Şimdi Ara

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
42.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ilk mesajda tüm bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşacağım.Döküman olarak aklıma gelenleri topluyorum fakat işin garibi sanki forumda benden başka bu cihazı kullanan yok

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

• USB Flashdisk ile PVR Özelliği (izlediğiniz kanalı izleyin ve kaydedin)
    • USB Flashdisk ile MP3 Dinleme Özelliği
    • USB Flashdisk ile Yazılım Güncelleme Özelliği
    • USB Flashdisk ile Resim Görüntüleme Özelliği

Temel Cihaz Fonksiyonları
    • PVR (Personal Video Recording) -Kayıt- desteği
    • Hem kaydet hem de aynı anda izleme özelliği.
    • Time shift – yani canlı yayını duraklatıp daha sonra kaldığın yerden hafıza üzerinden
    izleyebilme, ileri ve geri alabilme- fonksiyonu
    • PIP (Picture in Picture) -Resim içinde Resim- fonksiyonu
    • MP3 oynatma ve resimleri görüntüleme
    • DiSEqC1.0/1.2 ve USALS desteği
    • 9 kanal ile 3x3 mozaik ekran görüntüsü
    • Teleteks/AltYazı desteği
    • OPTIK/SP DIF ses desteği
    • USB 2.0 Arayüz desteği
    • HDMI 1.2 çıkış desteği
    • Ethernet girişili (Interaktif)
    • UHF 21-69 CH, RF modulator çıkış desteği
    • EPG (Electronic Program Guide) – Elektronik Program Rehberi- Desteği
    • 8 favori kanal grubu oluşturabilme
    • 5000 kanal hafıza
    • Güçlü kanal düzenleme fonksiyonu
    • Uydudan, USBden veya RS-232 port üzerinden yazılım güncelleme
    • CA (Conditional Access) Smart Kart okuyucu slot
    • Timer Desteği ile kolayca kayıt programı hazırlayabilme

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

ANA MENÜ VE ALT MENÜLER GENEL GÖRÜNÜM

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

ARKADAŞLAR NETTEN BULDUĞUM VE YÜKLEDİĞİM YAZILIM İLE EMU AKTİF HALE GELİYOR DAHA SONRA "TV SİSTEMİ" MENÜSÜNDE 0000 (4 TANE SIFIR) TUŞLAYINCA DÜZENLE KISMI BELİRİYOR.ORDAN SONRA SAĞDAKİ RESİMDEKİ GİBİ GELİYOR YANİ BISS KEY DEĞİŞTİRME FELAN

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

KANAL LİSTESİ GÖRÜNÜMÜ ///// KANAL GEÇİŞ GÖRÜNÜMÜ

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

EGP GÖRÜNÜMÜ ///// PIP GÖRÜNÜMÜ

KANAL HAKKINDA INFO GÖRÜNÜMÜ/////ÇOKLU UYDU ARAMA GÖRÜNÜMÜ

_____YAZILIM YÜKLEYİP BISS KEY GİRME ANLATIMI_____

Arkadaşlar linki en alta ekledim.O dosyada 4 tane uygulama var.Sadece bu 4 uygulamayı USB ye atıp USB yi receivera takıyoruz ve Araçlar Menüsünden, Yazılım Güncelleme diyoruz daha sonra USB den yazılım güncelleme diyoruz ve kendisi güncelliyor zaten yönlendirir.En sonunda TV Sistemi menüsünde EMU açıldığını görüyoruz onu aktif hale getirip orda 0000 tuşluyoruz.Düzenle kısmı açılıyor.Daha sonra biz bişey yapmıyoruz.Zaten kendisi şifreli kanalı çözmüş oluyor

TIKLA

_____RECEIVERDAN USBYE KAYIT EDİLMİŞ DOSYA_____

Arkadaşlar örnek olsun diye koyuyorum.Boyutu 20 mb.Kayıt yaparken PS seçtim ve mpeg uzantılı kayıt yaptım fakat boyutu 120 mb olduğu için bende mp4 e hiçbir ayarları ile oynamadan çevirdim ve 20 mb oldu.Görüntü oranı felan herşeyi orjinaldir sadece mpeg den mp4e çevrilmiştir.Link aşşağıda.

TIKLA

_____KANALLARDAN KARIŞIK GÖRÜNTÜLER_____

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.

Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.  Next NextStar | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İYİ GÜNLER.
    ÖNCELİKLE BU KONUYU ACTİGİNİZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM.3 AY ONCE BENDE BU RECİEVERDEN ALDIM.SAMSUNG40C654 LCD İLE KULLANİYORUM.GORUNTUDEN COK MEMNUNUM FAKAT BİSS KEYLERİ GİREMEDİM,İLK DEFA UYDU KULLANİYORUM YABANCİYİM BU KONUDA.YAZILIMDA YÜKLEYEMEDİM.BASKA SİTELERDE ARASTİRDİM NASİ YAPİLİYOR DİYE OLMADİ.
    İNNSALAH BU SAYFADA BUNLARİ OGRENECEGİZ.
    TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

İYİ GÜNLER.
    ÖNCELİKLE BU KONUYU ACTİGİNİZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM.3 AY ONCE BENDE BU RECİEVERDEN ALDIM.SAMSUNG40C654 LCD İLE KULLANİYORUM.GORUNTUDEN COK MEMNUNUM FAKAT BİSS KEYLERİ GİREMEDİM,İLK DEFA UYDU KULLANİYORUM YABANCİYİM BU KONUDA.YAZILIMDA YÜKLEYEMEDİM.BASKA SİTELERDE ARASTİRDİM NASİ YAPİLİYOR DİYE OLMADİ.
    TEŞEKKÜRLER.

Öğreneceksin dostum sadece bu akşamı bekle şimdi işteyim.Sadece 4 tane dosya var bunları usbye atıp receivera takacaksın o kadar sonra güncelleme yapacaksın ve biss key emu aktif hale gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

İYİ GÜNLER.
    TEŞEKKÜRLER.

Öğreneceksin dostum sadece bu akşamı bekle şimdi işteyim.Sadece 4 tane dosya var bunları usbye atıp receivera takacaksın o kadar sonra güncelleme yapacaksın ve biss key emu aktif hale gelecek

Alıntıları Göster
    Öncelikle uydu alıcınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

Uydu alıcının ana ve alt menülerine ait fotoğraf koyarsanız faydalı olacaktır. Örneğin kanal geçişinde çıkan menü , EGP bilgisi ( kanaldaki yayınlanan programın bilgisi) , ses açma azaltma , uydu alıcı kurulum ve diğer ayar menüsü, kanal listesi düzenleme menüsü gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Öncelikle uydu alıcınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

Uydu alıcının ana ve alt menülerine ait fotoğraf koyarsanız faydalı olacaktır. Örneğin kanal geçişinde çıkan menü , EGP bilgisi ( kanaldaki yayınlanan programın bilgisi) , ses açma azaltma , uydu alıcı kurulum ve diğer ayar menüsü, kanal listesi düzenleme menüsü gibi

Alıntıları Göster
    Menü detayları ile ilgili açıklamalar ve resimler ilk mesaja eklenmiştir.

• quote:

Menü detayları ile ilgili açıklamalar ve resimler ilk mesaja eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    İlk mesajın en altına yazılım yükleme ve emu aktifleştirme anlatımı eklenmiştir.
  • quote:

İlk mesajın en altına yazılım yükleme ve emu aktifleştirme anlatımı eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    menü sisteminin teması benimkinden farklı.yazılımı guncelledikten sonra mı boyle oldu ? bu aksam deniyorum hemen.canıma tak dedi bu biss olayı.
    teşekkürler dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

menü sisteminin teması benimkinden farklı.yazılımı guncelledikten sonra mı boyle oldu ? bu aksam deniyorum hemen.canıma tak dedi bu biss olayı.
    teşekkürler dostum.

Evet benimki de farklıydı yeni yazılımı yükleyince değişti fakat bu daha hoş sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 24 Aralık 2010; 8:32:16 >
  • quote:

quote:

teşekkürler dostum.

Evet benimki de farklıydı yeni yazılımı yükleyince değişti fakat bu daha hoş sanki.

Alıntıları Göster
    üff be mest ettin beni :) sende ögrenecegimiz co ksey var demek ;) irtibatı koparmiyalim hocam.

• quote:

üff be mest ettin beni :) sende ögrenecegimiz co ksey var demek ;) irtibatı koparmiyalim hocam.

Alıntıları Göster
    bir iki kanal görüntüsü daha alabilirmiyiz.görüntüler gayet güzel geldi ali işlemciye göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverS@yNever

bir iki kanal görüntüsü daha alabilirmiyiz.görüntüler gayet güzel geldi ali işlemciye göre.

SD yayın olmasına rağmen HD yayına çok yakın görüntü veriyor.Ama kanaldan kanala da farkediyor bazen.İsteğiniz doğrultusunda değişik kanalların fotoları eklenecektir.
  • quote:

quote:

SD yayın olmasına rağmen HD yayına çok yakın görüntü veriyor.Ama kanaldan kanala da farkediyor bazen.İsteğiniz doğrultusunda değişik kanalların fotoları eklenecektir.

Alıntıları Göster
    yaptım oldu ;) teşekkürler.bu recieverde tek uyu ile discovery nbatv vs izlenebiliyormu ?

• quote:

yaptım oldu ;) teşekkürler.bu recieverde tek uyu ile discovery nbatv vs izlenebiliyormu ?

Rica ederim. Sanırım onları çözmüyor ama tam emin değilim.İlk mesajın son kısmına kanallardan görüntüler eklenmiştir.
  • quote:

quote:

Rica ederim. Sanırım onları çözmüyor ama tam emin değilim.İlk mesajın son kısmına kanallardan görüntüler eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    sky turk u acmayı nasıl basardin? bende bazen acilio bazen acilmiyo ?
  • quote:

Bende hep açıktı hiç kapanmadıki??
  • quote:

quote:

Bende hep açıktı hiç kapanmadıki??

Alıntıları Göster
    BENDE BAZEN AÇIK OLUYO BAZEN KAPANIYO , BİSS İLE ALAKASI VARMI ACABA ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Ürün güzelmiş bende almak istiyorum nereden aldığınız ve ne kadar?? ürünü beğendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikler

Ürün güzelmiş bende almak istiyorum nereden aldığınız ve ne kadar?? ürünü beğendim...

Kırıkkaleden aldım 170 liraya ama daha ucuza bulunur bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    @666 ek görüntüler için çok sağol.

görüntü kalitesi tatminkar gözüküyor.eğer ocak ayının sonuna kadar ibm yada sti işlemcili hdmi çıkışlı cihazlar çıkmazsa bunu alabilirim.
  • quote:

@666 ek görüntüler için çok sağol.

görüntü kalitesi tatminkar gözüküyor.eğer ocak ayının sonuna kadar ibm yada sti işlemcili hdmi çıkışlı cihazlar çıkmazsa bunu alabilirim.

Alıntıları Göster
    next YE-17500le 18000 arasında fark varmı yardımcı olurmusunuz
    aşağıdaki link next YE-17500 llinkidir

http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-17500-hdmicxpvr-ye-17500-hdmicxpvr-silver-uydu-alicisi/productdetails.aspx?I_ID=47652

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.