meraba ben ea mezunuyum fakat fransızca mütercimlik bölümünü istiyorum ve fransızcadan girmek istiyorum acaba mümkünmüdür lütfen cevaplarınızı bekliyyorum cevaplaya rap vericem
Dostum tam adamını buldun, bende sayısal mezunuyum ve fransızcadan ydsye girip Fransızca mütercim-tercümanlık kazandım Yıldız Teknik.
Fransızcadan sınava giren az kişi olduğu için alan dışıda olsa şansın var. Ydsden 80-90 net çıkarsan yeter.
İstanbul Üniv. Yıldız Teknik ya da Hacettepe üniv. seçebilirsin
iyide fransızcayı nerden öğrenip girecez
bende bu sene ingilizce tercümanlık için girmeyi düşünüyorum ingilizce fena değil kaç puan yapmak lazım ?
quote:
Orjinalden alıntı: !XiR
bende bu sene ingilizce tercümanlık için girmeyi düşünüyorum ingilizce fena değil kaç puan yapmak lazım ?
Dil alanı mezunu değilsen imkansız, bütün soruları doğru yapsan yine kazanamazsın. Ama 2010da katsayı olayı kaldırılırsa kazanabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: BEETHOVEN
quote:
Dil alanı mezunu değilsen imkansız, bütün soruları doğru yapsan yine kazanamazsın. Ama 2010da katsayı olayı kaldırılırsa kazanabilirsin.
Ea mezunuyum dezavantajım dil alanı mezunlarına göre ne ki, bütük soruları doğru yapsam bile kazanamam ? Açıklarmısın biraz daha arkadaşım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BEETHOVEN
quote:
Ea mezunuyum dezavantajım dil alanı mezunlarına göre ne ki, bütük soruları doğru yapsam bile kazanamam ? Açıklarmısın biraz daha arkadaşım.
Alan dışı tercih yaptığında puanın kırılıyor bilmiyor musun? 0,3 - 0,8 olayı
puanın kırıldığı için kazanman çok zor, imkansıza yakın