Şimdi Ara

yazın sınava girmem şart mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yıl sonunda 1 tane mat zayıf var karnemde ortalama ile geçti yazıyor sorumluk yeri de boş ama bana okuldan kağıt verdiler mat için sınava gir diye buna girmek zorunda mıyım acaba hiç giresim yok ort : 72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 14 Haziran 2013; 17:10:17 >

• aynı durum benim içinde söz konusu ortalama 55 in üstünde zayıfım olduğu için ortalama ile geçti yazıyor benim anladığım şöyle ortalama ile geçince zayıfın var ama ortalaman 55 in üzerinde o sınavlara girmek zorunda değilsin sorumlu geçti yazınca geçiyorsun ama o sınavları vermen gerekiyor sınıf tekrarı yazınca da yazın giriyorsun veremezsen kalıyorsun geçti yazıyor benim anladığım şöyle
  • ama emin değilim pazartesi okuluna danışsan iyi olur
  • Ort ile geçtiyseniz problem yok ama not yükseltmek için isterseniz girebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki lise sona kadar vermemiz falan gerekmiyicek değil mi
  • Ort ile geçtiğiniz sürece diploma almanıza engel hiç bi şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşeklürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolasın girmiyorum o zaman ortalama düşer çünkü girersem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu gün gittim okula konuştum gerek yokmuş yani ortalamnı yükseltmek istersen girebilirmişsin arkadaşın dediği gibi diplomanı almanda falan sıkıntı çıkarmıyor yalnız girip 0 alırsan kötü bir taneyse girme otur çalış dediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.