Şimdi Ara

YDS - KPDS FARKI - İNGİLİZCE DİLİ İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
21.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bu sınav araştırma sırasında bu bahsedilen toefl gibi sınavlar iptal oldu sadece nisan ve eylülde yapılacak kpss sınavları var denilince bende boşlukda kaldım. Mesela sen 2013 itibariyle kpss de iptal oldu demişsin. Fakat 2014 döneminde yine 2 sefer kpss sınavı görünmekle beraber eylülden itibaren e-yds sınavınında başladığı hatta yanlış anlamadıysam bir kaç ay üst üste yapıldığı görülüyor. 2015 de dediğin gibi daha yayınlanmamış. Bende sanırım nisan ayındakine ancak girebilirim.
    Ama senin bu ingilizce bilgine hayran kaldım. Fakat her sene neden sınava girdiğini anlayamadım. Bilgini sürekli test etmek içinmi yoksa sınav sonucunu güncel tutmak içinmi? Çünkü bir kaç yerden okuduğuma göre master falan yapan kişilerin bu sınavdan aldıkları sonuç 5 yıl geçerliymiş ve kademe yükseltmeleri gerektiğinde eğer girdiği sınav 5 yılı geçtiyse tekrar sınava girmek gerekiyormuş. Valla bende okuduklarımın yalancısıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunistan

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Benim bu sınav araştırma sırasında bu bahsedilen toefl gibi sınavlar iptal oldu sadece nisan ve eylülde yapılacak kpss sınavları var denilince bende boşlukda kaldım. Mesela sen 2013 itibariyle kpss de iptal oldu demişsin. Fakat 2014 döneminde yine 2 sefer kpss sınavı görünmekle beraber eylülden itibaren e-yds sınavınında başladığı hatta yanlış anlamadıysam bir kaç ay üst üste yapıldığı görülüyor. 2015 de dediğin gibi daha yayınlanmamış. Bende sanırım nisan ayındakine ancak girebilirim.
    Ama senin bu ingilizce bilgine hayran kaldım. Fakat her sene neden sınava girdiğini anlayamadım. Bilgini sürekli test etmek içinmi yoksa sınav sonucunu güncel tutmak içinmi? Çünkü bir kaç yerden okuduğuma göre master falan yapan kişilerin bu sınavdan aldıkları sonuç 5 yıl geçerliymiş ve kademe yükseltmeleri gerektiğinde eğer girdiği sınav 5 yılı geçtiyse tekrar sınava girmek gerekiyormuş. Valla bende okuduklarımın yalancısıyım :)

http://www.ingilizcecik.com/forum-yds-2014-2015-deneme-sinavi-calisma-kagitlari-159 YDS DE DAİR HER ŞEY VAR BEN ÇALIŞTIM MEMNUN KALDIM.İYİ Bİ PUAN DA ALDIM.

Çok teşekkür ederim bilgi için. Bunuda incelicem. Zaten yeni yeni başladım çalışmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Yine hicbir ise yaramayan cevaplar. Soru şu kpdsye ne için girilir ydsye ne için girilir

• quote:

Orijinalden alıntı: malumat furus

Yine hicbir ise yaramayan cevaplar. Soru şu kpdsye ne için girilir ydsye ne için girilir

KPDS artık yok. Bundan sonra bunun yerine yds sınavı yapılıyor bütün yabancı dil sınavına girecekler de yds ye giriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.