Şimdi Ara

ybü tıp vs gazi tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar avantajlarını ve dezavantajlarını okuyanlar varsa açıklayabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ybü turkce tipta okuyorum. Acikcasi gazip tip tutuyosa direkt orayi yazmani tavsiye ederim. Cunku okul ismi gelenegi onemlidir. Ybu tip 2011 de acildi daha ve bir geleneginin olmamasinin etkilerini goruyoruz. Kendi okulumu anlatacak olursam. Bu senin beklentine bagli. Malesef bi kampus ortamimiz vs yok bina, kantin falan guzel degil yeterli degil. Kastamonu tip ogrencileri de bizim okulda egitim gordugu icin 1.siniflarda mevcut 250 300 civarina ulasiyor. Ve bu da amfi ve lab kapasitelerini zorluyor. En buyuk eksisi bu bence. Sinif gecmeye vs bakarsak orta zorlukta diyebiliriz.Cok fazla zorlanmazsin. Ankara sehir hastanesinde klinik egitimin alinmasi bi avantaj diyebiliriz. Onun disinda aklima bir sey gelmedi. Sorun varsa cevaplarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Psy D kullanıcısına yanıt
    Gazinin kampüs ortami varmiymis?

diplomasında bile sorunu var md olarak vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Temmuz 2020; 12:32:15 >
    Hocam çok teşekkür ederim ben geçen seneye göre 4000'e giriyorum.Sizce bu sene kaç bin olur?Yığılmaya kalır mıyım?Herkes bir şey söylüyor çünkü.

• Benim 2169 geliyor gecen seneye göre aybü tıp gelmez diye şüphelendigim zamanlar oluyor .

• Hocam forumda abartıyorlar troller çok kafaya takmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Q tv diye birsey türemiş simdi de. Baya kötü gelecegini söylüyor siralamalarin . Artik aciklansa da kurtulsak. Daha 18 gün var . Sinavi ayri dert aciklanmasi ayri dert.

• Orada okuyanlarla veya mezunlarla iletişim kur burada herkes oradan buradan duyduklarına göre yüzeysel tavsiyeler verir.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.si gazi tip hakkinda bilgim yok orda ybunun kampus ortami yok dedim. Eger ybu ve gazi arasinda secim yapilcaksa kesinlikle gazi secilmeli. Gazinin ybu den iyi oldugu tartisilmaz. Ayrica kampus ortamini bilmem ama sehirdeki konumu ybuden yine iyi.

• Rica ederim. Her yil yigilma olacak vs deniliyor. Sinav aciklanmadan bilemiyoruz. Bu yilki tyt deki ek 30dk tahmin yapmamizi zorlastiriyor. Ama gecen yilda 4k gosteriyosa yine 3k 5k arasi olursunuz. Cok kaymaz bence. Sinav aciklaninca goruruz artik.

• Siz de ankara tipa gidiyosunuz o zaman

• https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-universitesi-tip-fakultesi-hakkinda-2019-aybu-tip-2019--139288571-1
    Burda da okulun tanitimi incelemek isterseniz

• Katılıyorum hocam o adam baya kötümser yaklaşmış.Ben öyle bir ihtimal olmaz diye bakıyorum.

Tekrardan teşekkürler hocam 👍

İnşallah giderim hedefim orası . olmadı gazi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

diplomasında bile sorunu var md olarak vermiyorlar
    Bir konu hakkında tam olarak bilgi sahibi olmadan insanları yanlış yönlendirmeyelim, diploma problemi çözüldü.

• infntesimal İ kullanıcısına yanıt
    yok hala md yazmıyor hocam bu seneki mezunlarda da yazmadı maalesef fen fakültesi mezunları yazıyor halen

ama türkiyede bir sorun yok yurtdışında sorun olabilir

düzelmesi için diplomada md yazılması gerek öyle düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Temmuz 2020; 22:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yok hala md yazmıyor hocam bu seneki mezunlarda da yazmadı maalesef fen fakültesi mezunları yazıyor halen

ama türkiyede bir sorun yok yurtdışında sorun olabilir

düzelmesi için diplomada md yazılması gerek öyle düzelir
    Diploma ekinde md yazıyor, yurtdışı için herhangi bir problem yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.