Şimdi Ara

YDT Sıralama Tahmini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah gelir ya geceleri uyuyamıyorum.5.girişimdi sınava.Gelirse ne dilersen dile benden.Geçen yılda çok kişiye yemek sözüm vardı ama 4 puanla girememiştim umarım sana nasip olur bu yıl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70tyt (33 tr 20 mat) 55 ydt kaç k gelir sizce dil

• At Tarağı kullanıcısına yanıt
    7-8k en kötü tyt netiniz çok fazla

Bana yorum yaparmısın

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    hocam 10k civarı gelse +-1k, yeterli bana.

72obp ne kadar geri atar sizce

dilci olmadıgım icin hic yorum yapamıyorum bu konu hakkında, biraz aydınlatırsanız sevinirim

500-600 kişi geri atar max. beni 16.5 k da 1k geri attı 70.71 obp

• quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

Bana yorum yaparmısın
    hocam inanın cok uzagım dil sıralamalarına, o yüzden ne desem yalan olur. fazla kötü söyleyip moralinizi bozmak ya da iyi söyleyip boşa beklentiye girmenize neden olmak istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

hocam 10k civarı gelse +-1k, yeterli bana.

72obp ne kadar geri atar sizce

dilci olmadıgım icin hic yorum yapamıyorum bu konu hakkında, biraz aydınlatırsanız sevinirim
    10k civarı gelecektir endişe etmenize gerek yok. ama dilci değilseniz buradan tercih yapmanızı önermem gerçekten ileride pişman olan çok insan gördüm. bu işi sevmek gerekiyor. (sizi hiç tanımadığım için böyle bir yorum yapıyorum, tam tersi bir kişi de olabilirsiniz.)
  • Ben 6 bin ve üstü garanti diyorum. Bir tahmininizi de ben alayım:

TYT: 51-52 net
    YDT: 38.5 net

OBP: 75

Uzak doğu dilleri istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troyn

10k civarı gelecektir endişe etmenize gerek yok. ama dilci değilseniz buradan tercih yapmanızı önermem gerçekten ileride pişman olan çok insan gördüm. bu işi sevmek gerekiyor. (sizi hiç tanımadığım için böyle bir yorum yapıyorum, tam tersi bir kişi de olabilirsiniz.)

Alıntıları Göster
    hocam ingilizcem iyidir baya, abim mesela dil üzerinden iş yapıyor d2 ingilizcesi var suan. ben de zaten okursam ingilizce okumak istiyorum sadece. teşekkür ederim yorumunuz için

Anladım teşekkürler hocam. nereyi yazmayı düşünüyorsunuz.Birde konu sahibi arkadaş doğru söylemiş eğer özel bir ilginiz yoksa dil yazmayın bence obp kırılmasın seneye boşu boşuna.Ben öyle bir hataya düştüğüm için 3 senem gitti

• quote:

Anladım teşekkürler hocam. nereyi yazmayı düşünüyorsunuz.Birde konu sahibi arkadaş doğru söylemiş eğer özel bir ilginiz yoksa dil yazmayın bence obp kırılmasın seneye boşu boşuna.Ben öyle bir hataya düştüğüm için 3 senem gitti
    hocam gazi ingiliz dili ve edebiyatı yazmayı düsünüyorum eger sıralama uygun gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

hocam ingilizcem iyidir baya, abim mesela dil üzerinden iş yapıyor d2 ingilizcesi var suan. ben de zaten okursam ingilizce okumak istiyorum sadece. teşekkür ederim yorumunuz için

Alıntıları Göster
    23-27k arası yeterlidir umarım
    IDE işkence gibi bölümdür eğer sürekli kitap okuyan biri değilsen bulaşma hocam bence geçen yıl puanım kendi şehrimde yetmesine rağmen yazmadım sınıfta kalırım diye.

• quote:

IDE işkence gibi bölümdür eğer sürekli kitap okuyan biri değilsen bulaşma hocam bence geçen yıl puanım kendi şehrimde yetmesine rağmen yazmadım sınıfta kalırım diye.
    mütercim tercümanlıga yetmez gibi büyük ihtimal sıralama yazabilecegim o var sadece :( hocam normalde tmden tercih yapcam dil 2.planda yedek olarak. en kötü ide düşünüyorum yani

• Bana da tahmin o zaman 48 net tyt, 63.75 ydt , 79.56 obp bursa uludağ ingilizce öğretmenliği gelir mi ?

• quote:

İnşallah gelir ya geceleri uyuyamıyorum.5.girişimdi sınava.Gelirse ne dilersen dile benden.Geçen yılda çok kişiye yemek sözüm vardı ama 4 puanla girememiştim umarım sana nasip olur bu yıl...
    Bende 22 yaşındayım. Geç olsun güç olmasın diyelim.

• 2k da bu netler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.