Şimdi Ara

YDS Kursu en iyisi hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 11.Sınıfa başlıycam fakat dil düşünüyorum ve okulda dil bölümü yok. Bu yüzden kurs almaya karar verdim. Ve seviye tespiti felan yapıyorlarmış bu nasıl oluyor. YDS den başka bir
    sınav var mı ?Ve okul sonrası dil kursuna gidicem zor olucak fakat çok istiyorum. Şuan sözeldeyim. İngilizce öğretmenliğini düşünüyorum. İyi bir üniversite için kaç puan gerekli (Ankara Üniversitesi,ODTU) gibi yerler.
    Şuan lisede öğretilen dandik her yıl aynı İngilizce zaman konuları var kafamda bunun haricinde hiçbir şey yok .Genel İngilizce kursundan sonra mı yds kursuna gitmeliyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 12 Eylül 2014; 3:32:19 >



  • Seviyene göre genel ingilizce gruplarına başlamalısın. Mesela İstanbul Lisan Merkezi'nde gramerden fazlası var. Dört becerini de geliştirirsin yani okuma yazma dinleme ve en zorlusu olan konuşma. Yabancı hocalarla iç içe olursun, İngilizce konuşmak zorunda kalıyorsun ve konuştukça uğraştıkça dilin çözülür. Şimdi yaz okulu için kayıt alıyorlar. Yoğun programları var haftaiçi her sabah gidiyorsun okul gibi, derslerden sonra ek dersler var konuşma dilbilgisi drama gibi. Herşey pekişiyor ve konuşmadan da çıkmıyorsun ordan merak etme. 3 ayda 3 kur 3 seviye bence kaçırmamalısın. Hem yazı değerlendirmiş olursun hem de aşarsın bu ingilizce öğrenme konuşma olayını.
  • Merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim. genel ingilizce ve yds kurslarına katıldım. konularında uzmanlaşmış, deneyimli gerek yerli gerek yabancı hocalarıyla çok yardımcı oluyorlar. YDS için Intermediate seviyesinde ingilizce yeterli olsa da memnun kaldığım ve ilerletmek istediğim için upper'a kadar aldım ve YDS den hedeflemiş olduğum 83.75 e ulaştım. herkese tavsiye ederim.
  • YDS de başarısı oldukça yuksek olan kurum olan İstanbul Lisan Merkezini önermek istiyorum size. Uzmanlasmis kadrosu, deneyimli hocalariyla egitiminden ben cok memnun kaldim. YDS den ilk 46.25 almistim. ILM de YDS kursu aldiktan sonra 82.5 puan aldim. bu basarimin ortagi ILM. hepinize siddetle tavsiye ederim. tesekkurler ILM..
  • size katiliyorum bende Istanbul Lisan Merkezine gittim ve cok verim aldim. egitimden ayri ilgilenmelerinden ayri memnun kaldim. ben herekse ILM yi tavsiye ediyorum
  • Ben size İstanbul Lisan Merkezini öneririm .Ben de orda ingilizce kursuna gittim.Gayet memnun kaldım ve bildiğim kadarıyla Amerikalı ve Ingiliz Hocalar da ders veriyor.Bence düşünebilirsin.
  • Arkadaslar.. ben Istanbul Lisan Merkezine gittim ve hepinize siddetle tavsiye ediyorum. egitimden ayri ilgilenmelerinden ayri memnun kaldim. YDS den hedefledigim puana ulastim. ben herekse ILM yi tavsiye ediyorum.
  • Merhaba arkadaslar, capa da hemsire olarak calismaktayim. acilen YDS kursu ariyorum. Eylul de ki sinava haziranacagim. Tavsiye edeceginiz ozellikle hocalari konusunda ve iyi egitim veren beni YDS sinavina yonelik calistiracak kurs var mi ?
  • merhaba ben doktora icin YDS kursu arastirdim. tavsiyeler uzerine Istanbul Lisan Merkezine gittim. ben cok memnun kaldim. yogunlastirilmis program ve ek dersler sayesinde YDS den 75 aldim. hem egitim hemde kurs olarak ben cok memnun kaldim. ben herkese ILM yi tavsiye edebilirim.
  • Reklamlar bittiyse sorunun cevabına gelelim.

    Kurs arama, kurs binası sana İngilizce öğretemez, hele YDS'ye hiç hazırlayamaz.

    YDS'den istediğin puanı almak için ise Yeditepe'de hala okutmanlık yapan, DDM Kadıköy'de hafta sonları YDS dersi veren Yaşar hocayı bul.


    Hoca hakkında: Yazısı tam okunmaz, Cesur kitabı aşığıdır, derslerin ilk saatini önceki derslerde gramer konusunda öğrettiklerini sahada görmeye yönelik ayırır. Tr - Tr sözlük kullandırmaz, onun yerine İngilizce - İngilizce sözlük kullandırır.




  •  YDS Kursu en iyisi hangisi ?
    http://karmakitap.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmakitap -- 19 Temmuz 2016; 15:08:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.