Şimdi Ara

YDS-TOEFL KELİME ÖĞRENME STRATEJİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu konuda birkaç internet sitesi var en pupuleriwww.wordtest.com gibi gözükse dewww.wordjin.com u keşfettim kodlama sistemine göre binlerce kelime üretilmiş çok işime yaradı



  • bu siteleri bilmiyordum gerçekten çok yararli olacağa benziyorlar hocam paylaştiğin için sağol.

    grammer için kitap almaya gerek var mi elimde 80 saatlik ders kayitlari var onlar bayaği iyi.eğer gerek varsa onerdiğin yayinlar var mi??

    yds için test kitabi onerin varsa onu da alayim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 7 Mayıs 2013; 23:51:00 >
  • ben şu kitabı aldım hosuma gitti ama sende bir arastır tabi

    http://www.idefix.com/kitap/yds-gramer-reminder-ahmet-ozkan/tanim.asp?sid=A5AB03IPTD5GZ8AINGT0
  • rica ederim ayrıca
  • Wordjin deki paketlerin basılı hali var mı acaba?
  • bulursanız eger buradan bizi de bilgilendirin lütfen..
  • kardeş verdiğin youtube linkleri de hafıza tekniği aynı mantık :):):)
    coca cola içmeyin pepsi diye birşey var diyorsun :):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinedanis

    Arkadaşlar onların hepsi boş,benim denemediğim kalmadı.Mega hafızanın kalitesi düşük.Mega hafıza; kitap gönderiyor ,siyah-beyaz.Telaffuz yok bir şey yok.Benzetmeler kötü akılda kalmıyor.Hafıza merkezininki de berbat,onuda aldım.İnsanın sete çalışırken uykusu geliyor,sanki çocuklara masal anlatır gibi yapmışlar.Benzetmeler kelimeden çok uzak defalarca tekrar etmelisin ki öyle kalsın aklında.Wordjin'i de inceledim telaffuzları tam benzetememişler,benzetmeler uzak akılda kalmıyor.Wordjinde telaffuz yok bir şey yok zaten,bir süre sonra unutuluyor.Sesli anlatımda yok hem bilinen kelime çok fazla,basit kelimeler işlenmiş.
    Bu alandaki en iyisi Uzman Hafıza Adamlar mükemmel benzetmeler yapmış,setin içerisindeki İngilizce kelimelerin tamamının telaffuzu orjinal.Hem youtube'daki izlenme raytingine baktığınızda anlarsınız.google'da İngilizce kelime öğrenme yazsanız,bu adamların videosu ilk sırada çıkıyor,çünkü çok tuttu.Ben bu Uzman Hafıza'nın setleriyle 20 saatte 2000 İngilizce kelime öğrendim.Telaffuzlarını düşünmeden otomatik söylüyorum.Anlatımı akıcı ve seri içerisindeki telaffuzlar orjinal,öğrenmeyi hızlandıran largo baroque müzik destekli,izlerken eğlenerek öğreniyorsunuz.Zaten izlemek dışında hiç bir şey yapmıyorsunuz,sadece izleyerek öğreniyorsunuz(En sevdiğim kısmı bu zaten :)) Tam tembel işi,hiç zahmeti yok)
    İsteyen olursa mesaj atsın,upload yapıp paylaşıma açarım.Yalnız setleri çok pahalı ama en iyi sistem.Bir saatte 100 İngilizce kelime öğreniyorsunuz.Konuşma İngilizcesine ait İngilizce kelimeleri öğrendim.Şimdi YDS sınavına ait kelime setlerini alacağım.Yds sınavına ait 5000 İngilizce kelimeyi sadece 50 saatte öğrenme garantisi veriyorlar.Şu anda 2000 Yds kelimesi bulunmakta,bunu 10.000 Yds kelimesine tamamlayacaklarını söylediler.Sınav için büyük kolaylık,YDS sınavına hazırlananlar varsa bir baksınlar derim.Saniyeler içerisinde Yds sınavına ait kelimeleri öğreniyorsunuz.Dosya boyutu çok büyük eğer upload edip paylaşamazsam,isteyenler buraya yazsın.Boş cd ücretini veren herkese çekip gönderebilirim.Aşağıdaki videoları izleyip bakabilirsiniz,bendeki setlerin örneği.Aşağıdaki videolarla tamamen aynı.Videoyu izlediğinizde 5 dakikada 10 İngilizce kelime öğreniyorsunuz,sonunda testte var.

    Hafıza Teknikleriyle İngilizce Set-2 :http://www.youtube.com/watch?v=1UfKDqxMyXE

    Hafıza Teknikleriyle İngilizce Set-3 :http://www.youtube.com/watch?v=crSq5-YBtx4

    Hafıza Teknikleriyle Almanca Set-1 :http://www.youtube.com/watch?v=GMn3pI-0XcQ

    Upload edilmiş linkleri bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar bu seti gerçekten istiyorum, bende çok beğendim, siz satın mı aldınız yoksa torrentle felan mı indirdiniz? upload linkini bekliyoruz eğer upload edemezseniz dediğiniz gibi cd ile gönderebilirseniz o da uyar....şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gnctrkcll2727

    Merhabalar bu seti gerçekten istiyorum, bende çok beğendim, siz satın mı aldınız yoksa torrentle felan mı indirdiniz? upload linkini bekliyoruz eğer upload edemezseniz dediğiniz gibi cd ile gönderebilirseniz o da uyar....şimdiden teşekkürler...

    Merhaba ben iceledimwww.wordjin.com dan 500 kelimelik YDS paketi aldım 11 lira önceden 200 kelimeclik ücretsiz demosunu kullandım hoşuma gitti hem ucuz hemde kelimelere ait quizler var , hatırlatıcı resim olsun olasın seçenekleri bile avr quizlerde , quiz sonuclarının tutuldugu grafik ekranı var kişisel...bana cok avantajlı geldi sen bilirsin tami ama ücretsiz demo paketini kullan derim wordjin in




  • metinedanis senin amacın ne çözemedim ben forumun farklı bölümlerinde aynı mesaj başka kullanıcı isimleri ile yine yazılmış ne buradan bize bi cevap veriyorsun ne özel mesajlara cevap veriyorsun madem upload yapmayacaksın madem göndermeyeceksin niye böyle bir şey yapıyorsun reklam yaptığını falan mı sanıyorsun? AMACIN NE KARDEŞİM??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gnctrkcll2727

    Merhabalar bu seti gerçekten istiyorum, bende çok beğendim, siz satın mı aldınız yoksa torrentle felan mı indirdiniz? upload linkini bekliyoruz eğer upload edemezseniz dediğiniz gibi cd ile gönderebilirseniz o da uyar....şimdiden teşekkürler...

    Merhabalar, arkadaşlar setleri gönderebilirim fakat şöyle bir sıkıntı var; Her kelime setine özel bir şifre var.Bu şifre olmadan program çalışmıyor.Denemeden önce aynı şifre ile her yerde çalışır diye düşündük ama çalışmıyor maalesef.Setler kopyalanmasın diye bir şifreleme sistemi koymuşlar.Bu şifre her bilgisayarda değişiyor,şifreyi kendileri veriyor.Yani her şifre bir kişiye bir bilgisayara özel.Aynı şifre ile başka bir yerde çalışmıyor.Bu sorunu çözmem lazım,o zamana kadar isteyenler buradan mesaj yazsınlar;hazır olunca buradan yazacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: amicable_27

    metinedanis senin amacın ne çözemedim ben forumun farklı bölümlerinde aynı mesaj başka kullanıcı isimleri ile yine yazılmış ne buradan bize bi cevap veriyorsun ne özel mesajlara cevap veriyorsun madem upload yapmayacaksın madem göndermeyeceksin niye böyle bir şey yapıyorsun reklam yaptığını falan mı sanıyorsun? AMACIN NE KARDEŞİM??

    aynen kardeşim göndermiyor. amacı reklam yapmak. o fiyat çok yüksek zaten kimse almaz.
  • kelime öğrenmek için illaki cümle içinde hatta paragraf içinde görmemiz ve çevirmemiz lazım. Kavrayarak yani aşağıda ki linkte bir kaç güzel dil egzersizi var .

    kelime öğrenimi
  • Arkadaşlar kelime öğrenimiyle ilgili herşeyi tek bir başlık altında topluyacağım ve sürekli güncel tutacağım .

    Konu başlığım :http://forum.donanimhaber.com/m_86513317/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.