Arkadaşlar merhaba , bu aylarda 3aylık tatile mersine geliyoruz. Kışlık evimizde superonlinefiber kullanıyoruz fakat mersinde ttnet var. Peder bey her yaz dönüşü ve gelişi interneti açıp kapattırmamak için günde 2tl olan kampanyaya geçmiş bu yaz. eve geldim ve internetin hızı felaket . zaten mersinde adam akıllı çekmiyor yazlık yer olduğu için alt yapı berbat , birde 1mb hızı var aldığımız net hız 600kb zor görüyor. Bana önerebileceğiniz bir tarife mevcut mu acaba ? 8 mbit'e kadar limitsiz var tek uygun gördüğüm ondada ne kadar limitsiz desede adil kullanım koşulu sağolsun 20 gün sonra hızın düşüyor
Turkcell superonline online harita üzerinden fiber internet olup olmadığına baktım ve malesef daha buraya gelememişler
yazlıkçı biri adsl var. 3 aylık paket alıyorsunuz ve 3 ay sonunda hattınız kapanıyor. 3 ayın parasını peşin alıyorlar.
Biri adsl mi? yok hocam yok aman allah başa vermesin. Bir tanıdığımız almış adamlar ne telefonlara çıkıyorlar ne teknik servis yardım ediyorlar nede hızım istenilen gibi dedi
quote:
Orijinalden alıntı: JeanKill4h
Biri adsl mi? yok hocam yok aman allah başa vermesin. Bir tanıdığımız almış adamlar ne telefonlara çıkıyorlar ne teknik servis yardım ediyorlar nede hızım istenilen gibi dedi
teknik servis yok. Orası doğru ama ben kendi evime risk alarak 8 limitsiz yazlıkçı paket bağlattım. TTnet'te aldığım zayıflama değerleri aynen aldım, hiçbir değişiklik olmadı. Keza halk arasında türktelekomun en iyi portları ttnet'e verdiği, işe yaramaz portları da diğer ISS'lere verdiği söylenir.