Şimdi Ara

Yazın nasıl bir işte çalışabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 açık lise öğrencisiyim. yazın çalışmak istiyorum para biriktirmem lazım nasıl bir işte çalışabilirim önerileriniz nelerdir? Defacto, Lc Waikiki gibi yerlere başvuru yapsam alırlar mı? ve ne kadar maaş verirler? Önerilerinizi bekliyorum

• Almazlar 18 yaş üstü alıyorlar denendi.Fabrika Garsonluk ( Komi ) seçeneklerin arasında olsun.
  • Dostum madem açıklisedesin şimdiden başlasana çalışmaya Burger tarzı yerler alıyor 17 yaş ve üstünü. Full time zor gelebilir, part time çalışmayı düşün bence. Ben de yakında başlayacağım full time bakalım
  • berke1235 kullanıcısına yanıt
    mesleki açık lise okuyorum cumartesi-pazar günleri okuldayım kabul ederler mi? Zaten Mayıs'ın sonunda açık lise sınavları var onlara çalışıyorum. 3 ay tatilinde işe girebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşler Sahnesi -- 23 Mart 2015; 22:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşler Sahnesi

mesleki açık lise okuyorum cumartesi-pazar günleri okuldayım kabul ederler mi? Zaten Mayıs'ın sonunda açık lise sınavları var onlara çalışıyorum. 3 ay tatilinde işe girebilirim

Bende duz acik lise okuyorum mesleki nasil iyi mi ? Duz derslere calismadigim icin zor gwliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    mesleki açık lisede de sınavlar oluyor. Yani hem okulda sınava giriceksin hemde kültür sınavlarına Ben bilişim teknolojileri bölümü okuyorum burda 114 kültür sınavlarından 116 kredi toplamda 230 kredi yapmam lazım mevzun olabilmem için. Tabii diğer bölümlerde var ahşap teknolojileri, elektrik vs. Banada mesleki açık lise zor geliyor seneye düze geçicem dilekçe verip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşler Sahnesi -- 23 Mart 2015; 23:13:00 >
  • Komilik yap.😉

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düğün salonunda yada restoranda komi ol. Ben günlük 30TL'ye günlük 8 saat (16.00-24.30)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.