Şimdi Ara

Yazlıkçı biri paketi + yalın dsl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar biri adsl nin 3 aylık hazır paketlerinden almak istiyorum yalnız kendi sitelerinde yalın adsl ye dair bir bilgi yok. diğer 3 iss de gördüm; fakat biri de yok. Bu hizmeti (yalın adsl) iss lerin mi vermesi gerekiyor yoksa ptt den hat açtırıp iss ile irtibata geçsek de olur mu? kısacası telefon hizmeti istemiyorum. yazlıkçı paket istiyorum nasıl olacak?

biri ye de yazacağım ama cvp gelmeme ihtimaline karşı buraya da yazmak istedim.

• biri de yalın adsl yok. adsl yerine 3G daha mantıklı.
  • ben yazlıkçı paket aldım tabi bizim eve telefon bağlıydı.1 günde açıldı hat benim üstümede deil çok iyi müş hizmetleri falan ben beğendim.3 aylık 135 tl bağlantı ücreti dahil
  • Fiyat gayet iyiymiş, bağlantı - kota ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Fiyat gayet iyiymiş, bağlantı - kota ne durumda?

8 mbit verdiler direk kota normal 25 gb adil kullanım şeysi tabi hız düşermi belli deil
    evde bissürü kabloyu elle birleştirip oluşturduğum hatta rağmen adsl sayfasındaki rateler
    Line Rate 7999 Kbps 797 Kbps

böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

ben yazlıkçı paket aldım tabi bizim eve telefon bağlıydı.1 günde açıldı hat benim üstümede deil çok iyi müş hizmetleri falan ben beğendim.3 aylık 135 tl bağlantı ücreti dahil

,

bizim yazın kaldığımız yerde hat üstümüze değil yazlıkçı paket nası alınyıor biraz anlatır mısın
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 8 Haziran 2011; 23:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

ben yazlıkçı paket aldım tabi bizim eve telefon bağlıydı.1 günde açıldı hat benim üstümede deil çok iyi müş hizmetleri falan ben beğendim.3 aylık 135 tl bağlantı ücreti dahil

,

bizim yazın kaldığımız yerde hat üstümüze değil yazlıkçı paket nası alınyıor biraz anlatır mısın

hat babamın üstüne evde deil oda başka şehirde bende başvurdum kendi adıma kredi kartımla.kapıya sözleşme geldi imzaladım bukadar.hat sahibi sorulmadı.

• sözleşmeyi anlaşmalı arçelik beko bayilerinde de gidip imzalayabilirsin . ben önceden de biri kullanmıştım. modemin varsa almayacaksan onlar fakslar. hattın çok önemli olacağını düşünmüyorum işin ödeme kısmı üzerine yoğunlaşırlar herhalde. yalnız benim sorum hala bi açıklığa kavuşamadı şimdi ptt den yalın adsl için telefonsuz telefon hizmeti talep edemiyor muyum? ille arada bu iss ler mi olacak? bunun gibi kısa süre sözleşmeli hizmet veren diğer iss lerin kampanyaları cazip gelmedi. o yüzden biri diyorum ama ibreler diğerlerini gösteriyor anlaşılan.
  • Kampanyalara göz attım, çok çekici geldi!
    http://www.biriadslnet.com/biri_adsl_kampanyalari.asp?pid=kazanclibiri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.