Şimdi Ara

YDS den 50 almak hk. ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet. Ben uni 1. Sınıf öğrencisiyim(2 ye geçtim). 4. Sınıfta yds ye girmek istiyorum. Her ne kadar az olsa da sonuçta geçmem gereken puan 50. Yani bizden o kadarı isteniyo. İngilizce durumuma gelirsek pek iyi sayılmaz, temelim var yabancı dizi falan izlerim. Kulak dolgunluğum var birazcık. Ama grammer falan baya zayıf. İşin kötü yanı cümle kurma da sıkıntı çekiyorum çoğu kişi de olduğu gibi. Lisede dersleri oxford kitabından işlerdik, en son intermediate işlemiştik galiba. Ama sınavlarım falan düşüktü yani o seviyelerde değilim büyük ihtimal.

Önümde daha baya zaman var 2 yıl kadar. Sizce nasıl hazirlanmam gerek? Kurs düşünmüyorum şimdilik, son yıl giderim gerekirse. Kursa kadar nasıl bi yol izlemeliyim?

Not: Konuyu YDS bölümüne açtım ama orda kimse kalmamış nerdeyse. Burdan cevaplayan olur diye buraya da açtım. Lütfen kapatılmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

Evet. Ben uni 1. Sınıf öğrencisiyim(2 ye geçtim). 4. Sınıfta yds ye girmek istiyorum. Her ne kadar az olsa da sonuçta geçmem gereken puan 50. Yani bizden o kadarı isteniyo. İngilizce durumuma gelirsek pek iyi sayılmaz, temelim var yabancı dizi falan izlerim. Kulak dolgunluğum var birazcık. Ama grammer falan baya zayıf. İşin kötü yanı cümle kurma da sıkıntı çekiyorum çoğu kişi de olduğu gibi. Lisede dersleri oxford kitabından işlerdik, en son intermediate işlemiştik galiba. Ama sınavlarım falan düşüktü yani o seviyelerde değilim büyük ihtimal.

Önümde daha baya zaman var 2 yıl kadar. Sizce nasıl hazirlanmam gerek? Kurs düşünmüyorum şimdilik, son yıl giderim gerekirse. Kursa kadar nasıl bi yol izlemeliyim?

Not: Konuyu YDS bölümüne açtım ama orda kimse kalmamış nerdeyse. Burdan cevaplayan olur diye buraya da açtım. Lütfen kapatılmasın.

2 yılda bırakın 50 puanı doğru bir program ve kaynakla 85 puan alırsınız.
    Fark ettiyseniz 85 dedim.Özellikle bu puan üzerinde alabilmek için acayip kasıntı şeyler bilmek gerekiyor.Bazı ifadelerden soru kaçıyor.

1.Önce tüm gramer konularını bitirin.
    Şurada detaylı olarak nasıl çalışılacağını yazdım.Orada ücretsiz kaynaklar da var.Para harcamanıza bile gerek yok.
    http://forum.donanimhaber.com/m_109504695/tm.htm
    2.Sonra hiçbir şey yapmadan sadece şu derslere çalışın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_113187434/tm.htm

En son dersler bittikten sonra bir tane deneme sınavına girip.Bana dua edeceksiniz.
    3.Son olarak geçmiş yılların soruları arkadaşınız olsun.Her kelimeyi öğrenin o sorulardaki.
    Zaten bunları doğru olarak yapsanız bırakın 50 'yi rahatlıkla 75 alırsınız.75 üstü için bir şey diyemem.Onun üstünde bazı ince detaylar var.başarılar.

• Eyvallah hocam sağol, gelişimim oldukça zamanla konuyu editlerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IELTS 6.5 almak zor mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.