Şimdi Ara

Yazın Mouse Kullanırken Bileğin Pad'e veya Masaya Yapışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sorun ciddi manada beni sinir ediyor. FPS oyunu oynadığım için takıla takıla hareket etmesi çok sıkıntı çıkarıyor. Bileğimi yıkadım, çözülmedi. Masayı sildim, yine çözülmedi. Bir tavsiyesi olan var mı?. Bende bir çözüm var ama başka çözümlerde lazım. Ben kağıt koyuyorum bileğimin olduğu kısıma işe yarıyor gibi ama çok rahatsız ediyor mausu oynatırken.

Bu soruna çok benzer olduğu için yeni konu açmıcam burda sorayım hemen. Aynı şekilde bileğim gibi mouse'um da takılıyor. Kışın hiç olmazdı ama mouse'u sağa sola oynatmak çok zor oluyor çünkü sürtünme çok fazla. Mousun teflonları sapa sağlam neden oluyor bu? Bu sorun içinde mousun altına kağıt koyuyorum ama bunda da yarım yamalak işe yarıyor. Düzgün hareket etmiyor altında kağıt varken mouse.

Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa Nasıl çözüyor zira FPS oyunlarını böyle oynamak mümkün değil.

• Küçük fanlardan kullanıyorum ben, hatrı sayılır miktarda yardımcı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valkyon kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam . Hemen gidiyorum almaya.
  • ben kullanmadığım çoraplardan birini ucundan kestim bileğime gelicek şekilde elime geçirdim rahat oluyor o şekilde ama bi süre sonra baya sıcak oluyor
  • Boyle bir sorun dunyada sadece bir dhlinin kafasina takilabilir bu nasil konu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klima al en güzel çözüm.

Hele bide benim gibi laptop kullanıyorsan vay haline.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.