Şimdi Ara

YBR mi CBR miYoksa İkisi de değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
41.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajları okudumda biri ybr diyo biri cbr diyor.
    Bu ikisini kıyaslayabilecek arkadaşlar yardım istiyorum. Ben de motor almayı düşünüyorum. Yeni başlıcam.

• merhabalar
    işin açığı şu ybr 2900 ytl ikinci elde satarken bakımlı ise 2000 ytl ve civarı fiyata satarsın
    cbr 6000 ytl ikinci elde satarken bakımlı ise 3000 ytl den daha fazla fiyata satamazsın

ybr nin parçalrı daha ucuzdur
    cbr parçaları pahalı

ybr nin bakımı ucu ve kolaydır
    cbr ı servisinde ve pahalı maliyetler ile yürütürsün

ybr nin kullanımı kolay
    cbr ise seni fiziken yaralayabilecek beygir gücüne sahip bir motosiklet

ayrıca ilk motor alınırken
    hız gösteriş fazla önemli değildir kullanım kolaylığı ikinci eli yedek parça fiyatları önemlidir.

bilgisayar toplamak gibi amacına uygun motor alırsan memnun kalırsın

motosiklet almakla bitmiyor
    KASK MONT ELDİVEN DİZLİK bu 4'ümotosikletin gitmesi için benzinden daha önemli
    iyi kalite alırsan 500 ytl 2. kalite alırsan 300 ytl civarı para tutar 3. kalite bile olsa motosiklet için

KASK MONT ELDİVEN DİZLİK bu dört donanım şarttır yazında kışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamanuysal -- 3 Nisan 2006; 13:08:30 >

• bence atamanuysalın dediği gibi ybr çünkü bende yeni bir motor almak istiyorum çok arastırdım ve ybr nin diğer tüm motorlardan kendi sınıfında en iyisi olduğunu düsünüyorum ayrıca bence sen hondalarıda düsün bi arastır ama bence motorsiklette artık honda ve yamaha dönemi scooter tipi motorlardan alamak istiyordum ama onlarında arızaları büyük oluyor yedek parca sorunu var bana göre ybr 125 cc herkese yetecek bir motorsiklet diye düsünüyorum ayrıca gücünün üstünde bi performansı var aynı motorun 2004 modeli var arkdaasımda birlikte 130 km hıza ulastık
  • Dostum ben yaklaşık senelik bi ybr kullanıcısıyım ve hayatımda kullandığım motorlar arasında en memnun olduğum motordur. Ama sen harbi bi cbr meraklısıysan ybr kesmez seni ama bence sonuna kadar YBR
  • yanlışın var... cbr 125 in fiyatı şu anda 4500ytl + piyasada 3500 ytl altına 2.el cbr zor bulursun. nerden uydurdun bunları anlamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: atamanuysal

merhabalar
    işin açığı şu ybr 2900 ytl ikinci elde satarken bakımlı ise 2000 ytl ve civarı fiyata satarsın
    cbr 6000 ytl ikinci elde satarken bakımlı ise 3000 ytl den daha fazla fiyata satamazsın

ybr nin parçalrı daha ucuzdur
    cbr parçaları pahalı

ybr nin bakımı ucu ve kolaydır
    cbr ı servisinde ve pahalı maliyetler ile yürütürsün

ybr nin kullanımı kolay
    cbr ise seni fiziken yaralayabilecek beygir gücüne sahip bir motosiklet

ayrıca ilk motor alınırken
    hız gösteriş fazla önemli değildir kullanım kolaylığı ikinci eli yedek parça fiyatları önemlidir.

bilgisayar toplamak gibi amacına uygun motor alırsan memnun kalırsın

motosiklet almakla bitmiyor
    KASK MONT ELDİVEN DİZLİK bu 4'ümotosikletin gitmesi için benzinden daha önemli
    iyi kalite alırsan 500 ytl 2. kalite alırsan 300 ytl civarı para tutar 3. kalite bile olsa motosiklet için

KASK MONT ELDİVEN DİZLİK bu dört donanım şarttır yazında kışında

• archon3 hocam ben motor piyasasının içindeyim uzun süredir eğer işi bilen birileri varsa CBR 125'3000 ytl den fazla vermez beklendiği gibi çıkmadı motorlar
    3500 CBR satan varsa gelsin öpücem :) mümkün değil
  • 1. yeni ötv den önce honda bayiisinde 3.700 e satılıyodu temiz bir cbr125. gidip onları öpebilirsin.
    2. yeni ötv den sonra 2.el fiyatıda biraz artacak. temiz kullanılmış bir aleti 4000 e yakın bi fiyata satılabilir.
    3. motorlar beklendiği gibi çıkmadı demişsin, alıpta memnun olmayan duymadım + avrupada satış rekorları kırdı bu alet.
    4. bu motorun 2. elini 3500den aşağı bırakan çok yazık eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yamaha nere malı ?
  • O kadar parayı bu motorlara verme.Hele cbr 125 e hiç yaklaşma.Bir devirirsen parça fiyatlarından hayatın kayar.Al bir çinli dağıtana kadar bin git yenisini al.YBR de CBR de bisikletin biraz gelişmiş modeli.
  • ben ikinci el bi ybr düşünüyodum aslında. honda zaten almam. ona binecek param yok.
    ybr nin ikinci eliyle çin malının sıfırı hemen hemen aynı fiyat ama insan korkuyor yani. Sonuçta insan taşıyacak bu alet. 100 km hızla yol alacam. biraz da sağlam olması gereklli bence.
    Bulabilirsem ikinci el bi ybr tercihimdir...
  • Keyfin bilir.YBR 125 arkadaşta var.Öyle övüldügü gibi, ahım şahım bir makina değil.Bisikletin motorlusu.Bas bas 110 u geçmiyor.125 kt mondialle bile geçiyorlar.
  • ybr 125 almasam, zealsun 126-6 var. i arkadaşım da alacak ondan. ben de düşünebilirim. Sizce nasıl ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6324066/tm.htm
    topiği incele kullananlar var.
  • senin arkadasın ya ybryi süremiyo yada motoru açamadı ama motoru açamadı diye bişey olmamalı ben motoru daha ilk aldığımda 105 yapmıstı bendede ybr war 110a hiç tıkanmadan geliyor ve düz yolda 120 yokuş aşağı 135 yapıyor. bana göre 125 lik mondial ybrnin yanından bile geçecek kalitede bi motor deil.
  • CBR

• cbr ve ybr icin resim koyabilirmisiniz?
  •  YBR mi CBR miYoksa İkisi de değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 2 Mayıs 2006; 21:07:03 >
  • ybr125

cbr 125

• Beyler Hondada Çinde yaptırıyor yamaha da yamaha ybr 125 i çinin jianshe firmasında yaptırıyor eğer motor ile ilgilenen varsa ambalaj kutusunda yazar altında JIANSHE MOTOR CO LTD. diye hondada cinde ama hangi fabrika bilmiyorum çünkü japonya devleti 250 cc altında motor üretimine izin vermiyor ama 2 side güzel yamaha da honda da japon mühendisler kontrolunden geçiyor bilginize bence YAMAHA YBR 125
  • YBR ile CBR birbirinden çok farklı motorlar arkadaşlar. biri ticari biri spor desek yeridir. biri ekonomi için biri keyif için.
    YBR düşürürsün kafa granajı dağılır 120 lira masraf çıkarır cbr düşürürsün komple granaj gider 1 milyara çıkarırsın.
    YBR yi bakıma sokarsın a dan z ye yaptırırsın 150 200 tutar CBR bakıma sokarsın Filtresi ile işçiliği kendi başına 200 tutar sadece.
    YBR i aldığının %70 ine satarsın CBR ı % 50 sine.
    YBR ye 10 lira benzin koyarsın seni tüm gün dolaştırı CBR a koyarsın öğlen benzinciye ite ite götürürsün.
    YBR ile iyi açılmışsa motoru hafif meğilli yolda 137 görürsün CBR ile 165 170 i.

Bunlardan biri ekonomi motoru biri zevk. mukayese etmeye gelmeyen motor bunlar. Sen ne amaçla alacağına karar vercen arkadaş. Gezecek misin? yoksa uzun süreli kullanacakmısın ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.