Şimdi Ara

Yazınızı nasıl geçiriyorsunuz?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih dönemleri çook uzadı neredeyse yeni bitti sayılır kayıt dönemi. Stress içinde beklemek dışında ingilizce çalışmaya başladım, buaralar anatomi çalışıyorum, dizi film izliyorum falan.

Siz ne yaptınız ya da yapıyorsunuz? Boş bi yaz geçirmek istemiyorum üniversite açılana kadar neler yapabiliriz?? Fikir, öneri, düşüncelerinizi bekliyorum.

Yazınızı nasıl geçiriyorsunuz?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 28 Ağustos 2016; 22:17:23 >

• forumda güneşlenerek :)
  • Anatomi mi çalışıyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neque kullanıcısına yanıt
    Evet seneyi sürekli ders çalışarak geçirmek istemediğimden şimdiden çalışıyorum. Neden?
  • justdoitdoit kullanıcısına yanıt
    Emin ol çok iyi yapıyorsun rahatlatacak seni.
    anatomiyi nerden çalişiyorsunuz?
    bu arada diş ile tıpta görülen anatomi dersleri aynı derecede zor mu?
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    Netter ve sobottadan çalışıyorum pdf olarak indirdim. Onun dışında aldığım bi kaç kitap var ama benim bölümüm hemşirelik o yüzden bilemiycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    Tıp daha detaylıymış ama her ikisi de ilgin varsa zorlanmadan öğreniliyormuş üst dönem abi ablalarımıza göre :) bu arada naptın sebo en son yerleştiğini duyunca yazışmıştık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

Netter ve sobottadan çalışıyorum pdf olarak indirdim. Onun dışında aldığım bi kaç kitap var ama benim bölümüm hemşirelik o yüzden bilemiycem

dostum sanırım tüm saglık alanlarında aynı zorluk var
  • upppppppppp
  • Up

Boş boş durarak geçiyo valla yapcak bişey yok

• Hayatım playstasion telefon ve televiZyon üçgeninde geçiyor

• egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    Doktor cıvanım tüm tıp derslerine bir ilgim var sanırım zorlanmam benim korkum uygulama derslerde(sabun kalıbımdan diş,yada mum dan diş filan korkuyorum tabi bu 1.sınıf için)
    Ayrıca dostum ben konuştugum abiler ablalar bana biraz günlük tekrar yap rahat bitirirsn dediler:)

Bu arada dostum harbi yaw en son konuşmamız aklımızdaydı :)arada msj atarım knşrz bana destek olman lazım bu sene :))

• yaz bitti kitap okuyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

Doktor cıvanım tüm tıp derslerine bir ilgim var sanırım zorlanmam benim korkum uygulama derslerde(sabun kalıbımdan diş,yada mum dan diş filan korkuyorum tabi bu 1.sınıf için)
    Ayrıca dostum ben konuştugum abiler ablalar bana biraz günlük tekrar yap rahat bitirirsn dediler:)

Bu arada dostum harbi yaw en son konuşmamız aklımızdaydı :)arada msj atarım knşrz bana destek olman lazım bu sene :))

O günü gününe tekrar işi tam bir klişe zaten herkesin ağzında :D bakalım yapabilecez mi...

Bu arada büyük bir zevkle mesajını bekliyorum tel no falanda veririm özelden konuşuruz sene içinde bolca

• quote:

Orijinalden alıntı: egetıpolsunbizimolsun

quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

O günü gününe tekrar işi tam bir klişe zaten herkesin ağzında :D bakalım yapabilecez mi...

Bu arada büyük bir zevkle mesajını bekliyorum tel no falanda veririm özelden konuşuruz sene içinde bolca

konuşuruz inşallah hocam.
    telefon alayım bir Allahın izniyle önce numaramı veririm :)

ayrıca zannetmiyorum o klişe söze uyayım.hergün tekrar yapmam sanırım.oturur sınav haftası gecelerim iş biter :D :D

• yazımızı kalemle geçiriyoruz.

• Ağlayarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.