Şimdi Ara

Yazlıkta başıma gelen olaylar silsilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kesinlikle csb falan değildir.

Benim ailemin maddi durumu iyidir çok şükür. Babam 2 sene önce bodrum yalıkavaktan yazlık almıştı. Bende bu yaz annem gelmiyceği için arkadaşlarla yazlığa gitmeye karar verdik. Uçaklarda boş yer olmadığı için otobüsle gitmek zorunda kaldık. Pamukkalenin lüks otobüslerine bindik içinde 10 inç tablet olanlardan. Otobüs iftar saatine denk gelmesi dolayısıyla boştu. Bizde rahat rahat oturduk. Benle beraber 4 kişi gidiyorduk. Herkes tek tek oturuyordu. Benim oturduğum koltuğun yanında ki koltukta genç ve alımlı bir bayan oturuyordu. Yol boyunca hiç konuşmadık. İzmir kısmına yaklaştığımız da ya bu wifi çalışmıyo mu yaaaa dedi. Bende sanırım hayır dedim ama isterseniz wifi hotspot yapabilirim dedi. O bahaneyle konuştuk falan numarasını aldım. Yolculuk nereye diye sordum yalıkavak dedi çok şaşırdım ve sevindim aynı zamanda. Neyse işte bodrumda indik servisle yalıkavağa geçtik. Yazlığa vardığımızda kız hala bizle beraberde. Nereye hayırdır dedim ? Bizim yazlıkta burda dedi. İçimden alllaaaah dedim. Neyse görüşürüz dedim. Gece dışarı çıkmak için hazırlandık arkadaşlarla bara gidecektik. Çıktık işte evden ulan dedim tesadüfün bu kadarı bu kızda hazırlanmış dışarı çıkmıştı. Seninle takılabilir miyim buralarda yeniyim dedi. Olur dedim aldık yanımıza. Öyle işte girdik bara saatlerce içtik eğlendik. Kızı eve bırakmak için çıktım bardan yazlığına doğru gittik. İyi akşamlar kendine iyi bak dedim içeri gelsene sana kahve ısmarlıyım dedi. Ben de kendi evinde ne ısmarlıycaksın ahahaha dedim. Çok komiksin gel dedi. Utana sıkıla girdik içeri. Neyse ben kahve yapmaya gidiyorum dedi sen otur dedi. Ben kızı bekliyodum sonunda elinde kahvelerle geldi. Salak kız tam koyacakken üstüme döktü kahveyi. Aaaa gömleğini çıkarsana dedi bende olmaz ben saydam adamım dedim. işte buda böyle bir anım beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksiler burdan

• Eksiler yukariya bana degil

• Okumayın
    Ben zenginim mesajı
    Zibani yazmamış ama Zibani birazdan gelecek

• Okumayın

• unu okuyan varsa kendine gidip bi aynaya bakmalı
  • okumayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 9 Ağustos 2015; 16:27:53 >
  • Okumayanlar +lasin

• Okumayin saydam odalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın kendini zengin sanan ergen +block

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.