Şimdi Ara

YE-18000 Hdmı-CX USB/PVR + ETHERNET modeli üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NextStar YE-18000 Hdmı-CX USB/PVR + ETHERNET modeli bir cihaz almayı düşünüyorum, bu cihazda sanırım 2 Mbyte RAM var, ethernet girişi de var aynı zamanda.

Sorularım şöyle, kayıtla alakalı sorun var mı, kanal geçişleri 2000 serisi kadar hızlı mı daha mı yavaş, bu ethernet girişi üzerinden neler yapabiliriz, birisi bana şifre çözer, dreambox ların yaptıklarını yapar dedi, böyle bişey var mı ki, illegal olarak bir talebim yok, sadece bunu yapabilir mi yapamaz mı yani söylenenler doğru mu yalan mı onu merak ettim. Birde içinden HDMI kablo çıkıyor mu?

Kısaca "bu cihazı aldım lanet olsun almasaydım keşke" diyen var mı?

Teşekkürler.

• Çakma dreambox konusu açsam herhalde herkes ağznının suyunu akıta akıta atlardı, ama popülariteden uzak, gerçeğe yakın konular milleti sarmıyo anlaşılan...
  • Kızma arkadaşım görmedik mesajını hallederiz acele etme.

(Önce çayımızı içelim müsade edersen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 12 Mart 2011; 20:58:38 >
  • Görüldüğü gibi bu cihazı kullanan pek yok ama forumda analizi yapılmış buyur link:http://forum.donanimhaber.com/m_45331747/tm.htm
  • Kayıtla alakalı herhangi bir sorun yok. NTFS ve FAT disklere kayıt yapabiliyor. İki kayıt modu var TS ve PS. PS ile mpg uzantılı TS ile de dvr uzantılı kayıt imkanı var. Kayıttan oynatabiliyorsun. Ayrıca kayıt programlama fonksiyonu var. Bu fonksiyonda receiver kapalı olsa bile belirlediğin saatte receiverı açıp istediğin süre kadar kayıt yapıyor. Kayıt bitince tekrar kapatıyor. Tek eksiği şifreli yayınlarda sadece TS yani dvr uzantılı kayıt yapıyor. Ayrıca üzerinde disk takılı iken yayını diske önbellekleme yapıyor. Yani yayını geri sarabiliyorsun.

Kanal geçişleri gayet iyi. Ne çok hızlı ne çok yavaş.

Ethernet girişinden ise CCCAM ve NewCamd uygulamaları sayesinde kart paylaşımı yapılan sunuculara bağlantı yapabilirsin.

Kutunun içerisinden HDMI kablo çıkıyor.

Son olarak cihazdan gayet memnunum.
  • son yazılımda cccam süper çalışıyor arkadaşlar usb den avi formatınıda destekliyor.

http://www.nextdestek.com/Next-18000_HDMI_CX.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtk8600

son yazılımda cccam süper çalışıyor arkadaşlar usb den avi formatınıda destekliyor.

bu cihazın network network ddns, , cccam, newcamd ayarları nasıl yapılır anlatabilecek biri varmı?
    bu cihazın network network ddns, , cccam, newcamd ayarları nasıl yapılır anlatabilecek biri varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DusSoSa

quote:

son yazılımda cccam süper çalışıyor arkadaşlar usb den avi formatınıda destekliyor.

evet arkadaşşlar bilen biri varsa anlatsın cccam ayarlarını aramaktan göbeğimiz çatladı

• cccam anlatacak yok mu gerçekten super oluyor dıyen ARKADASLAR bir el atın bakym ben bu ısı sky starla babasını yapan adamım bu cıhazda olmuyor. yapııyotum dıyenler bıraz atıyor gıbı geldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysantem

Kayıtla alakalı herhangi bir sorun yok. NTFS ve FAT disklere kayıt yapabiliyor. İki kayıt modu var TS ve PS. PS ile mpg uzantılı TS ile de dvr uzantılı kayıt imkanı var. Kayıttan oynatabiliyorsun. Ayrıca kayıt programlama fonksiyonu var. Bu fonksiyonda receiver kapalı olsa bile belirlediğin saatte receiverı açıp istediğin süre kadar kayıt yapıyor. Kayıt bitince tekrar kapatıyor. Tek eksiği şifreli yayınlarda sadece TS yani dvr uzantılı kayıt yapıyor. Ayrıca üzerinde disk takılı iken yayını diske önbellekleme yapıyor. Yani yayını geri sarabiliyorsun.

Kanal geçişleri gayet iyi. Ne çok hızlı ne çok yavaş.

Ethernet girişinden ise CCCAM ve NewCamd uygulamaları sayesinde kart paylaşımı yapılan sunuculara bağlantı yapabilirsin.

Kutunun içerisinden HDMI kablo çıkıyor.

Son olarak cihazdan gayet memnunum.

selam arkadaşım, cihazdaki kart okuyucuya digiturk kartı taksam okurmu?

• Bu cihazı guncelleme yapınca kanal listesi kayboluyor mu?
    Çünki yazılım yuklemeden sonra fab ayarlarına sıfırlamak gerekir yazıyor
    Kana listesi yedeklemesi nasıl yapılıyor?
    Nasıl geri yükleniyor?
  • kullandıgınız atlantadakı gb usbye kanal yedegını alabılırsın
    yada cıhaz ustunde hazır lıste ındırebılırsın
  • Cihaz yeni evlenen kardeşimin 5 ay önce alındı
    Benden yardım istedi maçları açmam için
    NTV sporu açmak için bis key menusunu cıkartayım dedim
    Menu- Ayarlar dan TV sistemi menusunden 7799 bastım ama hiç bir şey olmadı

0000 dört sıfırı da denedim
    Herhalde yazılım eski diye uydudan güncelleme seçtim
    Yazılım cihaz ile aynı dedi bana
    Biss menusu cıkartamadım
    Bu konu hak bilgisi olan var mı?
    Cihaz yazılımı aşağıdaki gibi

YE-18000 Hdmı-CX USB/PVR + ETHERNET modeli üzerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Ocak 2012; 0:52:46 >
  • quote:

@tiske

menuden yazılım guncelleyın duzelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 30 Ocak 2012; 2:27:52 >
  • merhaba bende de NEXTSTAR YE 18000 HDMI cx uydu cihazi var. yanlislikla uydu listesinden hotbirdi sildim ve suanda geri getiremiyorum. manual olarak 13 E yazdim yeni uydu girdim ama olmuyo sinyal bir turlu gozukmuyor. ne yapmam lazim yardim edermisiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.