaydırağı hep yukarda tutulması lazım aşağı inince ekran gidiyor kapatıp açmak gerekiyor. Yandaki ses açma kapama tuşu yok.Arka kapak kırık.
Sony Ericsson K300i: Tuşları çalışmıyor gerisi sağlam.Tuş takımı değiştirilip kullanılabilir.
HEPSİNE İSTEDİĞİM FİYAT 100 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Samsung D900İ: Ekran sorunlu filmi yanık galiba açılıyor ancak kaydırağı hep yukarda tutulması lazım aşağı inince ekran gidiyor kapatıp açmak gerekiyor. Yandaki ses açma kapama tuşu yok.Arka kapak kırık.
Şu telefon 20TL kapak 10TL ye de ekran filmi alsanız daha uygun fiyattan satabilirsiniz. Elimde fazla telefon olmasa ben bile düşünürüm almayı..
Hocam aynen dediğiniz gibi 30 TL masrafı var 0 gibi olması için ancak benim elimdede telefon fazlalığı olduğu için uğraşmıyorum.